2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben 2 den 3 e geçiyorum tatlım kızım sanırım 5 kg ye yakın onu bile sıkıyor 2 numara

Ben hala 1no kullanıyorum paket bitmek üzere. İlk kızımda huggies ve sleepy den tut,önlem, jennywellyye kadar her markayı hangisi ucuzsa alıp kullandım onda pişik olmazdı.

Oğlumda ilk huggies ve sonra hep molfix kullandım.

Şimdiki kızımda canbebe kullanıyorum
2 numarada memnun kalmazsam molfixe geçerim.
Prima çok ağır kokuyor bana , eşime de kokusu alerji yapıyor hapşırtıyor bi kere aldık bi daha almadık.

Üzülme canım kussa bile beslenir merak etme fışkırtmıyorsa..
Fışkırtmasını engelle.
Düz yatıfma eğimli yatır.
Gazını çıkarmayı öğren, farklı pozisyonlarda emzir, yatırmadan önce bi süre dik tut kendine yasla, 1-2dakika yürü.

Aynı benim kv. İlk kızımda sürekli öyle sevdi mama vermiyorum diye, bi de millete gelen gidene,
Kaynıma kayınbabama derdi ki
bunun memesinin ucu kör sütü olnaz bunun ucu yok,
Benim sütüm yarardı, bunun sütü yaramıyor diye..
Sonra kendininkini gösterdi ucu mercimek kadar.

Ben de bigün dedim ki:
Senin sütün yağlıymış, pof şişirirmiş benimki vitaminli..

Aynen öyle canım, 3.aydan sonra disiplin etme ve uyku eğitimi..

Kafasının yanlarına penye battaniye koyuyorum sağa sola dönmesin diye uyurken

Kizlar ben bugun aglama krizine girdim bayilcaktim nerdeyse esim zor sakinlestirsi napicam ben boyle dua edin nolur hic iyi degilim doktora gitsem ilac vs verirmi cok caresiz hissediyorum kendimi..

Normal lohusa psikolojisi canım yakında geçecek endişelenme
Ben de çok kriz geçirdim ilk ay.
bi haftadır iyiyim
Bomba gibi olacaz
Kendimizi bırakmıyoruz
Yalnız değilsin hepimiz aynı süreçleri yaşıyoruz

Maşallah bebişe annesi
Onlar mutluysa biz de mutlu oluruz değil mi?
Yatağına koyarken ellerine bastırıp sessizce pişş pışş diyorum çünkü elleri sallanırsa uyanıyor .
Pişpışlamaya alıştırıyorum çünkü oğlum hala gecevuyansa piş pış diyorum geri dalıyor, hoşuma ve kolayıma gitti, bunu da öyle alıştırmak istiyorum
yan yatarak emziriyorum uyumak istediğimde

Reactions: 9ay
Bugün gelen misafirin iki oğlununkafası da yumurta kafaydi. Biri 6 biri 2buçuk yaşında. Uğraşmamışlar düzeltmeye. Baktım benim kızın kafa da aynı.
12 günde doğumlilosunaulaşması çok iyi canım ya, neden üzülüyorsun ki. İnşallah iyice artar sütlerimiz ama sanırım hakkaten iyi gidiyoruz. Emzirmek zor iş seni tebrik ediyorum yaptığın için.
Tşk ederim cnm doğdupu ilk günden emzirdim sezeryanlı olmama süt olmamasına rağmen göğsüm acıyorkende emzirdim kızım şimdi çok şükür emiyor inşallah bebişlerimiz iyi olur sütlerimiz yeter onlara

Benimki de kucakta mışıl mışıl uyuyor yüz üstü yatıyor. yatağa koyunca gazdan kendini sıkıyor sesler çıkarıyor uyanıyo :/ yarım kundak yaptım geçen gece elleriyle kendini uyandırmasın diye. Uykunun içinde kıpırdandı bir daha bir daha... kolları oynatamadığından sinirlendi ağladı uyandı. O istemsiz kol hareketlerine ne yapcam bilmiyorum.

Ben elimle bastırıyorum iki elini birden. kendini kucakta sansın diye. Dalarsa penye battaniyesiyle sıkıştırıyotum.
Ya da eğimli yatağa yüzüstü koyuyorum uykuya devam ediyor.
Yatirmadan önce biraz yürüyüp gazının çıkmasını beklemek de iyi oluyor

Bugün doğum yapalı 11.gün hâlâ dikişlerim ağrıyor ya geçmezse diye korkmaya başladım dik duramıyorum kambur olcam
Canım yürüyüp hareket ettikçe daha çabuk iyileşirsin. Aslında ayaktayken ağrıya sebep olan dikişin değil göbek aşağı sarkıyor ya o ağrı yapıyor. O yüzden çok korse takabilirsin. Sarkmayı engellediği için rahat oluyor. Ben 4. Gün takmaya başlamıştım.

Zinco çok iyi ben de gelecek aylar vermeyi düşünuyorum.
Çinko sindirim sistemini düzeltiyor beyni geliştiriyor, bagisikligi güçlendiriyor.
Canim bende simplex aldirdim esime ama kivraniyo hala. Zorlanarak cikartiyoruz normalmi boyle olmasi. Dedigin ilac nasil etki ediyo artik ondandami alsam napcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…