- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #47.761
Dikkat edersen bence sıkıntı olmaz canımKizlar Merhaba, bayadir yazamiyorum. Ama sizi takip ediyorum ve bilgi ediniyorum sayenizde.
Bebebisle tatile cikan varmi aranizda?
Ben esim ve kizimla bu ayin sonunda Antalya ya otele gitcez bir haftaligina ve ozaman bebisimiz 2,5aylik olmus olacak. Sizce klima dan ve ordaki aşırı sicaktan hastalanirmi?
Daha şimdi oturabildim
Sabahları hah şimdi uyusun bende biraz kestireyim diyorum uyutana kadar bi bakıyorum saat öğleni bulmuş
Kimi zaman öğlen 2 de kahvaltı yapıyorum hatta çoğu zaman :)
Tampon cok rahat özellikle denizdeBen de kullanmadım ama arkadaşlarım kullanıyordu onlardan çok duydum
Diyetisyen olmadan verilmiyor sağlıklı bi şekilde kilonun azı cogu yok sistem oturtmadıkça gitmiyor. Ben kilo verdikten sonra karın gerdirme ameliyatımolmayımdğşünğyorum çok mutusızum suanki halimden 60cmdi belim gene kadıgımda suan nefret ediyorum vucudumdanKızlar ben bu yaz niye tembel olduğumu düşündüm
eskiden olsa bu saaatte yerleri veya dolapları siliyor olurdum.
Az önce 2.kez çamaşır serdim ve mutfağı topladım.
Sabahki çamaşırları yerlestirdim. Topuklarım ağrıyor.
Ben kaç çocuk taşıyorum diye düşündüm.
2si kollarimda 2si kalcalarimda 2si bacaklarimda 1i sirtimda 2si göbeğimde
Her biri 3 kilodan olsa 27 kilo fazladan tasiyorum. Boyum 1.60bile değil 83kiloyu geçer olmuşum. Vereceğime alıyorum.
Benim sütümü etkilemeden fazlaliklari vermem lazım. Artık taşımak yoruyor. Geçen hafta verir gibi oldum. Yine alivermisim
Ben hic yemek yapmıyorum her akşam dışardan yiyoruz ya da annem yapıyor
Ev işi konusunda da çok vasatım kafama estikçe evi süpürüyorum ve vileda yapıyorum gayet tembel bi anneyim :)
Bebiş uyuyunca film filan izliyorum ben ya kalkıp iş yapmak istemiyor canım
Sabah kahvaltıda da tost ya da yumurta
Günde 2 öğün anca yiyoruz
Ve genelde geceleri McDonalds a gidiyoruz bebiş uyumuyor geceleri arabada uyuyor biraz hiç değilse :)
Sıkınrı Olmaz canım zaten bi o.işe yaeıyo o tampon :)Denize girerken sknti olmaz mi tampon? Hic kullanmadim o yuzden :)
Direk agu değil auu uaa gibi şeyler :)Kızlar bu bebeklerin AGU demesi nasıl oluyor? Sizinkiler ağuuu auu aaau gaau gibi mi diyor yoksa direkt agu mu diyorlar? :)
Sabaha karşı bir tane çikolatalı göfret yiyorumOoo o saate kadar nasıl duruyorsun? Ben 7gibi salatalık yiyorum
9gibi kahvalti
11den sonra meyve
13ten sonra öğle yemegi...
4ögün yiyorum sen kahvalti edene kadar
bu kadar kilobende boşuna değil yani..
Kızlar benim iki problemim var aslında bir tanesi tam olarak problem değil bir durum diyelim
Durum olan şey doğum yaptıgımdan beri tavuk kızartması canım istiyor böyle kemikli olanından :) yani bir gün değil iki gün değil hergün tavada kızartırken çiğ çiğ yicem nerdeyse :)
Problemim ise kızımı sürekli aç düşünmek yani kızım emziği iştahla emiyorsa açtır diye düşünüp meme vermeye çalışıyorum almıyor zorluyorum uykusu bouluyor bazen ve hiç içim rahat olmuyor iki lafımdan biri ' yok yaa kesin aç bu çocuk ' benim gibi olan var mıııı ? ;:)
Misal şuanda çıkartmadı uyuyor amaBen de tavuk konusunda ayniyim ber türlü tavukçu oldum canım istiyo sürekli, bi de yeyince acayip sütüm oluyor
Emzigi dalınca çıkarmıyor mu?
Genelde atarlar uyuyunca,
ben de olsam öyle zannederim.
Ama emzik emmeyi sevmiş olabilir
Sakız çiğnemek gibi
Birakamazsin ya
:)
Ev isi mi o da ne kiKizlar gunluk ev islerini nasil yapiyosunuz yaa.
Ben bir kap yemek yapsam gunu kurtarmis oluyorum. Sabah ilk isim lavabolari temizlemek oluyo
O sirada bebisim uyanmis gulucukler sacio
Onu besiginde donencelere birakip dandini olan evi toparliyorum heryer bebek esyasi oluyor aksamdan.
Eger duruyorsa cornflex yiyom apar topar tabi o sirada huzursuzlugu basliyor
Hergun yumurtali peynirli kahvalti yapicam diyorum niyette kaliyo hep.
Gun icindeki uykusu hep boluk boluk oluyo.
Yemegin soganini kavuruom aglio kapatiom ocaga sonra devam ediom.
Iki gundur hele cok mizmiz gazi cok birde gazini tam cikaramazsam beslenmeden sonra o gaz kusturuyo onu . Bi sefer kusuyor
Utu desen sadece bebegimin kiyafetleri ile esimin haftada 5 gomlegini utuluom
zeyzey3428 yapan da bir yapmayan daaaaaa kendimizi hırpalamaya değmez! Madalya mı takmışlar analarımıza ? Belleri fıtık olmuş boyunları fıtık olmuş anca
Aynen artik cok dikkat etmem lazim bebisle. Tesekkur ederim canim :))Dikkat edersen bence sıkıntı olmaz canım
Bol gülücüklü huzurlu tatiller simdiden
Hamilelikte yemediysen belki ondandır? Ben neredeyse 2 senedir tavuk yemiyorum ve iyice unuttum tadını. Eskiden de sevmezdim. Sen seviyorsun demek. Ne güzel afiyet olsun :)Kızlar benim iki problemim var aslında bir tanesi tam olarak problem değil bir durum diyelim
Durum olan şey doğum yaptıgımdan beri tavuk kızartması canım istiyor böyle kemikli olanından :) yani bir gün değil iki gün değil hergün tavada kızartırken çiğ çiğ yicem nerdeyse :)
Problemim ise kızımı sürekli aç düşünmek yani kızım emziği iştahla emiyorsa açtır diye düşünüp meme vermeye çalışıyorum almıyor zorluyorum uykusu bouluyor bazen ve hiç içim rahat olmuyor iki lafımdan biri ' yok yaa kesin aç bu çocuk ' benim gibi olan var mıııı ? ;:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?