- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #47.041
Tamamdir yontemi kaptim :) o eller yok mu o eller uykusunda kendini yumrukluyo resmen..Uyuduktan sonra yapıyorum canım uyanmıyor eğer derin uyuduysa. Uyanırsa da hemen geri dalıyor. Geceleri 60x60 müslin bezi üçgen yapıp sadece kollarına kundak yapıyorum. O zaman beşiğin içine düzgünce yerleştiriyorum. Uyuduğunda bezin üstüne koyup hemencecik katlıyorum. Çok sıkı olmuyor. Genelde acıktığında uyanıp açıyor kendi kendine :) Ama onun dışında elleri hareket etmediği için kendi kendine uyandırmıyor, derin uyuyor.
Rabbim sağlık versin inşallah hepimizin yavrularına@seker000 A Alwayshappygirl9ay mememi verdikten sonra anneme vermiştim bebeğimi griptim o dönem bulaştırmayayım diye fazla yanaşmayayım diyordum , ben kahvaltı yapmaya gittim annem gazını çıkarmış hemen Ayağında sallamaya Başlamış geldim odaya anneme bunun gözler açık uyumaz 1-2 saat dedim, tam o anda ölsürmeye başladı annem hemen yan çevirip sırtına vurdu , bi baktım ki eller sımsıkı yumulu gözler açık dil arkada vücut kaskatı tekrar vurdum sırtına olmadı o panikle annem dışarı atmış kendini ben 112 yi Aradım, Komşular açmışlar bebeği , ambulans 1-2 dk içinde geldi , geldiğimizde açıktı dediler maske verdiler , akciğer filmimiz Çekildi biraz akciğere kaçmış , kalp atışı ve satırasyon iyiydi , ateş takibi yapın iyi dediler , nAsıl müdahale etmem gerektiğini anlattılar , akciğer filminde kalbimiz büyük çıktı , burada bir tane perinatoloğ kardoloji bir tane var doktorumuz pazartesi gelecekmiş , tam kızımıza sevindik derken bu çıktı , pazartesiye kadar uyuyamadım , Allah'a binlerce kez şükür birşeyimiz yokmuş , kalbimiz normalmiş
Gaz ilacı kullanmadın mı canım
Hm.tesekkür ederim canımGöğsün yeteri kadar sür üretmesi boş gibi dursa da Bebek çektiği Zaman gelmesi 3. Ay cıvarı oluyor. İlk günler gibi şişmiyor göğüs. Okumalarımdan anladığım kadarıyla böyle Can'ım
Canim beraber uyumaktan kastin tam olarak nasil bisey? Ayni odada uyumsk mi, ayni yatakta uyumak mi, ayni yatakta sarilarak uyumak mi? Ben tam olarak nasil yapacagimi bilmiyorum. Ayri odalarda uyuyoruz. Gunduz bazen bizim yataga yatrdiysam ben de obur kosesine kivriliyorum. Fakat uykusuna bi katkisini gormedim.Kızlar bebeği ile beraber uyuyan var mı?
Ben gündüzleri uyuyorum ve çok mutlu oluyorum. Ama gece cesaret edemiyorum. Beşik ve yatağa dünyanın parasını verdik. Çok pişmanım. Keşke şu yatakla birleştirilen beşiklerden alsaydım.
Üstüne hiç bir şey örtmüyor musun? Örtüyü ben beşiğin yanlarına sıkıştırıyorum.
İnşallah bizimkide düzelir kırkı çıktıktan sonra uyusunlar ki büyüsünlerSirinemm_lina Benimki de kırkı çıkana kadar öyleydi. Sonra değişti ve artık gündüzleri uyuyor. Ama çok yorulmadan uyutmaya başlamam gerek ve yanında yatmam lazım yoksa uyumuyor.En fazla 2 saat uyanık kalıyor. Sonra 45 dk-1 saat uyuyor. Öğlen 1.5 saat uyuyor.
