- 30 Eylül 2015
- 743
- 1.112
- 113
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #46.201
çok emince öyle olabiliyor aradaKızlar acil yardım. Bebeğim sabahtan beri bir emiyor bir uyuyor uyanık olduğu zamanda her zamanki gibi etraf ile ilgili hareketli. Biraz önce normalden kat kat fazla kaka yaptı sırtına kadar çıktı. Normalden biraz daha sulu gibi. İshal sayılır mı? Sürekli emzirdiğim için bu kadar çok yapmış olabilir mi
Evet canım , ben bilmiyordum 1 saat dışarıda kaldı eşim çöpe Attı , tekrar aldıkBio gaia kullananlar
Esime eczaci buzdolabinda saklayin demis, ilaci kullanmaya basladiktan sonra da mi buzdolabinda muhafaza edecegiz ben tam anlamadim?
Ya sanırım 2.ay kalça oturuyor die bazı doktorlar ikinci ay diyo bizimki 1.ay istedi cnm
Cok iyi olmus canim. Yillik izinler iptal oldugu icin bu durum duzelmezse bi ay sonra bende basliyorum
Ertesi gun gecti
Emziriyorum cok sukur insallah korumuştur.. 40 yeni bitmisti
Her korktuğunda felak nas ayetel kürsü oku ve Allah'ın onu koruduğuna canı gönülden inan. Ben de sürekli başına bir şey gelecek, hasta olacak vs diye korkuyorum.Kızlar, ben sürekli çocuğuma nazar değecek korkusu yaşıyorum. Ne yapmalıyım
ben zorla çok emziriyorum. İstese de istemese de veriyorum. Bende takıntı oldu galiba. İlk başta kilo almadı ya şimdi sürekli emziriyorum. Yanakları şişti hala gözüme zayıf görünüyor :)çok emince öyle olabiliyor arada
Canım bol bol nas felak ayetel kürsi oku Allahın izniyle onlar korurKızlar, ben sürekli çocuğuma nazar değecek korkusu yaşıyorum. Ne yapmalıyım
Evet tatlımMouse cnm vajinismus problemi olan sen miydin?
Evet canım , ben bilmiyordum 1 saat dışarıda kaldı eşim çöpe Attı , tekrar aldık
Evet tatlım
Tam vajinismus mu teşhisi bilmem ama 1 aya yakın bu sıkıntıyı yaşadım
Haklısın Can'ım allahım hepimizin evladını korusun. Geceleri ben de aynı çelişkiyi yaşıyorum ama uykuya yenik düştüğüm için yatırıyorum bebeğimi. Eğer benim de çok uykum yoksa 5-10 dk sağıyorum. Hatta baZen gündüz de tek nede uyuyakaldığı oluyor. Yorgunluğuma göre yani diğerini zorlamamKızlar benim bebeğim dün bütün gün ağladı ve sonra 5 sefere bedel bir kaka yaptı ve rahatladı. Sıkıntısı gece başlamıştı. Sanırım ben bir hata yapıyorum. Gece uyandığında iki meme de çok dolu oluyor. Birini veriyorum %60'ını içiyor ve memnun bir şekilde bırakıyor. Orada yatırsam uyur. Daha fazla emmekle uğraşmıyor. Ama ben diğeri dolu ve sütüm azalmasın diye onu da veriyorum. Tabi ilk başta süt emmeden bile akıyor ya cuk cuk içiyor, benimki tok da olsa ona hayır demiyor. İki memenizde bir kısmını içmiş ama ikisini de bitirmemiş oluyor. Karnı şişyor ve öyle yatırıyorum. Genelde gazı da çıkmıyor. Şimdi hani ön sut arka süt diye bir muhabbet de var ya. Ben ön sütü fazla veriyor olabilirim geceleri. Ne dersiniz? Bu şekilde bir meme bitmeden diğerini veren ve sindirim/boşaltım sorunu yaşayan var mı? Tek memeyi bitirtenler diğerini sağıyor mu?
Bana da hastane 1. Ayın sonuna randevu vermişti kendi özel doktorumuz hatalı çıkabilir 1. Ayda tam oturmamış olabiliyor diyerek erteletti. En az 1.5 ay olmalıymış. 2. Aya aldım ben. Seninki de oturacaktır merak etme.
Aaaa ben bunu hiç düşünmemiştim. Ben özelde çalışıyorum da analık izninden sonra aynen senin gibi yıllık izin aldım. Bizimki iptal olmaz di mi? Ücretsiz izinler iptal oldu mu?
Korumuştur bence eğer düzenli emziriyorsan. Düzenli emzirmiyorsan risk var tabi. Ay ne güzel keşke ben de böyle şeylerden korksam. Ben hiç korunmadım ve hamile kalamadım. Tabi sen korkarken bunu söylemek garip ama işin bir de bu yanı var :)
Her korktuğunda felak nas ayetel kürsü oku ve Allah'ın onu koruduğuna canı gönülden inan. Ben de sürekli başına bir şey gelecek, hasta olacak vs diye korkuyorum.
ben zorla çok emziriyorum. İstese de istemese de veriyorum. Bende takıntı oldu galiba. İlk başta kilo almadı ya şimdi sürekli emziriyorum. Yanakları şişti hala gözüme zayıf görünüyor :)
Yok Can'ım ilk birkaç ay normal böyle hissetmen benim de çok zor oldu. Zaman'la geçecektirHmmm yaa esim sanki bir duvar var diyor ben bir sey yapmiyorum oysa ki kasmiyorum da sadece psikolojik olarak istememe var dikis yerim aciyacak korkusu var bu duvar varmis gibi olmasi vajinismus mu oluyor?
