2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benim kvden inciler;
Bebegin gazi var diye mama verecekmisim. Kendi iyiki bebelerini sma ile buyutmus. Kadin sma delisi ya. Ben guc bela birakmisim mamayi kadinin dedigine bak.
Benim bugüne kadar çevremden duyduklarım
Çocuk ac kaldı
Sut mu yetmiyor
Kilo almissin
Sütun yaramamis
Bilmem kimin sütü 1 metre ileri fışkırıyor
Eşime diyorum boyle boyle dedi şu kişi diye bana alıngansın diyor. Anneme diyorum denir öyle ne olmuş diyor. Kendimden şüpheye düşüyorum neredeyse acaba alıngan miyim diye. Ama buNu alinganlik olarak değil doğal bir tepki olarak görüyorum. Yeni doğum yapmış bir kadına bunlar söylenemez bence. Ağzını hayra açacaksan ac yoksa çeneni kapa felsefesiyle yasayan bir insan olarak milletin bu konuşmaları bana çok garip geliyor. Allah sütünü arttirsin de geç bende Allah razi olsun diyeyim olsun bitsin. İnsanlar garip gerçekten.

Kizlar primada 2 numaraya gecen var mi? 3-6 kg olan. Benim bebegim 4200 falan 1 numara bacaklarini biraz sikiyo sanki 2ye gecsem buyuk olur mu?

Bazen ne deseler batıyor bana öyle şahsen hele Bi de sanki ben bilmiyormuşum aksini yapıyormuşum gibi anne sütünün faydalarını anlatmıyorlar mı. Ah ah herkes çok bilmiş

Maşallah canım ya. 3400 doğdu. Bugün tam 4 haftalık, 4 kg olduysa çok sevineceğim. Biz 20 gün mama ve süt beraber gittik. Son bir haftadır sadece emziriyorum. Sen Nasıl besledin? Bir de kundağa emzirirken mi koyuyorsun yoksa tam yatırmadan önce mi? Bir daha deneteyim bari. İyi uyumuyor benimki

12 günde doğumlilosunaulaşması çok iyi canım ya, neden üzülüyorsun ki. İnşallah iyice artar sütlerimiz ama sanırım hakkaten iyi gidiyoruz. Emzirmek zor iş seni tebrik ediyorum yaptığın için.

Canım sağol cevabın için. En güzel emzirdikten sonra göğsüme aldığımda uyuyor. Harika bir şey ben de sarılabiliyorum. Yatağına alınca uyanıyor. Böyle iki büklüm dinlenebilir mi sence? Fakat öyle huzurlu ki kıyamıyorum yatağına koymaya.
Uyuyunca gerçekten hemen sütler doluyor. Ben de bebeğin geliştiğini hissediyorum. Kafa kontrolü arttı. Çevresine ilgisi arttı. Tam göz teması kuruyor mu emin değilim. Gözleri yüzümde geziniyor daha çok. Çok ciddi kilo sorunu çıkmazsa ben emzirmeye devam edeceğim ki ne derse desin. Mutlu bir bebek maşallah

Canım kilosundan çok beyninin gelişmesi ve boyunun uzaması önemli,
Benden 40gün önce doğum yapan arkadaşmızın bebeği pof pof şişmiş anne sütüne ek mama veriyor takıntı yapmış arkadaş, hala zayıf diyor bebeğine, benim kızım daha uzun onun bebeğinden ve normal görünüyor. Eniştemle ablam da farketmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…