2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
İğne batırsam kessem acımayacak herhalde :) çok ilginç. Hissiz olduğunun farkındaydım da denememiştim ne kadar hissiz olduğunu.

Hissizlik var ama arada kasinti da oluyor bende. Bu nasil bir celiski :)

Ben daha yeni diye avutuyorum kendimi ama sizin 40 günü geçmiş yine aynı. .

Bende de hissizlik var..

Hissizlik gecmiyor sanirim ya kime sorsam hissis diyor 5-6 aylik bebegi olan da oyle diyor

Ben de cesaret edemem ya ağlasa susturamazsam naparım diye korkuyorum

Valla ben cikinca kendimi supermen gibi hissettim ne yalan soyliyim:)
Ama bebekler pusette uyuyo sallandigi icin galiba

Aynen canim bende mama aldim yanima ama kullanmama gerek kalmadi

Bide emzik olmazsa olmaz

Canim su korunma isini benimde halletmem lazim pre ye guvenemem.senin dedigini bende arastirayim.

Canim ilk yikadigimda bende tedirgin oldum ama becerdim biraz ortaligi dagittim birazda ustumu islattim yarim yamalak oldu ama olsun her gun yikiyorum artik.yavas yavas alisiyosun beceremem diye dusunme hic olmadi islatir cikarirsin:)

Bugun cesaret edip yikadim valla tek basima.. :) ayni senin gibi yarim yamalak oldu, ortalik dagildi islandi filan ama oldu mu oldu :) ben de hergun yikayacagim artik, hem cocuk ferahlasin hem de benim elim alissin.

Bugun cesaret edip yikadim valla tek basima.. :) ayni senin gibi yarim yamalak oldu, ortalik dagildi islandi filan ama oldu mu oldu :) ben de hergun yikayacagim artik, hem cocuk ferahlasin hem de benim elim alissin.
Zaten küçücük bebe ne kadar kirlenecek de yarımyamalakla da temizlenir o :):) ben bir gün arayla yıkıyordum. İsilik oldu kuzucuuum. Şimdi günde üç kez :):) tam yıkama değil tabi. Sadece suyla :) ilk banyosunu annem ikincisini ablam yaptırdı. Sonra kendim yıkadım. Bir gün iş başa düşecekti sonuçta :) ne kadar erken o kadar iyi :):) ne yorucu oldu ama o ilk banyolar. Ter içinde kalıyordum :/

Bebegim nerdeyse 1 aylik olcak ben ilk kez yikadim dusun halimi :) aynen bebegi yikama oncesi bi hazirlik, yikama zaten basli basina olay, sonra bi de ortaligi topla.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…