2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Gün içinde çok çıkıyorsa neden olmasın. Benim çıkmaz. Buz dolabında hepsi aynı ısıya geldikten sonra bir kerede birleştirip buzluğa atılır tabii

Canim teşekkür ederim bilgiler icin, aslında bunlar hep okudugum araştırdığım şeyler ama soyle bi durum varki benim bebegim hep mememde yani hic ayrilmiyor ve sürekli emmek istiyor, sagmaya firsatim olamıyor, emzirirken uyuyor sadece ve uyudugu zaman sut saginca da bu sefer yeni emzirdigim icin sut gelmiyor. Valla ne yapicm nasıl yapıcam artik hic bilmiyorum:/

Gün içinde çok çıkıyorsa neden olmasın. Benim çıkmaz. Buz dolabında hepsi aynı ısıya geldikten sonra bir kerede birleştirip buzluğa atılır tabii
İşte sağmadım hiç bilmiyorum çok çıkar mı :/ sağmaktan da korkuyorum sütüm az düşüncesine girersem diye :):) ilk günler sağdığım var birleştirilmiş süt 100ml anca.

Reactions: 9ay
Yorgun düşüp uyuyabilir ama skıntısı devam ediyor olabilir

6.aya kadar sürecek diyenler var gaz için umarım senin dediğin doğrudur

Evet ben de gündüz sağmıyorum gündüz çok kısa uyuyor ama ben yine de 1.5 saatten önce meme vermiyorum çünkü sonra da sığınamıyormış sindiremiyormuş gibi geliyor. Gece daha uzun uyuduğu için her gece 10 dk sağıyorum. Artırma amaçlı hıc düşünmedim de işe giderken falan ya da dışarı çıkarken İlla ki lazım olacak

Reactions: 9ay
Bence sağ canım. Ne kadar boş meme olursa o kadar süt oluyor. Bugün farkettim ki memeler sağım bitince bile süt üretiyor. Az önce duş alıp iki memeyi de sağdım, damla bile akmıyordu iyice sağdım yani. Beş dakka sonra uyandı ve emerken ağzının kenarlarında gördüm hep sütleri. O yüzden sağ canım. Memede süt bekletmek beynimize süt üretmeye gerek yok mesajı veriyor çünkü

Kızlar kilolarınız ne alemde ne kadar almıştınız ne kadar gitti? Ben 15 almıştım 10 gitti 5 kaldı bugün 13.gün..

Arkadaslar merhaba 17 haftalik hamileyim sorum su vajinamda surekli ozellikle sag tarafda bir agri var hareket ettim mi daha cok artiyor bu durumu yasayan var mi

Bu bebisler uyusa bi dert uyumasa bi dert :) simdide emeli uzun oldu diye sikintilandim. Aman acliktan ölmez biraz dinlensin bebegim demi? Gece cok az uyudu ve sabahtan beri ilkkez uyudu tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…