2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Dün zehirlendim kızlar dışarda yemek yedim lavobodan cikamadim berbat bi geceydı çocuk acliktan ağlaya ağlaya katıldı kaldı eşim de ağladı hiç sogukkanli kalmadı o sakin olmadıkça ben iyice hasta oldum evde mama mi bulundursam napsam bilemedim

Biz kızımla hı laşıyoruz.
Mesela işim varken uzun süre geçince babasinda durmak istemiyo, kızgın kızgın bağırıyo, kucağıma aldığımda söylenmeye bagirmaya devam ediyor, kalın ve tok bi sesle hııı diyorum, kaşlarımı ve çenemi kaldırarak, o da aynı hareketi yapıp hıuıu diyor. Bi kaç kere yapıyoruz.
Seni anlıyorum beni anladın mı der gibi bi iletişim kuruyoruz.
Sakinleşince emziriyorum. Bi de gülerken aggu diyor.
Elimi ve beni takip ediyor.
Bekletirken sürekli, geliyorum, hı diyorum

Geçmiş olsun canım. Bulundurmak lazım demek ki acil durumlar için

Can'ım tabi ki aklına yatanı yap ama aç kalmasından iyidir mama yemesi doktora sorsan da aynı şeyi söyler

Ya kizlar bisey sormak istiyorum.
Dun isinmasini beklemedeb dolaptan armut ve seftali alip yedim. Aksam da yarim su bardagi kadar kola icmistim. Bugun bebegim asiri gazli ve daha yeni uyudu. Yediklerimle mi alakali acaba??
Hamileligi de sayarsak ben cok daraldim artik yiyecek secmekten..

Geçmiş olsun canım.. Hiç mama vermediysen ve vermek istemiyorsan en azından birkaç poşet sütünü sağabilirsin ilk altı ay için... Ben öyle yapmıştım.

Ölümcül hatalar:)) ben çikolata yedim ben gazlandım bebeğim köpüklü gazlı felaket bir gece geçirdik.. Malesef kimi bebeklerde etkiliyor..

Kızlar bebeğim iki gündür kakasını yapamıyor kıvranıyor kıpkırmızı oluyor ağlıyor o ağladıkça ben de ağlıyorum

Geçmiş olsun canım.. Hiç mama vermediysen ve vermek istemiyorsan en azından birkaç poşet sütünü sağabilirsin ilk altı ay için... Ben öyle yapmıştım.
Sagdigim bikaç paket süt var aslında cnm ama o ara eşime onu tarif edecek bile halim kalmamisti çok kötüydum annelerin hasta olmasi herseyi felce ugratiyo

Sagdigim bikaç paket süt var aslında cnm ama o ara eşime onu tarif edecek bile halim kalmamisti çok kötüydum annelerin hasta olmasi herseyi felce ugratiyo
Geçmiş olsun canım..kesinlikle öyle 2 gündür 20lik dişim çok ağrıyor daha da artmasın diye dua ediyorum yoksa bebeğime nasıl bakarım diye..

Ben seftaliyi cok severdim beni mahvetti yemiyorum ara verdim. Soğuk meyve hep yiyorum.
Kola da içtiğim oldu.
Dediğim gibi beni şeftali bi kere de mercimek mahvetti
Gece serin olunca da gaz olabiliyor bizde.

Maden suyu da çok içiyorum, hazım icin iyi oluyor. Activia da yiyorum.

Aynisini ben de yasiyorum zaman zaman. Sol mememdeyken cirpinip kafasini sallamaya basliyor ve agliyor. Saga alinca susup emmeye devam ediyor. Ben de o zamanlarda sol memede yeterince sut kalmadigini dusunuyorum.
Dimi benim de aklima ilk o geliyo. Zaten oyle bi psikolojideyiz ki bebek hik dese sut yetmedi dicez :)

Kiraz da acayip gaz yapiyo ya bebegi bilmem de ben bi kere yedim 3 gun kivrandim cok severdim ama artik kara listemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…