Yok Can'ım ilk birkaç ay normal böyle hissetmen benim de çok zor oldu. Zaman'la geçecektir
Malesef bizi de etkiliyor canım vermiyorlar kimseye. Ins ohal var diye 3 aya kadar devam etmez bu isKızlar benim bebeğim dün bütün gün ağladı ve sonra 5 sefere bedel bir kaka yaptı ve rahatladı. Sıkıntısı gece başlamıştı. Sanırım ben bir hata yapıyorum. Gece uyandığında iki meme de çok dolu oluyor. Birini veriyorum %60'ını içiyor ve memnun bir şekilde bırakıyor. Orada yatırsam uyur. Daha fazla emmekle uğraşmıyor. Ama ben diğeri dolu ve sütüm azalmasın diye onu da veriyorum. Tabi ilk başta süt emmeden bile akıyor ya cuk cuk içiyor, benimki tok da olsa ona hayır demiyor. İki memenizde bir kısmını içmiş ama ikisini de bitirmemiş oluyor. Karnı şişyor ve öyle yatırıyorum. Genelde gazı da çıkmıyor. Şimdi hani ön sut arka süt diye bir muhabbet de var ya. Ben ön sütü fazla veriyor olabilirim geceleri. Ne dersiniz? Bu şekilde bir meme bitmeden diğerini veren ve sindirim/boşaltım sorunu yaşayan var mı? Tek memeyi bitirtenler diğerini sağıyor mu?
Bana da hastane 1. Ayın sonuna randevu vermişti kendi özel doktorumuz hatalı çıkabilir 1. Ayda tam oturmamış olabiliyor diyerek erteletti. En az 1.5 ay olmalıymış. 2. Aya aldım ben. Seninki de oturacaktır merak etme.
Aaaa ben bunu hiç düşünmemiştim. Ben özelde çalışıyorum da analık izninden sonra aynen senin gibi yıllık izin aldım. Bizimki iptal olmaz di mi? Ücretsiz izinler iptal oldu mu?
Korumuştur bence eğer düzenli emziriyorsan. Düzenli emzirmiyorsan risk var tabi. Ay ne güzel keşke ben de böyle şeylerden korksam. Ben hiç korunmadım ve hamile kalamadım. Tabi sen korkarken bunu söylemek garip ama işin bir de bu yanı var :)
Her korktuğunda felak nas ayetel kürsü oku ve Allah'ın onu koruduğuna canı gönülden inan. Ben de sürekli başına bir şey gelecek, hasta olacak vs diye korkuyorum.
ben zorla çok emziriyorum. İstese de istemese de veriyorum. Bende takıntı oldu galiba. İlk başta kilo almadı ya şimdi sürekli emziriyorum. Yanakları şişti hala gözüme zayıf görünüyor :)
İnşallah canımbence de bi dr görüşü daha al canım. bir de 3 aya kadar fizyolojik olarak immatür yani tam gelişimini tamamlamamış olabiliyormuş ordaki kemik ve tamamlanınca normal olabiliyormuş. o yüzden kimi dr lar 1., kimi 2. kimi 3. ayda falan çektiriyormuş ultrasonu. herkesin 1. ayda çekilmiyo yani. sıkma canını
Umarim canım ya dünden beridir kafama takıldi ama hepinize 2.ay randevu verilince biraz rahatladımKızlar benim bebeğim dün bütün gün ağladı ve sonra 5 sefere bedel bir kaka yaptı ve rahatladı. Sıkıntısı gece başlamıştı. Sanırım ben bir hata yapıyorum. Gece uyandığında iki meme de çok dolu oluyor. Birini veriyorum %60'ını içiyor ve memnun bir şekilde bırakıyor. Orada yatırsam uyur. Daha fazla emmekle uğraşmıyor. Ama ben diğeri dolu ve sütüm azalmasın diye onu da veriyorum. Tabi ilk başta süt emmeden bile akıyor ya cuk cuk içiyor, benimki tok da olsa ona hayır demiyor. İki memenizde bir kısmını içmiş ama ikisini de bitirmemiş oluyor. Karnı şişyor ve öyle yatırıyorum. Genelde gazı da çıkmıyor. Şimdi hani ön sut arka süt diye bir muhabbet de var ya. Ben ön sütü fazla veriyor olabilirim geceleri. Ne dersiniz? Bu şekilde bir meme bitmeden diğerini veren ve sindirim/boşaltım sorunu yaşayan var mı? Tek memeyi bitirtenler diğerini sağıyor mu?
Cnm bndr de var o ve değiyor cidden okuyorum sürekli ama değiyor yine deKızlar, ben sürekli çocuğuma nazar değecek korkusu yaşıyorum. Ne yapmalıyım
Süte çok güvenme canım :):) arkadaşım ona güvendi daha bebeği 5 aylıkken bir daha hamile kaldı :)Şimdi hemen kalsam kahrolurum tabigeri cekilme o kdr da riskli bir yontem degil ya bnm tum tanidiklarim bu yontemi kullaniyor yillardir
Süt de korumuyor mu peki oyle derler ya
Sende mi özeldesin? Şirket mi söyledi? Ücretsiz izinde mi iptal?Malesef bizi de etkiliyor canım vermiyorlar kimseye. Ins ohal var diye 3 aya kadar devam etmez bu is
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?