- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #45.081
peynir kesiği gibi olunca ne oluyor? Bazen öyle oluyor. Bazen bildiğin süt oluyor.Aynisi bende de oluyor. Memeye ilk yapistiginda sut cok gelio galiba onu icmeye yetistiremiyor agzinda biriktirip bir kerede yutmaya calisiyor degisik sesler oluyor. Sonra omzuma alip iki pit yapiyom yine memeye koyuyom normal emmeye başlıyor. Ama cok acsa özellikle ilk tutuşta yapiyor gurul gurul. Kusma bizde hep var. Peynir kesigi şeklinde bu yüzden çok onemsemedim. Reflü konusunda bir akr cok cekti. Zaten yeni doğan bebekler in hepsinde varmis mide kapakciklari ilerleyen aylarda tam gelisiyormus. Ark bebegin burnundan geliodu sutler. Gaz cikarirken mideye cok baski yapmadan tek pozisyonda cikarmaya calisiom kusmasin diye çocuğu cok sallamiom
Geç uyaniyorsa gündüz de iyi uyuyorsa gece 11 yine de iyi bence.
Benim eşimde erken uyuma ve uyutma takıntısı olduğu için ilk çocuktan beri 20den sonra sessiz karanlık yerde uyuturum cocukları. İyi tarafı onlar uyuyunca eşim yakalayana ve beni de uyutana kadar ev işi veya el işi, kitap okuma, günlük yazma, tv keyfi gibi şeyler yapabilmek. Kötü tarafı ya uykusuz kalırım ya da genelde yakalar ve beni de erken uyutur bunların hepsi kalır. Misafirliğe akşam gidemeyiz ve akşam misafir alınca çocuklar hiç rahat ettirmez
Bende 4 gozle 40 i bekliyorum ama ne degisecek bilmiyorum.Beraber hepimiz 40imiz cikana kdr bi ewdemi toplansak napsakbirbirimize destek oluruz valla bian once bitse.bide 40i cikinca bitmiyo ole diyenlerde var iyice daraliyorum
Canım zeytinyağ sür derler genelde. Kulak çöpüyle içine sür yani.Kizlar oğlum iki gündür kakasini yapmiyor..gazını çıkarıyor ama kakasini yapmiyor... bu sebeple uykudan sanciyla uyanıyor... bugün doğrudürüst uyumadi. Ağlıyor sürekli..napicam bi akil verin...
Canım yediklerin etki etmiş olabilir. Sarımsak soğan acı baharat sütün tadını değiştiriyormuş çocukları huysuzlaştırıyormuş. Geçen gün sarımsaktan ben de çektim :) gece gündüz uyumadı.Bugun sabahtan beri hic uyumadi oglum yaa. 15 dk 3 kez anca uyumustur. Gece de cok uyumadi toplam 6 saat ancadir. Hani yeni doganlar 18 saate kadar uyurdu.
Poposunun etrafina zeytinyagi ile masaj yap uyari ver. Ben oyle yaptiriyorum yapamayinca.Kizlar oğlum iki gündür kakasini yapmiyor..gazını çıkarıyor ama kakasini yapmiyor... bu sebeple uykudan sanciyla uyanıyor... bugün doğrudürüst uyumadi. Ağlıyor sürekli..napicam bi akil verin...
Sarimsak degil de hafif aciydi dun yedigim yemek ondan mi acep. Aciydi biber.Canım yediklerin etki etmiş olabilir. Sarımsak soğan acı baharat sütün tadını değiştiriyormuş çocukları huysuzlaştırıyormuş. Geçen gün sarımsaktan ben de çektim :) gece gündüz uyumadı.
Ay bir an ben yazdım zannettim :) ağlama var mı? Süt nasıl?Bugun sabahtan beri hic uyumadi oglum yaa. 15 dk 3 kez anca uyumustur. Gece de cok uyumadi toplam 6 saat ancadir. Hani yeni doganlar 18 saate kadar uyurdu.
İkisi de normal. Peynir kesiği sindirilmiş diğeri sindirilmemişpeynir kesiği gibi olunca ne oluyor? Bazen öyle oluyor. Bazen bildiğin süt oluyor.
