2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar biz bugün 7 haftalık olduk çok şükür. Ama hala ıh dışında ses çıkarmıyor. Agu demedi. Bazen duyuyor gibiyim ama emin değilim. Bariz bir şey yok

Tamamdir yontemi kaptim :) o eller yok mu o eller uykusunda kendini yumrukluyo resmen..

Reactions: 9ay
Rabbim sağlık versin inşallah hepimizin yavrularına

Canim beraber uyumaktan kastin tam olarak nasil bisey? Ayni odada uyumsk mi, ayni yatakta uyumak mi, ayni yatakta sarilarak uyumak mi? Ben tam olarak nasil yapacagimi bilmiyorum. Ayri odalarda uyuyoruz. Gunduz bazen bizim yataga yatrdiysam ben de obur kosesine kivriliyorum. Fakat uykusuna bi katkisini gormedim.

İnşallah bizimkide düzelir kırkı çıktıktan sonra uyusunlar ki büyüsünler

Reactions: 9ay
Zaten ben ağlayınca bebek susuyordu )) çok ilgincime gitti , öyle BAKIYOR melül melül :)) o gün akşam gece eşim baktı , ben biraz kendimi toparladım , iyiyiz şimdilik , instagramda falan takip ediyorum ama Kitaplarını da alayım bAri

Bizde Reflü varmış o güne kadar bilmiyorduk , hortum sallandıttırmadık ama bulgular onu gösterdi , oturduğu yerden sallıyordu , annemde bebek sallama hastalığı var :))) her ağladığında hadi battaniyeye sarıp sallayalım diyor şimdiye kadar yaptırmadım 2 ay sonra gidecek izmire , alıştırmak istemedim ... Salıncakta yasak artık , boyundan sonraki Sırt Bölgesi'ne tam orta kısmına enlemesine , avuç içi ile sert bir şekilde ters çevirerek vurmak gerekiyormuş o günden sonra 2 defa daha oldu ama saniyesinde açtık Allah'a şükür , çok kötü bir duyguymuş 112 acilde adres soruyorlar , adres Aklıma gelmiyor

Niye ağladı canım :/
Gazdan canım maalesef, Düne kadar hiç ilaç kullanmadık kimyon rezene kendim içiyordum idare ediyorduk 2 gün önce o kadar masaja rağmen alttan üstten pırt pırt çıkarmasına rağmen Öğlen yediğim ufak bir armut Yüzünden sesimiz telef oldu dün ilaç kullanınca rahattık nurse harvey , Şiş a göbeği hala ama bebeğe Ağrı vermiyor galiba .. Sabah ve aksam birer Çay kaşığı , yarısını zaten diliyle dışarı attırıyor :))

Kızlar biz bugün 7 haftalık olduk çok şükür. Ama hala ıh dışında ses çıkarmıyor. Agu demedi. Bazen duyuyor gibiyim ama emin değilim. Bariz bir şey yok
Bizimki de 1 haftadır ıh ıh diye sesler çıkarıyor , kendisiyle konuşulmasına bayılıyor , saatlerce ne konuşacağımı sapıtıyorum :))

44 gunluk olduk.kirkimizin sonuna dogru kapiz gibi oldu cisini biz yaptirdik kendisi yapamadi.dr.gunde 1 cay kasigi zeytinyagi ver dedi.rezene kimyon onerdi.simdi kendisi yapiyo.gunde 1 cay kasigi zeytinyagi veriyorum mamasina kimyon suyu koyuyorum.

kac doz yaptiniz? doktor bize gunde 3-4 kez dedi.
ayni zamanda ben de mememe surecekmisim, bana gecmesin diye
Günde üç kez dört damla veriyorum göğüs ucuna bulaştı yeni baştan emziriyom gibi ağrıyor yanıyo göğsüm kötü oldu onun agzida aynı niye iyilesmiyor anlamadım

Günde üç kez dört damla veriyorum göğüs ucuna bulaştı yeni baştan emziriyom gibi ağrıyor yanıyo göğsüm kötü oldu onun agzida aynı niye iyilesmiyor anlamadım
biz ilk gun 3 kere yaptik, ertesi gun yarisi gitti. ikinci gun de 2 kere yaptik, 3uncu gunde tamamen bitti. anlamadim.

Sa
Sadece askılı zibin akşam ustune ince bir örtü atıyorum yetiyo türkiyenin en sıcak ilinde yasayinca malum

Cnm çok geçmiş olsun

Buyu
Büyük geçmiş olsun benim annemde hastaneden geleli üç gün olmuş ben lavaboya giderken sen kalk çocuğu hem tuzla gözüne bir limonu sık o kadar çok sıkmıski limon çocuğun soluk borusuna kacsin lavaboda baktım kosusturma sesleri çığlık sesleri sezeryanli halimle adım atamayan ben nasıl koştum anlamadım kızım bütün vücudu kaskatı kesilmiş nefes almıyor yüzü ağzı dili kararmis annem yüzüne su çalıyor sırtına vuruyor kız kardeşim bağırıyor öldü diye ay ben film sahnesi izler gibi öyle kapının önünde kaldım ne bişey söylüyorum ne müdahale ediyom öyle izliyom tam o sırada eşim geldi hemen hastaneye gittik çok şükür iyi kızım dok bidaha böyle şeyler yapmayın dedi ah şu anneler kızım ikinci kez doğdu yani

Geçmiş olsun canım, Allah korumuş yavrunu. Çok üzüldüm.
Bi kere ben de yaşadım kriz geçirdim.
Emerken uyukluyordu süt fazla gelince..
Eşime verip ağladım zipladim eşim açtı.
Ama dili aktı mı bakmadım.
Çok korkmuştum.

Karnı tokken uykusu varsa emmek istemiyor , halim varsa ayakta gezdirerek kucağımda uyutuyorum, değilse ayağımda sallıyorum. Ama yastığı reflu yastığı gibi yapıyorum, kafasını parmaklarımın orada tutuyorum, bi de yan çevirip yastıkla hafif sıkıştırıp sallıyorum hemen dalıyor.

Geçmiş olsun canım
Tecrübeli diye büyüklere güveniyoruz ama onlar unu elemiş elegi asmış
Bazı şeyleri unutmuşlar
Benim annem dokunmaz bile ama kv çok sever ve çok bilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…