2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
çok emince öyle olabiliyor arada

Mouse gümüş nitratla yakacaksa çubuk gibi birşeyle bi boya sürüyor göbek deliğine o kadar. kızım hiçbirşey hissetmedi bile. kimyasal olarak yakıyor orayı. canı yanmıyor yani. sürdükten sonra üstünü pamuk vs ile kapat istersen kıyafeti boyuyor ve çıkmıyor o kadar.

Kızlar benim bebeğim dün bütün gün ağladı ve sonra 5 sefere bedel bir kaka yaptı ve rahatladı. Sıkıntısı gece başlamıştı. Sanırım ben bir hata yapıyorum. Gece uyandığında iki meme de çok dolu oluyor. Birini veriyorum %60'ını içiyor ve memnun bir şekilde bırakıyor. Orada yatırsam uyur. Daha fazla emmekle uğraşmıyor. Ama ben diğeri dolu ve sütüm azalmasın diye onu da veriyorum. Tabi ilk başta süt emmeden bile akıyor ya cuk cuk içiyor, benimki tok da olsa ona hayır demiyor. İki memenizde bir kısmını içmiş ama ikisini de bitirmemiş oluyor. Karnı şişyor ve öyle yatırıyorum. Genelde gazı da çıkmıyor. Şimdi hani ön sut arka süt diye bir muhabbet de var ya. Ben ön sütü fazla veriyor olabilirim geceleri. Ne dersiniz? Bu şekilde bir meme bitmeden diğerini veren ve sindirim/boşaltım sorunu yaşayan var mı? Tek memeyi bitirtenler diğerini sağıyor mu?

Ya sanırım 2.ay kalça oturuyor die bazı doktorlar ikinci ay diyo bizimki 1.ay istedi cnm

Bana da hastane 1. Ayın sonuna randevu vermişti kendi özel doktorumuz hatalı çıkabilir 1. Ayda tam oturmamış olabiliyor diyerek erteletti. En az 1.5 ay olmalıymış. 2. Aya aldım ben. Seninki de oturacaktır merak etme.

Cok iyi olmus canim. Yillik izinler iptal oldugu icin bu durum duzelmezse bi ay sonra bende basliyorum

Aaaa ben bunu hiç düşünmemiştim. Ben özelde çalışıyorum da analık izninden sonra aynen senin gibi yıllık izin aldım. Bizimki iptal olmaz di mi? Ücretsiz izinler iptal oldu mu?

Ertesi gun gecti
Emziriyorum cok sukur insallah korumuştur.. 40 yeni bitmisti

Korumuştur bence eğer düzenli emziriyorsan. Düzenli emzirmiyorsan risk var tabi. Ay ne güzel keşke ben de böyle şeylerden korksam. Ben hiç korunmadım ve hamile kalamadım. Tabi sen korkarken bunu söylemek garip ama işin bir de bu yanı var :)

Kızlar, ben sürekli çocuğuma nazar değecek korkusu yaşıyorum. Ne yapmalıyım
Her korktuğunda felak nas ayetel kürsü oku ve Allah'ın onu koruduğuna canı gönülden inan. Ben de sürekli başına bir şey gelecek, hasta olacak vs diye korkuyorum.

çok emince öyle olabiliyor arada
ben zorla çok emziriyorum. İstese de istemese de veriyorum. Bende takıntı oldu galiba. İlk başta kilo almadı ya şimdi sürekli emziriyorum. Yanakları şişti hala gözüme zayıf görünüyor :)

Sağolun kızlar ben yakma işlemi deyince aklıma kızgın demir çubuk vs geldi :/

Evet tatlım
Tam vajinismus mu teşhisi bilmem ama 1 aya yakın bu sıkıntıyı yaşadım

Hmmm yaa esim sanki bir duvar var diyor ben bir sey yapmiyorum oysa ki kasmiyorum da sadece psikolojik olarak istememe var dikis yerim aciyacak korkusu var bu duvar varmis gibi olmasi vajinismus mu oluyor?

Haklısın Can'ım allahım hepimizin evladını korusun. Geceleri ben de aynı çelişkiyi yaşıyorum ama uykuya yenik düştüğüm için yatırıyorum bebeğimi. Eğer benim de çok uykum yoksa 5-10 dk sağıyorum. Hatta baZen gündüz de tek nede uyuyakaldığı oluyor. Yorgunluğuma göre yani diğerini zorlamam

Malesef bizi de etkiliyor canım vermiyorlar kimseye. Ins ohal var diye 3 aya kadar devam etmez bu is

İnşallah canım

Umarim canım ya dünden beridir kafama takıldi ama hepinize 2.ay randevu verilince biraz rahatladım

Bebeğim dün gece uyumadi resmen bütün vücudum ağrıyor gözleri cin gibi açtı ne yapsak ağladı saatler sonra uyudugunda da inliyo gibi sesler çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…