2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Geçmiş olsun Can'ım birkaç gün emzirme bakalım iyileşsin de önemli olan o

Ütü de zor oluyor Bebek'ten Zaman kalmıyor. Babası destek olursa ancak işte

Ç
Aynen benim de babam akşam geliyor yanında emziremiyorum.. eşim yok öyle bişi diyor ama hissediyorum rahat edemiyor..annem gitse ben nasıl yapıcam tek diye de düşünüyorum
canım kendi annen baban da olsa evlenince kendi düzenin oluşuyo ve fazla bir arada olunca sıkılıyorsun rahat hareket edemiyorsun. Benim akşam sadece annem oluyordu kendi annem olmasına rağmen sıkıldım :) bir de ilk hafta eşim başka odada yattı filan. Çok bunaldım ben :) gündüz kayınvalide geliyordu yemek yapıyordu iftardan sonra ona kadar filan kv kp annem babam iki görümce :):) ablam geldi bir de. Kafayı yiyecektik eşimle :):):) o da bunaldı haliyle. Şu an hala iftarları kv ler ile birlikte yapıyoruz ama buna şükür tabi.
Sen bir an önce kendini iyi hissetmeye bak. Bebeğe nasıl bakarım konusunu dert etme. Cidden iş başa düşünce öyle bir anne oluyorsun ki :)

Canimsin çok sağol...rabbime güveniyorum o yanimda..bebegimi kucagima bile alamiyorum..yetersiz kalıyorum..

Cok iyi demissin canim. Tebrik ederim valla. Ben hic diyemem icimde kalir.

Canimsin çok sağol...rabbime güveniyorum o yanimda..bebegimi kucagima bile alamiyorum..yetersiz kalıyorum..
Rabbim vericek sifani tez zamanda gunahsiz yavrunun hurmetine emin ol ve yurekten inan. Rizkini veren Allah im caresinide vericek. Ben iki gun cektimde bana yetti. Acisi ayri yavrunu besleyememek ayri aci veriyor ama inan geciyo suan cok sukur biseyim kalmadi bende cok sknti cektim basta.

C CEMSEN ben 3 hafta cektim inan. Slikon ucluklar, kremler ne denediysem gecmedim artik biraktim hic bisey kullanmadim direk emzirdim. En son oyle geçti inan. Yada gececegi vardi artik bilmiyorum.

Kızlar SÜT ARTTIRMAK İÇİN ne yapabilşriz günlerdir çabalıyorum... Sonunda metpamid içicem galşba..
Metpamid nasil bisey ki kesin ise yariyor mu? Ben kendimde tahin helvasinin bariz faydasini gordum bi de uyku. Geceleri uyanip saginca daha fazla sutum cikiyor. Fazla dediysem de normalde 30 cc ise 45 falan yedigim diger seyler hurma findik sekersiz komposto humana still tee bulgur pilavi et dereotu.. bunlar kisiye gore degismekle birindrn biri cok faydali olabiliyor.

Aynen başbaşa olmaya alışınca kalabalık sıkıyor ama mecbur daha yarın bir hafta olcak doğum yapalı..

Benim yarın bir haftam olcak daha zor yürüyorum..sen tam olarak kaçıncı gün iyileştin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…