2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Insanlar cok afeedersin b.k atmaya yer ariyo boswer. Seseryanla ne alaka gaz yani. Isi biraktim ewet canim esimin yogun talebiyle! Vardir bi hayir diyelim..insallah alisabilirim. Massalah canim ya ne guzel kilo aldirmssin darisi bize insallah cok merak ediyorum 18indede biz gidicez insallah bakalim. Bende kapak olsun istiyorum herkese. Oglum asiri derecede emmek istiyo surekli sanki acmis doymuyomusta ondan istiyomus gibi alttan alttan laf atiyo k.v. haftaya gorcea bakalim kilo almismi diyo gorcez insalah bakalim bende merak ediyorum dedim hic bozmadan insallah almistirda susar herkes! Bizim skntimiz bize yetmiyomus gibi bide bunlarla ugrasiyoruz ya nedir bu

&hk77
neden böyle yapıyor bu bebişler anlamıyorum. Süt varken neden içmiyor. Altını falan alıp yeniden ısrarla denemek lazım. Benimki de uyumuyor ve artık aç olduğuna kanaat getirmeye başladım. Resmen kendime güvenim yerlebir oldu. Doktora da gidemedik tatılmadı

Ne açlıktan ne de gazdan bence sadece huysuzluk ediyor benimki sabır testi yapıyor bana

Kızlar birşey soracağım , sizin bebelerde alttan gaz çıkarttıklarında gazı kokuyor mu ? Bizimkinin bir haftadır kokulu eşime söylüyorum normal diyor , az önce yeşil kaka yaptı bildiğimiz karılmış KINA gibi üşüttük desem çok dikkat ediyorum hatta banyo yaparken radyatörü çalıştırıyorum , ateşide yok... Yarın doktora götürsem miki ?

Ben rezene iciyordum ama limon sıkıp bal katip ancak icebildim ama pek faydasi olmadi ya. C vitamini gaz yapiyor dediler ondan ise yaramadi galiba dedim bende

Yeşil normal demişti bana doktor

Canim yesil kaka benim bildigim usutttunde olur ama anne de usuttugunde olurmus sutunden geciyomus banada olmustu bikez

Mama takviyesi yapan var mı?
Benim bebeğim daha 10 günlük, kilo kaybı sınırda olunca takviye mamaya başladık, sütüm çok az
Sizler nasıl veriyorsunuz

Hic sorma bnmde kv dedi yetmiyo galiba diye aslnda her gak guk ettgnde vermek lazm evde tartin varsa tartil bi onumla bi onsuz aradaki fark onun kilosu ckiyo bnm evde yaptgmla hastanedeki ayni ckti. Her istedgnde emzir ne kdr istrse ver doymuyo sanma

Benim ccocuk dr arkadasim yesil kakaya normal olur arada demisti gecen gun. Safrasi sindirmiyormus ne oyle bisey dedi

Sezeryan sonrası birkaç zamandır sağ ameliyat yerim batıyordu.avile gittim iltihap olmuş doktor sıktı orayı baktı. Fucidin krem verdi kullanan var mı kızlar emzirdiğimi söyledim..ona göre yaxmış..

Mama takviyesi yapıyorum gocunmuyorum
Mememi yine tutmamaya başladı sağıyorum
Bunları düşünmekten sütüm yarı yarıya azaldı
Telefonda bile mama mı veriyorsunuz yaa!! Diyenlerden gerçekten yoruldum
Keyifimden vermiyorum mamayı yetmiyor doymuyor kızım
Aç mı bırakayım

Canim bende gunde bi 80 cc falan mutlaka veriyorum gocuncak bisey yok benim yavrumdan onemli kim olabilir ne olabilirki umrumda degil. Emziriyorum zaten onuda yavrum icin yapiyorum yine.onun icin. Kimseyi takmiyorum valla.

emy0364 biberon seçimi çok önemli. Öyle kolay akan biberon olursa daha memeyi almayabilir. Zorlansın bakalım biraz, öyle beleş süt yok

Bizde başa döndük
Tekrar sağmaya başladım ne yazık ki

Canim bende gunde bi 80 cc falan mutlaka veriyorum gocuncak bisey yok benim yavrumdan onemli kim olabilir ne olabilirki umrumda degil. Emziriyorum zaten onuda yavrum icin yapiyorum yine.onun icin. Kimseyi takmiyorum valla.
Bende takmayayım diyorumda bir kişi değil ki herkes aynı diyor herkes yorum yapıyor
Bende biliyorum böyle zor
Hem sağmak hem mama vermek
Emmiyor kızım sağıyorum napayım bırakmadım hala emdirmeye çalışıyorum ama yok emmiyor alıp bırakıyor kalıyor biberonuda tutmuyor bu sefer bilmiyorum ne yapacağım

Sakin olmaya çalış ne yaşadığını kimse bilmiyor, aptal hepsi, insan kendi çocuğuna mecbur olmasa mama verir mi hiç
elinden geldiğince duymamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…