2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Şuan yanımda uyuyor bi yandan emzik emiyor aç değil mi şimdi bu çocuk ya :/ gerçekten anlamıyorum

Ne güzel kilolarını vermişsn ya
Spor yapıyormusun diyeceğim ama yemek yemeğe zamanımız yokki :)
Benim vermem gereken 16 kilo var daha 10 kilo gitti daha da tık yok

Kesinlikle katılıyorum.onu yapma şöyle olur, bunu yapma böyle olur......
İlk kızım almadı (vermek de istemiyordum zaten) ve çok zorlandım.ikinciye vereceğim dedim, aldı şükür.çok da rahat oluyor

Pişik için önerebileceğiniz bir krem var mı???
Ben bi çok krem denedim sadece arko tüp krem iyi geldi

Canım çaresizlik desteksizlik olunca herşeyi deniyor insan.
Evi temizleyen yemek yapan birileri olsa tek işimiz bebekle ilgilenmek olsa gezsek tozsak yardım eden olsa, aklımıza gelir mi emzik falan?

Düşün ki kalkıyorsun kahvaltı hazır yatağın toplanıyor arkandan, ev mis gibi kahvaltı ederken bebeği tutan var. Diğer çocukla da oynayan ve onu da yediren biri var. :)
Kıyafetlerin ütülü istediğini giyiyorsun.. :)
Yerleşik hayatın külfetleri işte..
Bu jest ve sürprizleri kendi kendimize yapıyoruz :)

Benim şimdi keyfim yerinde eşim evde oğlumla ilgileniyor kızım da bana yardım ediyor. İş okul başlayınca başa düşecek. Oğlum bebeğim ve ben 3ümüz kalınca buraya ağladığımı yazarsam şaşma.. :)

Yarın misafirim gelecek
teyzemin kızı ilk defa evimi görecek, evi topladım oyuncaklar hariç, temizLeyeceğim.
Yarına bebeğim nasıl olur bilmediğimden
bimden donmuş tiramisu, tereyağlı çörekotlu tuzlu ve süt kaymaklı şekerli kurabiyeler aldırdım eşime,
eğer ikramlık hazırlayamazsam yedekte dursun. Denediğim beğendiğim ürünler. :)

Geçen misafir geleceği zaman bebeğim çok huzursuz olmuştu, poğaça tatlı yapayım derken.
derin uyursa yemek yapacağım,
Yoksa yarın nuggeta talim

Evet canım haklısın. Eşinle paslaşarak yapmak en güzeli. Bebeğini büyütmek için işi bırakmanı da takdir ediyorum. İnsan kanaat ettikten sonra hiç bir problem olmaz. Ben de işe döneceğim ama nasıl döneceğim bilmiyorum. Bebeğin annesine çok ihtiyacı var. Başkaları bu ihtiyacı ancak yarım karşılayabilir.

İlaç hiç vermedim ki. Acı elma yağını de deneyeceğim. Benim İstanbul'da kimsem yok ve iş yerim ile evim arası 35 km. Bazen 3 saat araba kullanıyorum çok iyi durumun cnm çok şükür
En iyisini yapmışsın ilaç iyi Bi şey değil ki ben aşılara bile karşıyım aslında ama eşimden yüz bulamıyorum. Yolda bir ömür geçiriyor biçok insan çok yazık gerçekten. Eşimin işi de yarım saat mesafede üzülüyoruz ama çok şükür yani her dk çok kıymetli

Reactions: 9ay
İlaç hiç vermedim ki. Acı elma yağını de deneyeceğim. Benim İstanbul'da kimsem yok ve iş yerim ile evim arası 35 km. Bazen 3 saat araba kullanıyorum çok iyi durumun cnm çok şükür
En iyisini yapmışsın ilaç iyi Bi şey değil ki ben aşılara bile karşıyım aslında ama eşimden yüz bulamıyorum. Yolda bir ömür geçiriyor biçok insan çok yazık gerçekten. Eşimin işi de yarım saat mesafede üzülüyoruz ama çok şükür yani her dk çok kıymetli

Bn 12 kilo aldm 16 kilo verdim
Maşallah ya,o nasıl oldu.emziriyor musun, diyet falan mı yaptın

Maşallah. Ben 87yle hamile kaldım şimdi 83ten fazlayım ama doğumdan sonra 81buçuk geliyordum. 73kgdan fazlası benim hayat kalitemi bozuyor.
Hamileyken79a düşmüstüm
Hamileyken çok fazla kg vermişsin

Her aşıdan sonra banyo yaptırma yada emzirme diyorlar mı? Sebebini bilen var mı?
İlk ay aşısında yaptırabilirsin dedi.ikinci ayda 3 gün yaptırmayın dedi.ve kızım çok ağlıyordu hemen emzirdim.neden emzirilmesi ki....

Maşallah. Ben 87yle hamile kaldım şimdi 83ten fazlayım ama doğumdan sonra 81buçuk geliyordum. 73kgdan fazlası benim hayat kalitemi bozuyor.
Hamileyken79a düşmüstüm
Bn özel bişey yapmadım cnm kız hep kucağımda müzik açıyorum onunla oynuyorum öyle uykuya dalıyor birde kahvaltıyı 1 2 gibi ancak yapabiliyorum

Yok cnm diyet yapmadım hiç emziriyorum ve kızım durmuyor sürekli kucakta ayaktayız müzik açıp kucağımda iken dans ediyorum öyle uykuya dalıyor o şekilde gitti

Canım ben de aşıları karşıyım eşim de destekliyor Ama bir türlü cesaret edemiyorum ve doktorlarla inatlaşmaktan yoruldum. Hepatit b yaptırmadım. Rota ve ağızdan çocuk felci de yaptırmayacağım. Ama doktor iki gün sonra verem aşısı için çağırdı hem de daha iki ayı dolmadı . Halbuki ilk gittiğimizde önce karma yapıp veremi üçüncü ayı geciktirmeden yaparız diye konuşmuştuk. Bir kutu ilaç açtığında 20 bebeğe birden yapmak zorunda imiş 10'un için bizi çağırıyor. Aşı konusunda azda olsa anlaştığım tek doktor bu olduğu için mecbur gideceğim Ama çok mutsuzum.

Tabii ki tümden aşılara karşı değilim sadece bu kadar erken bu kadar fazla aşının yapılması doğru bulmuyorum heleki bu kadar çok şüphe varken

Anladım canım sağ ol verem aşısı yüzünden banyo yaptırmayın diyorlarmış aşı yerinin üç gün ovulmaması lazım mış 10'un dışında başka bir kısıtlama yok. İkinci ayda kaç tane aşı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…