2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
vorones can ben de 43. gün hafif kırmızı lekelenme görünce adet oluyorum sandım ama devamı gelmedi. O ara çok araştırdım ve gördüm ki 40'ı çıkıca adet olan çok kişi var. Bir kere olup 6 ay olmayabilirsin. Sütü etkilemezmiş. Bir zararı yok yani, gayet normal.

Kızlar bu fitili nasıl veriyosunuz yarım yazmışlar üstüne kırıp mi veriyorum yani anlamadım korkuyorum bu fitil olayından ama dünden beri ağlıyor yavrum resmen spazm geçiriyor karnindan

Kızlar bu fitili nasıl veriyosunuz yarım yazmışlar üstüne kırıp mi veriyorum yani anlamadım korkuyorum bu fitil olayından ama dünden beri ağlıyor yavrum resmen spazm geçiriyor karnindan
Canım senin gaz sorunu geçmedi mi hala ya
Fitili yarıdan kır ucunu azıcık ıslat tatlım korkma

Anladim cnm suyu bol iciyor musun?
Bu kiz sasirtiyor beni bi bakiyom cop cop emio... bi bakiyom gelmiyo der gibi göğsüme kafa atiyo ) genelde sabahlari copluyo . Sanırım gec doluyo sütüm. Suyu 2 lt anca bitirebiliyorum. 1 aylik oldu böyle uğraşalı daha gelir diye umut ediyorum.

Bütün gün bebeğim ememedi bi türlü ve saat gece 10 a kadar ağladı nerdeyse gerildim ve çok yoruldum sütü yutamiyor oğlum fazla geliyor tutma pozisyonunu değiştirdim ama yok olmadı bi türlü
Yaa benimkide oyle yaa. Resmen meme reddi yasiyorm iki gundur. Artik sutu sagip verdim. Nasil duzelecek memeyi birakacak diye ödüm kopuyor

Yaa benimkide oyle yaa. Resmen meme reddi yasiyorm iki gundur. Artik sutu sagip verdim. Nasil duzelecek memeyi birakacak diye ödüm kopuyor
Canım sağıp vermen kısa vadede iyi bir çözüm olabilir ama uzun vadede kötü bir çözüm. Emecek başka çare yok. Bir sıkıntısı olmalı. Benimki memeden nefret eder gibi davrandığında genelde gazı oluyor ve ardından kusuyor. Sonra bir daha veriyorum, almazsa diğerini, sonra tekrar diğerini diye diye ikisinden de max içmesini sağlıyorum. Ağzının içine baktın mı pamukçuk falan olmasın? Onu rahatsız eden bir şey yoksa ısrarcı ol emecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…