Niye ağladı canım :/Canım bir porselen bardağa 1 tatlı kaşığı olacak şekilde yapıyorum , ben 100 gr rezene ile 100 gr kimyonu birleştirip bir kavanozda karıştırdım , önceden sadece sabahları içiyordum , şimdi sabah akşam , kızım dün ağlamaktan sesi kısıldı
Zaten ben ağlayınca bebek susuyorduBen de yalnızım bu arada. Evde kimse yok. İlk gün aynen senin gibi çok ağladım ama şimdi alıştık, uyum içinde takılıyoruz. Adem Güneş dinle Can'ım. Telegram diye bir app var orada pedagoji okulu diye kanalı var
Bizde Reflü varmış o güne kadar bilmiyorduk , hortum sallandıttırmadık ama bulgular onu gösterdi , oturduğu yerden sallıyordu , annemde bebek sallama hastalığı var :))) her ağladığında hadi battaniyeye sarıp sallayalım diyor şimdiye kadar yaptırmadım 2 ay sonra gidecek izmire , alıştırmak istemedim ... Salıncakta yasak artık , boyundan sonraki Sırt Bölgesi'ne tam orta kısmına enlemesine , avuç içi ile sert bir şekilde ters çevirerek vurmak gerekiyormuş o günden sonra 2 defa daha oldu ama saniyesinde açtık Allah'a şükür , çok kötü bir duyguymuş 112 acilde adres soruyorlar , adres Aklıma gelmiyorAyy çok geçmiş olsun canım. Nasıl bir korku yaşadığını tahmin edebiliyorum. Allah bir daha yaşatmasın. Çok şükür kalbi de iyiymiş. Sırt sallandığı için mi olmuş? Nasıl açmışlar? Hastane Nasıl öğretti? Allah korusun bu olabilir bizim de böyle bir durumda ne yapmamız gerektiğini öğrenmemiz lazım.
Gazdan canım maalesef, Düne kadar hiç ilaç kullanmadık kimyon rezene kendim içiyordum idare ediyorduk 2 gün önce o kadar masaja rağmen alttan üstten pırt pırt çıkarmasına rağmen Öğlen yediğim ufak bir armut Yüzünden sesimiz telef olduNiye ağladı canım :/
Bizimki de 1 haftadır ıh ıh diye sesler çıkarıyor , kendisiyle konuşulmasına bayılıyor , saatlerce ne konuşacağımı sapıtıyorum :))Kızlar biz bugün 7 haftalık olduk çok şükür. Ama hala ıh dışında ses çıkarmıyor. Agu demedi. Bazen duyuyor gibiyim ama emin değilim. Bariz bir şey yok
Günde üç kez dört damla veriyorum göğüs ucuna bulaştı yeni baştan emziriyom gibi ağrıyor yanıyo göğsüm kötü oldu onun agzida aynı niye iyilesmiyor anlamadımkac doz yaptiniz? doktor bize gunde 3-4 kez dedi.
ayni zamanda ben de mememe surecekmisim, bana gecmesin diye
biz ilk gun 3 kere yaptik, ertesi gun yarisi gitti. ikinci gun de 2 kere yaptik, 3uncu gunde tamamen bitti. anlamadim.Günde üç kez dört damla veriyorum göğüs ucuna bulaştı yeni baştan emziriyom gibi ağrıyor yanıyo göğsüm kötü oldu onun agzida aynı niye iyilesmiyor anlamadım
Sadece askılı zibin akşam ustune ince bir örtü atıyorum yetiyo türkiyenin en sıcak ilinde yasayinca malumMerhaba anneler,
Bebeklerinize ne giydiriyorsunuz?
Ben citcitli atlet+uzun kollu zibin giydiriyorum. Acaba kalın mi oluyor? Vücuduna baktım bugün sıcak gibi biraz.
