2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ya öyle tabi ama bazen kollarımın hali kalmıyo kangurıyada koyamıyorum korkuyorum kalça testine girmedk daha ve hiç bi iş yapamıyorum benmde aynı yanında ben uyursam uyuyo.

Allah sabır versin Can'ım annen sonuçta barışacaksınız illa ki

Allah bir daha yaşatmasın o korkuyu Can'ım

Eşini tebrik etmek lazım canım her koca düşünmüyor böyle aman ne gerek var yapma alma şimdi kadın pis kalsın ev ama ütülü olsun hersey e yemek yok mu of pof vs diyen cok...
Sanki biz bütün gün yan gelip yatmışız gibi yorgunum diye gelip uyuyorlar Bi de :)) içimi dökeyim az :))

Memelerin terbiye olması için daha erken değil mi ben 3.4. Aylarda diye okumuştum

Ah o ağlama krizleri. Dişlerim dökülecek sıkmaktan karnı ya da midesi ağrıyor olabilir. Bazen bizimki de öyle yatmak istiyor. Reflü yatağı var baş kısmı boğulma önleyici şeklinde bakabilirsin

Memelerin terbiye olması için daha erken değil mi ben 3.4. Aylarda diye okumuştum
Yok canım 6-8 haftada oluyor. Tabi bazılarında geç olabilir. Benimki çok yumuşak ve 4-5 saat bile geçse eskisi gibi şişmiyor. Demin emzirdim doydu, kalanı da sağdım. Gayet iyi bir miktar çıktı. O şişliğe sebep olan lenf ve kan da olmuyor artık. Sen bir değişiklik hissetmiyor musun?

Düzenimiz yok her gün başka bir kişiliğe bürünüyoruz hala. Ama genelde akşamüstü 5ten sonra mızıltı çığlık başlıyor gece bu saatlere kadar

Benimkiler hala doluyor şişiyor daha terbiye edemedim demek :)

Reactions: 9ay
Aslinda en sagliklisiymis yuz ustu yatmasi. Kussa bile refleks olarak kafasini kaldiriyor, gazini daha rahat cikariyor. Ben emzirdikten sonra oyle yatiriyorum ama bizimki de yuz ustu yatmayi sevmiyor. Ayrica bu kafa seklinin de duzgun olmasini saglayan bir pozisyonmus. Annem beni oyle yatirirmis,onun yani sira doktor da bunu onerdi. Yani bebis de rahatsa hic korkma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…