2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Dünden beri ama tükendim sanki geçen hafta uzamis sarılık çıktı bu hafta kalça cikigi olayı çıktı ve sürekli Huzursuz bebeğim uykusuz yorgun bir ben
Canım ikisinde de hastanelerin hatalı uygulamaları oldu. Maşallah bebeğinin hiç bir şeyi yok. Keşke biri uyutsa da sen uyusan o arada. Bir kaç saat bile yeter.

Cok canim ben doktorum. Doktorlara bildiri geldi. Rapor verilmeyecek yillik izinler iptal diye. Ucretsiz iznin iptal oldugunu soyleyenler var ama bi kuruma sormadim ben
Resmi gazeteyi okudum. Analık izni iptal değil ama evet yıllık izinler gitti. Bari ücretsiz izin alsan onun yerine biraz, vermezler mi?

Kızlar kundak berimiz ıslandı. ilk kez kundaksız yatırdım. Ellerle baş edemiyorum. Çılgın gibi hareket ediyorlar. Tutmasam uyandıracak kendi kendini. Kundak yapmayanlar, nasıl baş ediyorsunuz bu minik çok tatlı bir o kadar da gıcık ellerle?

Aynı dönemden mi geçiyorlar acaba ya biz hasta herhalde bi yeri ağrıyor diye düşündük dün esimm de bnde akşam yemeği yiyemedik onla ugrasmaktan
Büyüme evresindeymiş canım , bol bol uyutun dedi arkadaşlar , nasıl uyumak istiyorsa , vende öyle yapıyorum ama ben telef oluyorum bu seferde , dün akşam bende yiyemedim yemeği Allahtan üst kattaki komşum Katmer yapmış , kucağımda oyalarsın bebişi katmerden yedim :))) sabah 9 dan beri sakiniz ama uyuyoruz şimdilik ...

Canım ben eldivenlerini çıkardım 1-2 gün yüzünü Gözünü çizdi saçını çekti , şimdi uyurken hareket ettirmiyor

analık iznini kapsamıyor yazıyor ama tam olarak anlamadım. analık izni sadece ücretli izin mi sence? Bence değil. Ücretsiz olan da analık izni. Bebeğini bırak gel demezler bence
Canım pazartesi günü eşime de yazı gelmiş Müdürlükten kesinlikle zorunlu kalınmadıkça izin -rapor verilmeyecek diye ,şu an izin -rapor yazmıyorlar memurlara ama , sen özeldesin sıkıntı olmaz, devlet kadrolarında olanlar için geçerli

Emmiyor direniyor ne yaptiysam olmuyor. Nasil yapacam bunu acikinca cigligi basıyor. :/ is konusunda bende tedirginim hic calismak istemiyorum ama iside birakamam borclarinuz cok... Allah yardımcimiz olsun hepimizin.

Benimki resmen kendini yumrukluyor. Sonra da ağlıyor :):) eli de bayaa ağır :/

Reactions: 9ay
Kızlar dikişimin kenarında ip gibi bişey var çok küçük düşmesi gerekmezmiydi bugün 23.günümüz

sen ne tatlı bir anne oldun öyle canım benim yaa eldiven tak yarım kundak en iyisi zaten
bende tedaviye yeniden başladım ikinci yumiyi arıyoruz
bu sefer famera protokolü uygulanacak
cumartesi tekrar kontrolüm var hayırlısı inşallah canım bebeğini yerime kokla olur mu

Reactions: 9ay
Dünden beri ama tükendim sanki geçen hafta uzamis sarılık çıktı bu hafta kalça cikigi olayı çıktı ve sürekli Huzursuz bebeğim uykusuz yorgun bir ben
Canım bu uzamis sarılık nasıl anlaşılır . Benim bebeme annem tutturmuş sarılık var suyuna altın at bilmem gözünde var die . Ben dé bebem 50 günlük sarılık mi kaldı die kzdim aklıma kurt düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…