2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar 1.5 ay oldu ben hala bazı durumlarda ne giydireceğimi bilemiyorum.
Bir kere mümkün olduğunca tek parça giydiriyorum gün içinde. Yoksa pantolonlar dizine, t-shirler başına çıkıyor.
Gee uzun kollu kapri tulum gündüz kısa kollu şortlu tulum giydirmeyi düşünüyorum.
Klima kullanıyorum. Gece ile gündüz arasında 1 derece oluyor. Gece 27, gündüz 28 derece.

Şimdi sorularım şunlar:

1-Müslin bez ile tam kundak yapınca çok iyi uyuyor. Ama tulumun üstüne bir de kat kat kundak sıcak oluyor. İçine sadece body giydirsem olur mu yoksa üşütür mü? Kundağı böyle yapıyorum:

2-Geceleri altını değiştirmek kolay olsun diye şu uyku tulumunu aldım;

Bunin içine ne giydireceğim. Sadece body di mi?

3-sırtı hep kırmızı bebeğimin. Sıcaktan mı acaba?

Yok cnm maalesef biraz rahatladı gibi olmuştu ama 2 3 gündür tekrar hat safhada ikinmaktan ne emiyo ne uyuyo yavrum eşim de ben de bunalmis durumdayiz
Bağırsakları boşalmamışsa ya da boğazında gaz birikmişse ememez canım
Hakiki zeytinyağı ver bi kaşık canım

Tazyikli canim evet genzine kaciyor bide ona agliyor. Ama tazyiksiz geldiginde de emmiyo korkuyo mu artik nedir. Gazi da var acaba ondan mi? Hic anlam veremedim valla bu duruma. Bi gece uyku semesi emdi. Ama sabah olup uyaninca yine ayniydi
Aynen cnm bizi anlatmışsın tazyikli olmayan memeyi versem de ememiyo korkuyo gibi bir iki emiyo sonra aglamaya memeyi itmeye basliyo

Goguslerim büyük olduğu için ayakta emziremiyorum ben ya :/ bi de tam emerken gaz sancısı geliyo
Benimde tam aksi kucukler. Gaz sancisina boyle dolanmak cok iyi geliyo kendi rahatladigindan kasmiyo ve cikariyo hemen. Ben bi elimde boynu belini tutuyorum diger elimlede dizkapaklarinin arkasindan tutup gezdirirken yukari asagi yapiyorum rahatliyo oyle. Oturdugunyerde emzirirken geziyomus gibi salla belki oylede ise yarar canim. Cok sinir bozucu bisey bu gaz ne zaman bitcek bekliyodum sabirla

Bebeğiniz gündüzleri kaç saat uyuyor benimki ıkınmaktan uyuyamıyor uykusu gelince ve gazı olunca memeyi de almıyor uyutmak için bir kaç saat uğraşıyorum max yarım saat uyuyor 32. Günümüz

Bn kundak yapmıyorum üstünde örtü de durdurmuyor o yüzden body üstüne alt üst takım giydiriyorum ama kundaklıyorsan da yine de içine tek body ince olabilir. Uyuyanın üstüne kar yağarmış derler Bi de yenidoğan çok üşür

Bodynin ustune kundak yapabilirsin bence zaten sikica sariyor. Ince gelirse ustune bi kat da battaniye ortersin usumemis olur. Sirti gazini cikarirken ovalamaktan kizarmis olabilir.

Kizlar dun gece hastanedeydik...bebeğinin tüm vücudu isilik gibi oldu..huysuzdu sürekli..meme kabul etmiyor...mamayida zorla yedi..elinin üzerinden kan aldılar. Idrar tahlili. Bide fitil verdiler..cok şükür kanında tahlillerde bisey çıkmadı..sanırım benim yedigim biseyden oldu..bende farklı olarak şeftali ve köfte yemistim..ama hangisi dokundu bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…