2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Toz kimyon mu canim[/QUOTE]
Ben tozda yaptim tohumda kullaniyorum faydasi oldu ikisininde siz yinede arastirin nette var tarifleri sifa olsun bebislee inss

Sifa olsun kuzuya inss

Annesi ishal olunca su kaybediyoruz ya vücuttan, belki katı süt icmiştir

Kizlar dr. Gittik 3 günden az kaka yapmazsa kabızlık saymiyorlarmis.. Ama bize lagman yaptılar hemen yapiverdi oğlum..dr. kaskatı kesilmiş dedi... milupanin bebekler için çayı var onları kullanin dedi...

Çok terliyor musunuz bebegin veya sen?
Suyu bol içiyor musun?
Beslenmeniz nasil?
Nisasta ağırlıklı beslenince de vücut su tutuyor içtiğimiz su yetmiyor.

Kızlar dün öğlen acılı hazır köfte yedim. Rahatsız etmesin diye toz kimyona batırıp da yedim. Yine de akşam rahatsız oldu bebeğim 21.30dan sonra onunla uyumusum. Sabah 6da altını değiştirdim. Gece öyle bi uyumusum ki elim uyuşmuş, hissetmiyordum. emziremedim eşim tutturdu ağzına

Kuru fasulye vs yersem kimyon serpip yiyorum.
Mercimek çorbasına hiçbirşey kar etmiyo, 2kaşık bile yesem, ikimiz de gazdan kivraniyoruz.

Bi de kayısı kıvamında iki rafadan yumurta yedim, hemen tuvalete çıktım iyi oldu ama yumurta da gaz yapıyor. Onu da kimyonls yemeliydim..

Kizlar gaz icin muskat kullanan varmi ? Fayda gordunuzmu? Gazdan uyuyamiyo yavrum cildircam artik. Ensin sabah 6dan beri ayaktayiz

galiba dun aksam butun bebislerin gaz mesaisi varmis.. Benim oglum da geceyi 10 numara gecirdi ama sabah 7 de kalkti ve gazla kivranmaya basladik..
Gaz oldukca emdi, emzigi almadi e tabi hic gaz da cikaramayinca cocuk perisan oldu..
En son minik bi gark yaptik.. Tekrar emdi ve huzurla uyuyo simdi.. Minicik bir gark mahvetti bizi bu sabah :)
Esim hala sorunun o garklama olduguna inanmiyor, daha buyuk bisey olmasi lazim diyor ama gaz sancisi bitmemis olan cocuk huzura ermis gibi uyur mu ki??

Annesi ishal olunca su kaybediyoruz ya vücuttan, belki katı süt icmiştir
Olabilir canım , hiç o Açıdan düşünmemiştim , bu arada bebeğim bugun sabahtan beri çok az emdi mama vermedim , uykusu fazla uzun sürdü gibi , uyandırsam mı ? Çokta derin uyuyor dün çok yıprandık hepimiz aile boyu , gazdan dolayı

Normal doğum yapalı 31 gün olduhala bağırsaklarım normal çalışmıyor. İlaç kullanmadığım sürece tuvalete çıkamıyorum. Sizler nasılsınız? Bi dra gitmeye gerek var mı sizce?
Aynen senin gibiyim.bir toz vermişti dok.tabircu olurken hast.den.suya katıp içilen. Onu kullanıcı rahatım. Bahadır iç miyor um çok zorlanıyorum. Basur olacağım sanirim böyle giderse. Ilk doğumum da olmuştum. Çok çok zor bir şey( 28 gün oldu ben de doğum yapalı.

Gaz mesaisine kalanlardaniz biz de hala anlamiyorum, cok dikkat ediyorum, hep corapla geziyorum, cogu seyi yemiyorum, kimyonu dogdugu gunden beri iciyorum; neden kivraniyor cozemedim bir turlu.

Kızlar selam bebeği elektrik süpürgesinin sesi ile uyutup geldim. Melek gibi uyuyor :)

Üzülme canım.ne kadar güzel hala emmesi. Mamada olmayan çok faydalı şeyler (beyin gelişimi için faydalı yağlar, alerjiyi, hastalıkları önleyen şeyler, büyüme faktörleri ve daha bir çok şey) alıyor sütünle. Mama da zararlı değil ki. Kendini üzme.
Bugün yine tartıldık. Dijital tartı iki kere üst üste aynı şeyi tartmıyor. Hata payını da düşsem günde 40 gram almış gibi. Mama vermeden atlattım dünü. Bugün normale döndü gibi. Bakalım yarın doktorda belli olacak. İnşallah doğrudur tartım. Benimki mama verdiğim dönemde emmeyi bıraktı. Kıyamet kopuyordu memeyi verince. O sebeple mama bizim için emzirmenin sonu demek

kızlar işitme testi yaptıran var mı
Evet canım 7 günlükken. Kıpırdamazsa bir aletle 1-2 dk da bitiyor

emy0364 bence bırak uyusun canım. Sen de iyi dinlen. Son beslenmeden 4 saat geçerse kaldır.

Bu arada kızım uyandı. Neyse 10 dk 10 dk'dır :) ağlayarak uyandı ve hemen ardından kustu. Demek midesi bulandı. Uyumamalarının bir nedeni oluyor diye düşünüyorum. Bir sıkıntısı var ki uyanıyor. Yada en basiti uykusu yok

Gaz mesaisine kalanlardaniz biz de hala anlamiyorum, cok dikkat ediyorum, hep corapla geziyorum, cogu seyi yemiyorum, kimyonu dogdugu gunden beri iciyorum; neden kivraniyor cozemedim bir turlu.
Ben hiç birimi yapmıyorum. Çorapsız geziyorum. Üstüne klima çarptı beni, hastayım bütün gaz yapar denen şeyleri (soğan, sarımsak, mercimek, fasulye, bulgur) yedim. Gaz bazen var bazen hiç yok. Bence onlarla alakası yok. Sen kendini suçlama. Bağırsakları alışıyor, florası oturacak, midesi gelişecek ve gaz bitecek. 4. Haftada en yüksek seviyeye ulaşır 6'da bitermiş (inşallah)

Bize de eczacı zinc o verdi ama içeriğini okudum alkol var yazıyo. Bu nedenle kullanmıyorum. Sap damlayan veriyorum.
evet ben de sonradan farkettim kullanmadım bidaha

HK77 canım ben mama verirken her emzirmeden sonra sağıyordum çünkü gece gündüz 3 saat uyuyordu en az. Şimdi gündüz sürekli emdiği için sağamıyorum. Gece 2.5-4 saat arası uyuyor. Gece memeler dolu oluyor tam bitiremiyor. Acaba gece sağsam mı? Uyanır boş meme bulur diye korkuyorum. Ben biberon vermiyorum bu ara, emmeyi oturtana kadar. Sütleri saklayacağım sonrası için.sence gece 2 kere sağsam sütün artması için bir faydası olur mu?

Bende de sağsam boş göğüs mü olur acaba korkusu var. Benimki o kadar uzun süre uyumuyor. Gün içinde her emzirmden sonra az az sağmam lazım sanırım. Sağdıklarımızı normak buzdolabı bölümüne koyup bir günde sağdıklarımızı bir araya getirsek olur mu? Ne olur ne olmaz diye saklamak istiyorum biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…