2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Cok haklisin kilo vermek cok buyuk hafiflik getiriyo. Insan zayifladijtan sonra diyo ben o kadar fazlaligi nasil tasimisim.. hareket kabiliyeti artiyo resmen. Emzirdigimiz icin diyet yapmamiz zor fakat tatli ekmek vs yemeyerek bebegimizle birlikte ufak egzersizler yaparak biraz toparlayabiliriz. Ben mesela kucagima alip hafifce yaylanarak yuruyorum bacaklari cok iyi calistiriyo. Sen daha iyi numaralar bulursun :)

Bende browni intense ve keke dadandım iyi bişey değil Aslında hamilelikten kaldı bide öğlen yemek yiyemeynce pratikçe atıyorum ağzıma böyle lilomu verilir :/
Ben hazır her şeyi ve tatlıyı bıraktım kilo verebilmek için. Eşim her gün dondurma yiyor bir kaşık dahi almıyorum

3.30a alarm kurmuştum Bn bu gece 3.25te kendisi kalktı :))

Hamileyken nerdeyse hic tavuk yemedim o yuzden midir tavuha duskunluk bende de var :) ama kizartmadan ye canim ya emziroyoruz o trans yaglar dutumuzun kalitesini hep bozuyo. Koy dudukluye hem piserken gormezsin cig cig yoyesin gelmez:) cocugum ac psikolojisine girmeyen anne yoktur sanirim. Ben de emdikten 25 dk sonra aranmaya badlayinca insan istrr istemez doymadigni dusunuyo. Bebegin uykuya daliyosa karni ac degildir.

S SELMUR86 cnm o suan yatmaz zaten dogum sonrasi raporunda bitince bi ay anra filan yatar edevletin varsa raporun bitince takip et

Yanliz ben aylik almayi talep ettim.yani dogum sonrasi toplu almayi degil.dolayisiyla dogum oncesi rapor parasinin yatmis olmasi gerekiyor.işyerinde dogum iznine ayrilan tum arkadaslarin boyle olmustu

Canım morhipodan simms marka emzirme t-shirtlerine bak. Onlardan önce atletle emziriyordum. Terleyip sonra terimin üstümde soğumasından her yerim ağrıyordu. 2 kere hasta oldum. Şimdi 5 tane ondan aldım, değiştire değiştire giyiyorum. Mavi, gri ve mercan aldım her şeyle uyuyor. Biri geldiğinde içine atlet giyip ped koyuyorum uçlarını %90 gizliyor. Çapraz olanı rahat gelmedi bana aldım iade ettim. Klasik modelini al çok rahat edersin. Kumaşı da çok iyi.

Gun icerisinde benim goguslerim de oyle hep sunger gibi. Geceleri o kadar mutlu emziriyorum ki oh diyorum yavrum doydu. Hatta butun gun gece emzirmesini bekliyorum hoplaya ziplaya kalkiyorum yataktan :) ama soyle bisey var memeler yumusakken uretilen sut yagli sutmus. O gece bizim gogsumuzu tas gibi yapan sutun aslinda cogu suymus. Ama ne bileyim yine de insan dolgun memeyle enzirmeden tatmin olmuyor.

Cnm o uyanık olduğu zamanı dönence ile harcama. O an algıları çok açık. Konuş ve resimler göster. Ben haftada 3 gün yarım gün temizlikçi alıyorum. O yokken kahvaltıyı eşim gitmeden hazırlıyor. Öğle yemeğini senin gibi taksit taksit yapıyorum ama çok kolay ve besleyici şeyler yapıyorum. Kıymalı makarna, Bulgur pilavı ve köfte gibi. Dolapta köfte stoğu var. Bir hafta sonu sende stok yap. Bir de börek stoğu. Hızlı bir çorba yapıp börek yiyorum. En azından haftada 1 temizlikçi alsan?

Aynen gece çok mutlu uyanıyorum :) böyle kana kana içiyor ya, ıg ıg ıg di sesler de çıkarıyor çok güzel oluyor. Gün içinde güreş :)

İlaç hiç vermedim ki. Acı elma yağını de deneyeceğim. Benim İstanbul'da kimsem yok ve iş yerim ile evim arası 35 km. Bazen 3 saat araba kullanıyorum çok iyi durumun cnm çok şükür

Evi temizleyemiyorumki zaten :)
O donencedeyken daginikligi toparlayip cornflex yiyorum.
Ama yemek konusunda istikrarliyim sukur.simdiye kadar hep yaptim hazir yemeyiz zaten biz. Hamilelikte 20 kilo almistim 4 kilom kaldi.
Taze fasulye pilav bulgur corba etsote dolma hepsinide yiyom ustelik.
Oglen yemegim yok cok su iciom ve kusuyemis yiyom badem findik gibi meyve ile gecistiriyom.
Haftasonu esim supurge tutuyo yada o cocukla ilgilenirken ben supuruom haftada bir yani. Ayrica suan temizlikciye ayiricam bir butcem yok ben bebis icin isi biraktim. Esimde tek maasla anca ev kredisi kredi karti ve evi gecindiriyor. Anca donuoz aylik. Temizlikciye vercegim 100 llira ile cocuma 3 kutu mama alirim ben :)

Ben ayak bileklerine iz yapmasin diye lastik kisimlarina makasla dikey bi kesik atiyorum.

Evet hamilelikte tiksiniyordum kokusundan dahi :)

Aa cidden farkettim sende sürekli yazıyordun doymuyor sütüm az diye
Ya aslında hiç iyi yapmıyoruz hem kendimizi yiyoruz hem bebişleri

Ya emziği öyle bir emiyor ki dayanamıyorum kesin aç bu çocuk diyip doyurmaya çalışıyorum

Bende browni intense ve keke dadandım iyi bişey değil Aslında hamilelikten kaldı bide öğlen yemek yiyemeynce pratikçe atıyorum ağzıma böyle lilomu verilir :/
Benimde hamilelikten kaldı kalkınca çikolata yemek
Birde soda içiyorum yanında sabah sabah :)
Böyle kilo verilmez iyice alınırr yandıkk :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…