2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar gaz problemlerimiz basladi yavrum kivrnamaktan uyuyamadi bile dogru duzgun. Masajlar bacaklarini oynatmalar yapmadigim sey kalmadi yardim edin
Cnm ilaç kullaniyo musun ? Bi de dün nette bi gaz çıkarma yöntemi gördüm kolay gaz çıkarma die ona bi bak istersen.bizimki de öyle gazlı maalesef

Tek ağlayan ben değilmişim demek..annem gidince ben napıcam.. annem varken de eşimi özlüyorum aynı evin içinde..ikisi de rahat etmiyormuş gibi hissediyorum moralim bozuluyor..off offf

Aynen valla napcam bilmiyorum hametan sürüyorum birazda bakalım

Tek ağlayan ben değilmişim demek..annem gidince ben napıcam.. annem varken de eşimi özlüyorum aynı evin içinde..ikisi de rahat etmiyormuş gibi hissediyorum moralim bozuluyor..off offf
canım ona alışsan iyi olur. artık annen gidip gelecek, eşinle aynı evde kalacaklar rahat olsalar da olmasalar da. alışır herkes.

kızlar bizimki 3 haftalık oldu. bildiğiniz gibi mamayı bıraktık. yeteri kadar beslendiğini anlamak için hala ilk haftadaki gibi 1-2 kakalı 6-7 çişli bez mi görmemiz lazım yoksa daha fazla mı?

Kizlar bugün dr. gittim goguslerim mantar olmuş..(( çok caŕesizim.. bi sabun verdi..bi mantar kremi..bide cinkolu krem verdi..Ama acıdan emziremiyorum..sağamıyorum...sürekli damlıyor...kaskatı oldu göğsüm..bana dua edin...((

kızlar bizimki 3 haftalık oldu. bildiğiniz gibi mamayı bıraktık. yeteri kadar beslendiğini anlamak için hala ilk haftadaki gibi 1-2 kakalı 6-7 çişli bez mi görmemiz lazım yoksa daha fazla mı?
Tebrikler canım , darısı başımıza inşaallah :)

Reactions: 9ay
Belki de rahatlar bilmiyorum herşeyden birşey çıkarıyorum ağlıyorum noldu bana anlamadım..
Canım kendini bu kadar sıkma. Annem gidince napıcam deme emin ol yapabildiklerine kendin de şaşıracaksın :) sanki yıllardır anneymişsin gibi her şeye hakim olacaksın. İnsan normal düzenini eşini özlüyor ev kalabalıkken. O yüzden ben bir an önce iyileşmek için elimden geleni yaptım. Altını ben değiştireyim banyosunu ben yaptırıyım siz bi izleyin filan diyerek hımm artık kendisi yapabilir diye düşünmelerini sağladım. Annem gece kalmayı bıraktı. Sadece iftarlarda kayınvalidemler geliyor yemek filan yapıyor o kadar. Eğer dikişlerinden dolayı sıkıntın yoksa her şeyi kendin halledebilirsin. Kendine güven. Bir gün illa ki annen gidecek. Ya da herkesin yanında annesi yok. Alışırsın halledersin bebeğine de çok güzel bakarsın emin ol inan kendine :)

Kizlar gaz problemlerimiz basladi yavrum kivrnamaktan uyuyamadi bile dogru duzgun. Masajlar bacaklarini oynatmalar yapmadigim sey kalmadi yardim edin
Bende ayni seyleri yasiyorum. Ama karnina elletmiyor bizimki gazi olunca. Masaj yapamiyorum o yuzden. Biogaia kullaniyorum ama bariz farketmedi.

Benim oğlum da sabahtan beri doğru düzgün uyumadı 12 gibi yarım saat uyudu. Mızırdanıyor. Gaz sıkıntısı. Ayakları kollar debeleniyor öyle. Emmek istiyor sürekli çok emince de emdiklerini çıkarıyor. Bir çıkardığı peynir kesiği gibiydi? Hasta filan mı acaba?
Emzik verdim şimdi uyumaya başladı. Rahatlar biraz umarım.

Peynir gibi olması normal canım. Biraz sindirelmiş süt o. Hasta değil, normal şeyler yapıyor. Benimki de öyle. Emdikten sonra 20 dk dik gezdir canım kusması azalır.

Benimki de 5-10 dk uyuyor sadece.

Saol canım inşallah düzeltir.. Bu dabah aradı doğum günüm için akşamada ayakkabı bakalım sana diyo beğendiğimi alcakmış..

Bende ayni seyleri yasiyorum. Ama karnina elletmiyor bizimki gazi olunca. Masaj yapamiyorum o yuzden. Biogaia kullaniyorum ama bariz farketmedi.
Canim esim eczaneden nurse harvey surup almis verdik hemen etki etti kakasini yapti gazida cikti cok sukur rabbime. Nasil rahatladim anlatamam.bide onu dene istersen.icmesiyle rahatlamasi abartmiyorum 5 dk surmemistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…