2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar ya bugün çok gazı var bebeğimin. Bütün gün kıvrandı. Geğirmesi için omzumuza alınca da Su gibi kustu. Suyun içinde lor peyniri gibi küçük parçalar da var. Böyle sulu kusması normal mi?

Nasil oturdu o daha oturamaz ki.. igesi batar derler.. en 6 ay der

Nasıl; ((

Canım Tomris'in emzirme notları emzirme kampı diye arat. Ben o sayede buraktım mamayı. Sağmıyorum bile.

Benimki sürekli memede kalmak istiyor, ayırınca ağlıyor, uykuya kendiliğinden geçmiyor, memedeyken dalıyor, sürekli memede olduğu için memelerde dolmuyor

Dolmasına gerek yok canım o besleniyor.

sallamaya alıştırma. Ben doğduğundan beri sallamadım. Sakinleştirmek için hafif kolumda sallıyorum, susar susmaz duruyorum. Piş piş sesi çıkararak hafifçe sırtına yada poposuna vurarak uyutuyorum. Memede uyursa da göğsüme yatırıp gaz çıkarmaya çalışıyorum. O arada da çok hafif yaylanarak piş piş diyorum. Sersemlediği anda yatağa koyup pışpışlamaya devam ediyorum. Kucakta tam derin uykuya dalmasını beklemiyorum: derin uykuya yatakta dalıyor. Gözlerini açıp ağlarsa hemen alıp baştan başlıyorum. Eğer gözleri kapalı ağlarsa yataktan almadan pışpışlıyorum. 1 dk yı geçerse ağlaması gözü kapalıda olsa demek ki rahatsız eden bir şey var diye alıyorum, genelde gaz çıkarıyor ve kusuyor. Baştan başlıyorum. 3-4 kere al koy yetiyor. Bu esnada hep sakin olmaya çalışıyorum. Her şey çok normalmiş gibi.
Eğer bu olmazsa;
Sling kullanabilirsin. Zaten uykusu varsa 1-2 dk içinde derin uykuya geçiyor. Boba sling güzel.
Yatakta emzirerek uyutabilirsin

Kizlar benim oglanin sag memeyle bi alip veremedigi var. Bazen o tarafi emzirirken cok huysuzlasiyo. Meme agzindayken kafayi geri atiyo saga sola salliyo deli gibi. Ellerini ayaklarini tepistiriyo. Degistirip sola alirsam kuzu kuzu emiyo. Basta anlamamistim gazimi var bi yeri mi agriyo diyodum simdi hop geciyorum diger memeye susuyo. Boyle bisey yasayan var mi? Sorun ne acaba o memede sut akisi az olabilir mi?

Aynisini ben de yasiyorum zaman zaman. Sol mememdeyken cirpinip kafasini sallamaya basliyor ve agliyor. Saga alinca susup emmeye devam ediyor. Ben de o zamanlarda sol memede yeterince sut kalmadigini dusunuyorum.

benimki de solu sevmiyor. Hem de oorada daha çok süt varken yapıyor bunu. 1- iyi tutamıyor 2- süt akışı yavaş. Sağdan musluktan akar gibi sızıyor soldan 1-2 damla. Çözüm bulamadım. Önce onu veriyorum açken uğraşıyor.

Birkaç gündür göğüslerim hep yumuşak. Terbiye mi oldular sütüm mü azaldı acaba yaa :/
dengeleniyordur. Ben bazı geceler taşıyamazdım,o kadar dolardı ki. Artık 5 saat bile geçse öyle şişmiyor. Bebeğin memnunsa çişli bez aynıysa sorun yok

Kızlar youtube'da 4 haftalık bebeklerin sesler çıkardığını gördüm. Anne babasını taklit ediyor. Miyavlar gibi sesler çıkarıyorlar. Ağlama ve ıkınma dışında size cevap veriyor mu bebekleriniz? Benimki vermiyor Agu vs diyor mu mesela

Benimki agulamaya başladı iki üç gündür 41. Günümüz bugün :)

Reactions: 9ay
Kızlar ben bugüne kadar hep bebeğin beslenmesine odaklandım. Sadece kartlarla görme duyusunu geliştirmeye çalıştım. Ama artık ses çıkarmasına yardımcı olmak, karının üstünde vakit geçirmesini sağlamak vs lazım. Siz neler yapıyorsunuz?

Bizde 49 gunluk olduk benim oglumda 4 gundur degisik sesler cikariyo sesli guluyo cok hosuma gidiyo

Benimki de arada ses çıkarıyor ama kendince yani bana cevap değil :) ben de kartları yapıyorum. Uzun süredir yüz üstü yatırıyorum ben. Ayaklarının altına elimi koyuyorum kendini iteliyor.

Arkadşlar bebeğimin sesi kısıldı şuan hasta gibide durmuyo çok ağlıyo bağırıyo ondanmıdır acaba ıhlamur versem geçermi

Yok canim demiyor. Sadece beni takip ediyor yeni gelisti buda. 45 gunluk bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…