Aaa bizimkinin bugünkü Huysuzluğu ondan mıki ? Acılıketçapta dökmüştüm pizzanın üstüneCanım yediklerin etki etmiş olabilir. Sarımsak soğan acı baharat sütün tadını değiştiriyormuş çocukları huysuzlaştırıyormuş. Geçen gün sarımsaktan ben de çektim :) gece gündüz uyumadı.
Yerine koyunca agliyo kucağımda yine iyi kotu uyuyo 5 10 dk. Bide kakasi gelince basiyo cigligi. Kaka yapilana kadar agliyor. Sut problemi yoktu ama bugun memeden düşmüyor. Bilmiyorum sut yetti mi yetmedi mi bugun.Ay bir an ben yazdım zannettim :) ağlama var mı? Süt nasıl?
Bende bugun pizza yedim ins bisey olmaz. Ben bayadir disardan yiyorum yemek yapmaya vakit kalmadigindan.Artık kocam işe gitsin , pazartesi gelsin , çocuk gazdan perişan oldu, hala gaz ilacı verdittirmiyor , bir Ay'ı doldurması lazımmış , 1 aylık oluncada 2-3 damla verilecekmiş, hepimiz perişan olduk sabahtan beri , birde ben ishal olmuşuminşaalah bebeğe Geçmez pizzadan mı oldum acaba , 1 Yıldır dışarıdan hiç yemek yemiyordum midem kabul etmedi galiba ...
Olabilir canım. Nazar da olmuş olabilir. Nazar olan çocuk uykuya rahatça dalamıyormuş. Yani öyle diyorlar :)Sarimsak degil de hafif aciydi dun yedigim yemek ondan mi acep. Aciydi biber.
Karnına zeytinyağ sürüp bebeği yakmayacak sıcaklıkta havlu koy canım.Artık kocam işe gitsin , pazartesi gelsin , çocuk gazdan perişan oldu, hala gaz ilacı verdittirmiyor , bir Ay'ı doldurması lazımmış , 1 aylık oluncada 2-3 damla verilecekmiş, hepimiz perişan olduk sabahtan beri , birde ben ishal olmuşuminşaalah bebeğe Geçmez pizzadan mı oldum acaba , 1 Yıldır dışarıdan hiç yemek yemiyordum midem kabul etmedi galiba ...
Valla o uyudu mu sen de yat uyu. Zor bulunabiliyor o zamanlar. Bugün öğlen güzel uyudu çamaşır işleriyle uğraştım ikindi uykusunda ben de uyurum onla dedim. Uyuduk ama yarım saat :/ o zamanları iyi değerlendir yani eşin anlayışlıysa yemek hallolur bir şekilde.Aaa bizimkinin bugünkü Huysuzluğu ondan mıki ? Acılıketçapta dökmüştüm pizzanın üstünebilseydim yapmazdım sabah beşbuçuktan beri ayaktayız neredeyse Yenice uyudu , bende salak gibi İslim kebabı yapmakla uğraştım yatın annemden isteyeceğim çok vakit alıyor yemek yapmak
Ben de aynı durumdayım, iyice huzursuz olmasın diye mama verdim, tavsiye ederimHanımlar bebeğim tam 13 saattir 5 dk'dan uzun uyumadı ve sürekli emiyor. Göğüslerim sabahtan beri yumuşak. Sıkınca birazcık sızıyor hepsi bu. Gözlerim kapanıyor. Tükenmiş durumdayım. Bir de ağlıyor! Çok aç galiba(
Bugünkü doktor randevum ertelendi. Tartılamadık. Ama evdeki tartıya göre çok iyi kilo almış. Tartı mı yanlış acaba? Şu halimizi görenseniz acırsınız. O hırsla eniyor ve yorgun düşüp uyuya kalıyor ağlayarak uyanıyor ben süt diye dua ediyorum gözlerim kapanıyor , dokunsan ağlayacak gibiyim
Umarim bagisikliginda ise yariyodur hala emiyo cok sukur 20 aylik olduEvet canım Allah'a şükür kavuştum sonunda. Öyle deme senin sütün kilo almasına yardımcı olmamış bile olsan belki bağışıklığını arttırmıştır. Eminin sen çok iyi bakmışsındır. Ne kadar süre denedin? Ben de 3 gün denemiştim olmayınca hemen mama verdi doktor. Mama verince süt de artmıyor. Şimdi 1 haftadır sadece emziryorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?