- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #44.601
Nasıl kullanılıyorBen zinco kullanıyorum kızlar iyi geliyor hem de bitkiseldlrsordn
Geçmiş olsun Can'ım birkaç gün emzirme bakalım iyileşsin de önemli olan oKizlar bugün dr. gittim goguslerim mantar olmuş..(( çok caŕesizim.. bi sabun verdi..bi mantar kremi..bide cinkolu krem verdi..Ama acıdan emziremiyorum..sağamıyorum...sürekli damlıyor...kaskatı oldu göğsüm..bana dua edin... ((
Ütü de zor oluyor Bebek'ten Zaman kalmıyor. Babası destek olursa ancak işteBenim annem de artik geceleri kalmayacak bu gece evine dönüyor
Aynen ben de hem esimi ozluyorum hem her aksam annem babamla oturmaktan skldim (esim bizimle oturmuyor sicak vs bahane ediyor iste ben de kendimi cocuguyla baba evine donmus gibi hissediyorum annem babam ben bebis oturuyoruz oturma odasinda 1 aydir)
Hem de annem yemek yapiyodu evi temizliyodu camasir asiyo utuluyodu fln bunlar bana kalacak diye uzuluyorum
canım kendi annen baban da olsa evlenince kendi düzenin oluşuyo ve fazla bir arada olunca sıkılıyorsun rahat hareket edemiyorsun. Benim akşam sadece annem oluyordu kendi annem olmasına rağmen sıkıldım :) bir de ilk hafta eşim başka odada yattı filan. Çok bunaldım ben :) gündüz kayınvalide geliyordu yemek yapıyordu iftardan sonra ona kadar filan kv kp annem babam iki görümce :):) ablam geldi bir de. Kafayı yiyecektik eşimle :):):) o da bunaldı haliyle. Şu an hala iftarları kv ler ile birlikte yapıyoruz ama buna şükür tabi.Aynen benim de babam akşam geliyor yanında emziremiyorum.. eşim yok öyle bişi diyor ama hissediyorum rahat edemiyor..annem gitse ben nasıl yapıcam tek diye de düşünüyorum
Bebiş uyuyunca yapıyorum ben de biraz biraz :)Ütü de zor oluyor Bebek'ten Zaman kalmıyor. Babası destek olursa ancak işte
Ben o uyuyunca hemen uyumak istiyorum yaa yemek cok zor yapamiyorum hergun :/Bebiş uyuyunca yapıyorum ben de biraz biraz :)
Canim cok cok gecmis olsun rabbim tez zamanda sifa versin insallah. Gogus acisinin ne oldugunu cok iyi bilirim.inan dogumda bu kdr sanci aci cekmemisimdir. Insallah ilaclar ise yararda hemen duzelirsin. Elinle masaj yaparak cikartmaya calis hafiften. Dualarimdasin.
Cok iyi demissin canim. Tebrik ederim valla. Ben hic diyemem icimde kalir.Bi inci de benim kv den
Gecenin 3ünde yememis içmemis bana uzun uzun bi msj attı
Onu aramadığım için sitem ediyor msjı sonuna kadar zor okudum uzun uzun yazmış
Kadir gecesi aramamışım, doğum gununde aramamışım, merak ediyordur bizi diye düşünüp aramamışım, ölünce arar mıymışım??
Benim de geceki halim
22 gibi bebeğim uyandı sabah 4e kadar uyumadı, süt sağdım süt gelmedi bir kaç defa denedim, emzirmeyi denedim saatlerce gelmedi, mama hazırladım içmedi, ağladı durdu
Ben de bu kdr bunalmış bi haldeyken açtım ağzımı yumdum gözümü valla
Tek tek anlattm ben de ne halde olduğumu ne skntılar cektigimi ne cok agladigımı
Bütün bunlar icinde seni mi arıcam ben dedim nefes almaua vaktim uok ayrıca seni aramaya dair içimde istek de yok dedim
Oh iyi dedim
Benden bir şey beklemeyin daha 27 günluk bebek annesiyim sabrım sadece bebeğime var başkasına sabrım yok dedim
Rabbim vericek sifani tez zamanda gunahsiz yavrunun hurmetine emin ol ve yurekten inan. Rizkini veren Allah im caresinide vericek. Ben iki gun cektimde bana yetti. Acisi ayri yavrunu besleyememek ayri aci veriyor ama inan geciyo suan cok sukur biseyim kalmadi bende cok sknti cektim basta.Canimsin çok sağol...rabbime güveniyorum o yanimda..bebegimi kucagima bile alamiyorum..yetersiz kalıyorum..
Günde 3 kere 4 damlaNasıl kullanılıyor
Metpamid nasil bisey ki kesin ise yariyor mu? Ben kendimde tahin helvasinin bariz faydasini gordum bi de uyku. Geceleri uyanip saginca daha fazla sutum cikiyor. Fazla dediysem de normalde 30 cc ise 45 falanKızlar SÜT ARTTIRMAK İÇİN ne yapabilşriz günlerdir çabalıyorum... Sonunda metpamid içicem galşba..
Ben en cok incirin faydasini gordum. İncir kompostosuKızlar SÜT ARTTIRMAK İÇİN ne yapabilşriz günlerdir çabalıyorum... Sonunda metpamid içicem galşba..
Aynen başbaşa olmaya alışınca kalabalık sıkıyor ama mecbur daha yarın bir hafta olcak doğum yapalı..Ç
canım kendi annen baban da olsa evlenince kendi düzenin oluşuyo ve fazla bir arada olunca sıkılıyorsun rahat hareket edemiyorsun. Benim akşam sadece annem oluyordu kendi annem olmasına rağmen sıkıldım :) bir de ilk hafta eşim başka odada yattı filan. Çok bunaldım ben :) gündüz kayınvalide geliyordu yemek yapıyordu iftardan sonra ona kadar filan kv kp annem babam iki görümce :):) ablam geldi bir de. Kafayı yiyecektik eşimle :):):) o da bunaldı haliyle. Şu an hala iftarları kv ler ile birlikte yapıyoruz ama buna şükür tabi.
Sen bir an önce kendini iyi hissetmeye bak. Bebeğe nasıl bakarım konusunu dert etme. Cidden iş başa düşünce öyle bir anne oluyorsun ki :)
Benim yarın bir haftam olcak daha zor yürüyorum..sen tam olarak kaçıncı gün iyileştinseker000 cnm benim annem sadece 19 gün falan kaldı ben rahat edemedim çünkü eşim rahat değil annem rahat değil annemi gönderdim gerçekten herseyi kendin yapiyosun sanki 40 yıldır anneymissin gibi yemek ivir zivir islere de eşim bakiyo.hiç düşünme yani yaparsın bi şekilde
Canım galactago damla demiştiKızlar SÜT ARTTIRMAK İÇİN ne yapabilşriz günlerdir çabalıyorum... Sonunda metpamid içicem galşba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?