2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
kızlar sizin de bebişlerinizin emerken çenesi titriyor mu benim oğlum emerken arada üşümüş gibi çenesi titriyor sonra duruyor acaba yorulduğu için mi öyle oluyoo

Ay canım çok geçmiş olsun Dinlenmeden de geçmez ki. Birisi sana yardımcı olsa çok iyi olur. Boğazın mı ağrıyor acaba neyin var da ateşin var? Üst solunum yolları için propolis çok işe yarıyor. Hamileliğim boyunca kullandım. Ihlamur iç bol bol. Bol limon C vitamini için ve multi vitamin al.

Kızlar benm kız 2 aylık oldu gündüzleri hiç uyumuyo sizİnde öylemi ankarada güzel uyıyodu evimize gelince huy değiştirdi hiç uyumuyo sürekli kucakta yada memede duruyum diyo kimsede durmuyor benim üstüme çokndüştü sizinde öylemi yaa

9ay bi de kundagi uyumadab mi yapiyosun uyuduktan sonra mi? Uyuduktan sonra uyanir gibi geliyo bana.
Uyuduktan sonra yapıyorum canım uyanmıyor eğer derin uyuduysa. Uyanırsa da hemen geri dalıyor. Geceleri 60x60 müslin bezi üçgen yapıp sadece kollarına kundak yapıyorum. O zaman beşiğin içine düzgünce yerleştiriyorum. Uyuduğunda bezin üstüne koyup hemencecik katlıyorum. Çok sıkı olmuyor. Genelde acıktığında uyanıp açıyor kendi kendine :) Ama onun dışında elleri hareket etmediği için kendi kendine uyandırmıyor, derin uyuyor.

B bicocukbianne Canım sütün azalmıyor. 6. haftadan sonra memeler artık yumuşak hatta boş gibi hissedilirmiş. Ama süt aynı merak etme. Vücut artık bebeğe yetecek kadar üretiyor. Süt üretimi hormonların kontrolünden çıktı. Benim de yumuşacık ama bebeğim doyuyor. Mamipower denedim hiç etkisi olmalı. Cam şişede vitamalt al. En iyisi o.

Kızlar bebeği ile beraber uyuyan var mı?
Ben gündüzleri uyuyorum ve çok mutlu oluyorum. Ama gece cesaret edemiyorum. Beşik ve yatağa dünyanın parasını verdik. Çok pişmanım. Keşke şu yatakla birleştirilen beşiklerden alsaydım.

Üstüne hiç bir şey örtmüyor musun? Örtüyü ben beşiğin yanlarına sıkıştırıyorum.

Ne güzle bir şey, tabi sana düşecek sen annesisin. Sana bağlanması çok güzel seni tebrik ederim. Benimki de öyle. Uyanık olduğu zamanın %90'ında kucağımda, omzumda, göğsümde vs. Gündüzleri beraber yatarsam uyuyor. Beşiğine koymaya kalkarsam 15-30 dk arası uyuyor yada direkt uyanıyor ve hiç uyumuyor

Kızlar bir de D vitamini olarak ne veriyorsunuz?

Canım benımkı bugun kırkı doluyo ve bugun tartıldık 4.800 gr 55 cm. Uc kilo 48 vm dolmustu iyimi sizce bilginiz varmı
Daha ne olsun. Harika. Sadece anne sütüyle mi bu kadar kilo aldı? Boyu da çok iyi uzamış. Benimki 51 doğdu, şimdi 55

Sirinemm_lina Benimki de kırkı çıkana kadar öyleydi. Sonra değişti ve artık gündüzleri uyuyor. Ama çok yorulmadan uyutmaya başlamam gerek ve yanında yatmam lazım yoksa uyumuyor.En fazla 2 saat uyanık kalıyor. Sonra 45 dk-1 saat uyuyor. Öğlen 1.5 saat uyuyor.

Ay canım kolay gelsin. Bir temizlikçi alsan? Bana haftada 3 gün yarım gün temizlikçi geliyor. Sağolsun ev işlerinde de çok yardımcı oluyor. Ben biraz beceriksizim sanırım. 1 bebekle hiç bir iş yapamıyorum. Tuvalete bile gidemiyorum öyle söliim. Sen nasıl 2 çocuk 1 bebekle yalnız bir de ev işlerini yapıyorsun? Bunun için süperselma olmak yetmez superman olmalısın.

Tesekkürler canım
Benim bugün leke gibi kanamam oldu sanırım adetim cunku sancım da var

emy0364 cnm sen bu kimyonlu rezeneyi nasıl yapiyosun ben de toz kimyon ve milupa rezene var ikisiyle yapsam olur mu
Canım bir porselen bardağa 1 tatlı kaşığı olacak şekilde yapıyorum , ben 100 gr rezene ile 100 gr kimyonu birleştirip bir kavanozda karıştırdım , önceden sadece sabahları içiyordum , şimdi sabah akşam , kızım dün ağlamaktan sesi kısıldı

:)
Canım sağol,
Şu an okul tatil eşim evde
Kendimi genelde zorlamam
Bugünler uykumu alamadım.
Eşim de ev işlerinden anlıyor
Kızım da büyüdü
Çöpleri döküyor falan

İnce işlere pek giremiyorum
Artık taksit taksit yapıyorum işleri

Annem psikolojimi bozdu biraz. Konuşmuyoruz hala..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…