Bebeğim bir aylık olmak üzere , kisakolluya geçmeli miyim. Istanbul da yaşıyorum bu arada
Cnm çok geçmiş olsunAynen bende çok pişmanım , biz birde boğulma tehlikesi atlattık 112 Ler aciller kötü bir süreçti geçen hafta 40 ı çıkınca beşiğine yatırayım diyordum , hala oturma odasına talim , dün resmen sinir kirişi geçirdim , bebek ağlıyor ben ağlıyorum , boğulma tehlikesinden bu yana annemde bakmıyor tamamen Üstüme kaldı ;(
Büyük geçmiş olsun benim annemde hastaneden geleli üç gün olmuş ben lavaboya giderken sen kalk çocuğu hem tuzla gözüne bir limonu sık o kadar çok sıkmıski limon çocuğun soluk borusuna kacsin lavaboda baktım kosusturma sesleri çığlık sesleri sezeryanli halimle adım atamayan ben nasıl koştum anlamadım kızım bütün vücudu kaskatı kesilmiş nefes almıyor yüzü ağzı dili kararmis annem yüzüne su çalıyor sırtına vuruyor kız kardeşim bağırıyor öldü diye ay ben film sahnesi izler gibi öyle kapının önünde kaldım ne bişey söylüyorum ne müdahale ediyom öyle izliyom tam o sırada eşim geldi hemen hastaneye gittik çok şükür iyi kızım dok bidaha böyle şeyler yapmayın dedi ah şu anneler kızım ikinci kez doğdu yani@seker000 A Alwayshappygirl9ay mememi verdikten sonra anneme vermiştim bebeğimi griptim o dönem bulaştırmayayım diye fazla yanaşmayayım diyordum , ben kahvaltı yapmaya gittim annem gazını çıkarmış hemen Ayağında sallamaya Başlamış geldim odaya anneme bunun gözler açık uyumaz 1-2 saat dedim, tam o anda ölsürmeye başladı annem hemen yan çevirip sırtına vurdu , bi baktım ki eller sımsıkı yumulu gözler açık dil arkada vücut kaskatı tekrar vurdum sırtına olmadı o panikle annem dışarı atmış kendini ben 112 yi Aradım, Komşular açmışlar bebeği , ambulans 1-2 dk içinde geldi , geldiğimizde açıktı dediler maske verdiler , akciğer filmimiz Çekildi biraz akciğere kaçmış , kalp atışı ve satırasyon iyiydi , ateş takibi yapın iyi dediler , nAsıl müdahale etmem gerektiğini anlattılar , akciğer filminde kalbimiz büyük çıktı , burada bir tane perinatoloğ kardoloji bir tane var doktorumuz pazartesi gelecekmiş , tam kızımıza sevindik derken bu çıktı , pazartesiye kadar uyuyamadım , Allah'a binlerce kez şükür birşeyimiz yokmuş , kalbimiz normalmiş
@seker000 A Alwayshappygirl9ay mememi verdikten sonra anneme vermiştim bebeğimi griptim o dönem bulaştırmayayım diye fazla yanaşmayayım diyordum , ben kahvaltı yapmaya gittim annem gazını çıkarmış hemen Ayağında sallamaya Başlamış geldim odaya anneme bunun gözler açık uyumaz 1-2 saat dedim, tam o anda ölsürmeye başladı annem hemen yan çevirip sırtına vurdu , bi baktım ki eller sımsıkı yumulu gözler açık dil arkada vücut kaskatı tekrar vurdum sırtına olmadı o panikle annem dışarı atmış kendini ben 112 yi Aradım, Komşular açmışlar bebeği , ambulans 1-2 dk içinde geldi , geldiğimizde açıktı dediler maske verdiler , akciğer filmimiz Çekildi biraz akciğere kaçmış , kalp atışı ve satırasyon iyiydi , ateş takibi yapın iyi dediler , nAsıl müdahale etmem gerektiğini anlattılar , akciğer filminde kalbimiz büyük çıktı , burada bir tane perinatoloğ kardoloji bir tane var doktorumuz pazartesi gelecekmiş , tam kızımıza sevindik derken bu çıktı , pazartesiye kadar uyuyamadım , Allah'a binlerce kez şükür birşeyimiz yokmuş , kalbimiz normalmiş
Buyu
Büyük geçmiş olsun benim annemde hastaneden geleli üç gün olmuş ben lavaboya giderken sen kalk çocuğu hem tuzla gözüne bir limonu sık o kadar çok sıkmıski limon çocuğun soluk borusuna kacsin lavaboda baktım kosusturma sesleri çığlık sesleri sezeryanli halimle adım atamayan ben nasıl koştum anlamadım kızım bütün vücudu kaskatı kesilmiş nefes almıyor yüzü ağzı dili kararmis annem yüzüne su çalıyor sırtına vuruyor kız kardeşim bağırıyor öldü diye ay ben film sahnesi izler gibi öyle kapının önünde kaldım ne bişey söylüyorum ne müdahale ediyom öyle izliyom tam o sırada eşim geldi hemen hastaneye gittik çok şükür iyi kızım dok bidaha böyle şeyler yapmayın dedi ah şu anneler kızım ikinci kez doğdu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?