2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Allah yardımcın olsuncanım biran önce iyileşir inş. elinle yavaş yavaş biraz geriden geriden sıksan bari biraz boşalır belki. ilaçlarını aksatma hiç hemen rahatlatır inş.

çok geçmiş olsun canım, inş biran önce iyileşir yavrun evine döner kıyamam ona ya

Dikişlerim ağrıyo hâlâ ama ben daha çok bişey olur diye korkuyorum sanki heran açılacak gibi
bence biraz daha kendini yorma annenin etrafta olmasına izin ver. onlar rahat eder mi diye de fazla kendini üzme şuan senin rahat etmen, kendini kollaman daha önemli. hemen yüklenme kendine.

yaş 32.5 doğru gidiyor, 2 yıl 7.5 aydır falan evliyim ilk gebeliğim ilk bebeğim. 14 haziranda doğdu kızım yarın tam 3 haftalık olacak. pedodontist im ben (çocuk diş hekimi), üniversitede akademik personelim, eşim subay. göçebe bir hayatımız var öyle işte.

24 yaşıma gircem ağustosta 2 yıllık evliyim 3 haziranda elif defnem doğdu ev hanımıyım kastamonuda yaşıyorum memur eşiyim :) tanıştığıma memnun oldumm :))

kızlar bi sorum olacak bebekleriniz emerken yada yakın mesafede onunla ilgilenirken yüzünüze bakıyor mu, göz teması kurmaya çalışıyor mu?
benim kızım hiç kurmuyor, denemek için parmağımızı gözüne sokacak kadar yaklaştırdık gözünü kırpmadı hiç, anca kirpiğine temas ederse kırpıyor.
dr watsapptan yazdık. 3. ayda göz mueyenesi var, 3 aydan önce bunu anlamak pek mümkün değil, yaptığınız hareket anlamak için yeterli değil dedi. ama bi şüphe var dedi. 1 ay kontrolünde bi göz dr yönlendiririz dedi.

Vay doktormuşsun:) Dr olmak gibi bi hayalim vardi benim sayisalciydim:) Nasip iste hukuk okudum univ sinavina girdigim sene rahmetli ablama teshis konmustu ben de calismadim basimda anne olmayinca (annemle ablam tedavi icin gitmek zorunda kalmisti baska sehire) yine de hukuku iyi kazandim

Dis tellerinden de 4 yil cektim ha 4 yil taktm ama tam duzelme olmadii

2 dkkda hayat hikayemi anlattm resmen:)

24 yaşıma gircem ağustosta 2 yıllık evliyim 3 haziranda elif defnem doğdu ev hanımıyım kastamonuda yaşıyorum memur eşiyim :) tanıştığıma memnun oldumm :))

Ben de memnun oldum cnm:)

Evet cnm goz temasi kuruyor hatta emzirmeye gec kalmissam bana sitemli sitemli bakiyor (ya da ben oyle zannediyorum)
Bebeginde bi sorun yoktur cnm Allahin izniyle, temas kurmaya baslar her bebek farkli ya

Kızlar bebeğimin sol gözü çapaklandı. Anne sütü ile temizledik.. Başka ne iyi gelir.

Canım benim bebektede çapaklanmış vardı sol göz kapağında da şişme , eşim burunun yan Çevrelerine masaj yaptı bana da gösterdi emzirirken masaj yapıyorum yada uyumaya yakınken baya geçti , yenidoğanlarda burun ve göz kanallarında yıkanma çok olurmuş

Canım bende aynı şeyi sormuştum 2 gün önce eşime , salıncaktaki cisimlerle hiç ilgilenmiyor , öyle bakınıyordu ama Konuştuğum zaman Gözlerini Dikiş BAKIYOR , bebeklerin cisimlerle ve anneyle olan göz teması , cisim takip etme olayı 1. Aydan sonra olurmuş , şimdilik bakılacak tek şey ışık kaynağına yaklaştığında gözbebekleri küçülüyor mu ona bakılırmış

Yok üzmedin canım Allahın izniyle evladımı kucağıma almak nasp oldu çok şükür..

Kızlar, dünden beri yalnız baktım bebeğime eşim nöbetteydi sabah 9 gibi geldi biraz uyudu , sonra bayram alışverişi , Kızımın lokumlarını almaya çarşıya gitti , ikindi ezanından sonra oğlumuza ziyarete Mezarlığa gitti , ben gitmedim , gitmek istedim ama üzülürüm kendimi tutamam birde çok kalabalık olur Mezarlık diye kızımı da götürmek istemedim , iftardan sonra ben hiç uymadığım için eşim ben bakayım Demişti , dün gecede çok Huysuzluk yapmıştı gaz sancılarımız hat safhadaydı kucağımdan indirdiğim an basıyor çığlığı uyanıyordu bende anne sütüne 4 damla biagai damlattım ilk defa kullandık 10-12 saat etki etmeyince sağdığım süte gündüz 1.5 Çay kaşığı rezene damlattım o iyi geldi, ondan sonra rahatça uyudu hatta gece 12 ye kadar altı temizlendi mamasını yedi uyudu , bende memeye vereceğim diye baskı kurmadım uyurken bile esniyordu kuzucuğum, eşim sen yat bakarım ben dedi 3.5 saat uyumuşum , bi geldim eşim demez mi doymuyor bu aranıp duruyor 80 Cc den sonra bi 20 Cc daha vermiş , Allahtan kusmadı, eşimi uyumaya gönderdim , kızımızı salıncağa bindirdim 1 saattir bakınıyor etrafa bende süt sağıyorum , şimdiden hepimiz ayrı telden çalıyoruz :)))

Tatif edermisin biraz nasıl yaptığını

Canım burunun Göze yakın olan kısmına parmak uçlarına hafifçe noktasal dokunuyorsun, göz altlarına ve Kaş'ın geldiği noktalara da hafifçe noktasal dokunarak masaj yapıyorsun herhangi yağ losyon kullanılmıyor eller temiz olacak şekilde Kanalları acıyormuş , ben faydasını baya gördüm

Çok sağol canım.. Anne sütüyle sildik gözünü çapaktan yapışınva..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…