2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ewt olur canım. O gün veya ertesi gün de kullanabilirsin dolapta orta bölümde biriktirerek. Gece çok rahat oluyor, biraz emzirip üstüne birikmişi verince doyuyorlar hemen tabii

Bu bebisler uyusa bi dert uyumasa bi dert :) simdide emeli uzun oldu diye sikintilandim. Aman acliktan ölmez biraz dinlensin bebegim demi? Gece cok az uyudu ve sabahtan beri ilkkez uyudu tekrar.
Dokunma canım, uyusun da büyüsün. Ben hiç uyandırmadım 24 günlük olduk bugün. Taburcu olurken 5 saati geçirme dediler bana. Sarılık olmamıştı oğlum belki ondan öyle dediler ama zaten sizlerin de kritik zaman geçti artık, sarılık olmazlar yani artık, bırakın uyusunlar.

Canim c vit gaz yapiyormus aklindq olsun
Canım gaz sorununuz varsa sende yap , rezene Çayı'na 1.5 Çay kaşığı rezene attım , 2 bardak (150ml) çıkıyor.benim bebiş uyku Arasında ıkınıyor ama uyanmıyor rahat yapıyor bugun , birde bizim beşte gaz problemimiz tavan yapıyordu gece 10:30 a kadar devam ediyordu , beşte uyanınca yıkadık hemen biberonla sütümüzü içtik mışıl mışıl uyuyoruz şimdi Allah bozmasın :)

Sadece anne sütü ile beslemek zormuş bu gece 3 ten Öğlen bire kadar dayanabildik , 12:30 da uyandı biraz emdi sonra itti ne yaptıysam olmadı , oysaki şapır şapır akıyordu sütüm ... Tekrar sağmaya başladım artık ..

9ay HK77 A Alwayshappygirl R r0s3n geçenlerde bi arkadaşım söyledi , sağlığımız sütleri 3 gün buzdolabında tutabiliyoruz ya, kapak bölümü 4 derece değilmiş , iç Göze koy diye uyardı , benim sağdığı sütü en geç 2 saatte içtiği için kapak Bölümü'ne koyuyorum ama 1 gün ve üzeri bekletmeyi düşünüyorsanız iç bölüme koyun ..

Ya ne güzel hepiniz kiloları vermişsiniz , ben hastaneden geldiğimde 4 kg vermiş görünüyordum şimdi 8 kg oldu , hala bacaklarım şiş ve göbeğim duruyor 10 kilo fazlam var , nasıl vereceğim Acaba ?

zeyzey3428 canim nerelerdesin sesin cikmiyo hic merak ettim iyimisin
Sagol cnm ya bizim kiz cok huysuz uyumuyo hic onunla ugrasmaltab ck uzun zamandr giremedim kusmalarda basladi konulaeda konusulmstr muhakkak sen nasilsin alistiniz mi? Ilk ay asimiz oldu cuma gunu kalcafilmi cekildi hersey yolunda ck skur

Ya ne güzel hepiniz kiloları vermişsiniz , ben hastaneden geldiğimde 4 kg vermiş görünüyordum şimdi 8 kg oldu , hala bacaklarım şiş ve göbeğim duruyor 10 kilo fazlam var , nasıl vereceğim Acaba ?
Bn ilk on gun 10 kilo verdm snra 4 daha gtti ama bacakla bel duruyo 42 bedenim 6 kaldi bakalim ne zaman gtcek

Sagol cnm ya bizim kiz cok huysuz uyumuyo hic onunla ugrasmaltab ck uzun zamandr giremedim kusmalarda basladi konulaeda konusulmstr muhakkak sen nasilsin alistiniz mi? Ilk ay asimiz oldu cuma gunu kalcafilmi cekildi hersey yolunda ck skur
Bizimkide gecechic uyumuyo gunduzde 12den sonra aksama kadar yatio napicam bilmiyorum. Alismaya calisiyorum bende napim. Bambaskazbi hayata basladim. Calisiyodum isi biraktim ev hanimi oldum onu hazmedemeden bebegim oldu anne oldum adapte olamiyorum bi turlu.zorlaniyorum cok..gaz problemimiz var. Oyle geciyo iste cok sukur halimize..

aynen ben de
aynen ben de ne giyinmeme ne yememe dikkat etmiyorum. bazen oluyor bazen olmuyor. oluncada çok sıkıntılı geçmiyor kendi çıkartıyor bi şekilde.

Bide sezeryanlilar gzli olur diyipsinirimi bozuyolar sutun yetmiyo dediler cocuk bi ayda 1800 kg alms kapak oldu oyle diyenlere. Sen isimi biraktin...
Napcan be kuzum vallagece gunduz karisti bebekli hayat cok zor kimi daha 10 gnlukken fildir filsir geziyo bn daha kizimla bi hastaneue kontrole gttim gece uykusuna donersn insallah canim gece bizimkide bi uyaniyo 12 saat uyumadgni bliyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…