2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
peynir kesiği gibi olunca ne oluyor? Bazen öyle oluyor. Bazen bildiğin süt oluyor.

Beraber hepimiz 40imiz cikana kdr bi ewdemi toplansak napsak birbirimize destek oluruz valla bian once bitse.bide 40i cikinca bitmiyo ole diyenlerde var iyice daraliyorum
Bende 4 gozle 40 i bekliyorum ama ne degisecek bilmiyorum.

Kizlar oğlum iki gündür kakasini yapmiyor..gazını çıkarıyor ama kakasini yapmiyor... bu sebeple uykudan sanciyla uyanıyor... bugün doğrudürüst uyumadi. Ağlıyor sürekli..napicam bi akil verin...

Bugun sabahtan beri hic uyumadi oglum yaa. 15 dk 3 kez anca uyumustur. Gece de cok uyumadi toplam 6 saat ancadir. Hani yeni doganlar 18 saate kadar uyurdu.
Canım yediklerin etki etmiş olabilir. Sarımsak soğan acı baharat sütün tadını değiştiriyormuş çocukları huysuzlaştırıyormuş. Geçen gün sarımsaktan ben de çektim :) gece gündüz uyumadı.

Kizlar oğlum iki gündür kakasini yapmiyor..gazını çıkarıyor ama kakasini yapmiyor... bu sebeple uykudan sanciyla uyanıyor... bugün doğrudürüst uyumadi. Ağlıyor sürekli..napicam bi akil verin...
Poposunun etrafina zeytinyagi ile masaj yap uyari ver. Ben oyle yaptiriyorum yapamayinca.

Sarimsak degil de hafif aciydi dun yedigim yemek ondan mi acep. Aciydi biber.

Hanımlar bebeğim tam 13 saattir 5 dk'dan uzun uyumadı ve sürekli emiyor. Göğüslerim sabahtan beri yumuşak. Sıkınca birazcık sızıyor hepsi bu. Gözlerim kapanıyor. Tükenmiş durumdayım. Bir de ağlıyor! Çok aç galiba (

Bugünkü doktor randevum ertelendi. Tartılamadık. Ama evdeki tartıya göre çok iyi kilo almış. Tartı mı yanlış acaba? Şu halimizi görenseniz acırsınız. O hırsla eniyor ve yorgun düşüp uyuya kalıyor ağlayarak uyanıyor ben süt diye dua ediyorum gözlerim kapanıyor , dokunsan ağlayacak gibiyim

Aaa bizimkinin bugünkü Huysuzluğu ondan mıki ? Acılıketçapta dökmüştüm pizzanın üstüne bilseydim yapmazdım sabah beşbuçuktan beri ayaktayız neredeyse Yenice uyudu , bende salak gibi İslim kebabı yapmakla uğraştım yatın annemden isteyeceğim çok vakit alıyor yemek yapmak

Ay bir an ben yazdım zannettim :) ağlama var mı? Süt nasıl?
Yerine koyunca agliyo kucağımda yine iyi kotu uyuyo 5 10 dk. Bide kakasi gelince basiyo cigligi. Kaka yapilana kadar agliyor. Sut problemi yoktu ama bugun memeden düşmüyor. Bilmiyorum sut yetti mi yetmedi mi bugun.

Reactions: 9ay
Artık kocam işe gitsin , pazartesi gelsin , çocuk gazdan perişan oldu, hala gaz ilacı verdittirmiyor , bir Ay'ı doldurması lazımmış , 1 aylık oluncada 2-3 damla verilecekmiş, hepimiz perişan olduk sabahtan beri , birde ben ishal olmuşum inşaalah bebeğe Geçmez pizzadan mı oldum acaba , 1 Yıldır dışarıdan hiç yemek yemiyordum midem kabul etmedi galiba ...

Bende bugun pizza yedim ins bisey olmaz. Ben bayadir disardan yiyorum yemek yapmaya vakit kalmadigindan.

Karnına zeytinyağ sürüp bebeği yakmayacak sıcaklıkta havlu koy canım.
Ben de pek damla şurup vermek istemiyorum. Sistemi zayıflatıyor diyorlar. Birkaç kez verdim ama şimdi masaj sıcak tutma vs onları uyguluyorum. Biraz zaman alıyor ama :/

Valla o uyudu mu sen de yat uyu. Zor bulunabiliyor o zamanlar. Bugün öğlen güzel uyudu çamaşır işleriyle uğraştım ikindi uykusunda ben de uyurum onla dedim. Uyuduk ama yarım saat :/ o zamanları iyi değerlendir yani eşin anlayışlıysa yemek hallolur bir şekilde.

Sütün tadını değiştiriyormuş bu da bazı bebekleri huzursuz edermiş. Bizimkileri huzursuz etti demekki.

Ben de aynı durumdayım, iyice huzursuz olmasın diye mama verdim, tavsiye ederim

Umarim bagisikliginda ise yariyodur hala emiyo cok sukur 20 aylik oldu
Ben baslarda doktora bile goturmemistim kontrole ben oyle dakkada bir doktora goturenlerden olmiycam diye
Cahillik iste baska bisey degil ogunleri hatirlamak bile istemiyorum cok sukur gecti
Ben hem emzirdim hem mama verdim hala ole devam ediyoruz
42 gunluktu biberina basladigimizda doktor kizmisti bana
Bende memeyi birakir diye baslatmamistim cocugumu ve 42 gunlukken bile daha dogum kilosundaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…