- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #47.821
Sudocream tavsiye ederim cnmSağol cnm inşallah iyi gelir
Şuan yanımda uyuyor bi yandan emzik emiyor aç değil mi şimdi bu çocuk ya :/ gerçekten anlamıyorumHamileyken nerdeyse hic tavuk yemedim o yuzden midir tavuha duskunluk bende de var :) ama kizartmadan ye canim ya emziroyoruz o trans yaglar dutumuzun kalitesini hep bozuyo. Koy dudukluye hem piserken gormezsin cig cig yoyesin gelmez:) cocugum ac psikolojisine girmeyen anne yoktur sanirim. Ben de emdikten 25 dk sonra aranmaya badlayinca insan istrr istemez doymadigni dusunuyo. Bebegin uykuya daliyosa karni ac degildir.
Ne güzel kilolarını vermişsn yaEvi temizleyemiyorumki zaten :)
O donencedeyken daginikligi toparlayip cornflex yiyorum.
Ama yemek konusunda istikrarliyim sukur.simdiye kadar hep yaptim hazir yemeyiz zaten biz. Hamilelikte 20 kilo almistim 4 kilom kaldi.
Taze fasulye pilav bulgur corba etsote dolma hepsinide yiyom ustelik.
Oglen yemegim yok cok su iciom ve kusuyemis yiyom badem findik gibi meyve ile gecistiriyom.
Haftasonu esim supurge tutuyo yada o cocukla ilgilenirken ben supuruom haftada bir yani. Ayrica suan temizlikciye ayiricam bir butcem yok ben bebis icin isi biraktim. Esimde tek maasla anca ev kredisi kredi karti ve evi gecindiriyor. Anca donuoz aylik. Temizlikciye vercegim 100 llira ile cocuma 3 kutu mama alirim ben :)
Kesinlikle katılıyorum.onu yapma şöyle olur, bunu yapma böyle olur......Nete ve doktorlara bakarsan biz bu çocuklarla baş gelemeyiz. Yalancı meme tamam hoş değil ama yarı yardımcı oluyo insana dönence bile otizm yapar uazıyo nette. Napcaz bu çocukları nasıl oyalıycaz zaten uyku yok bişey yok ://
Ben bi çok krem denedim sadece arko tüp krem iyi geldiPişik için önerebileceğiniz bir krem var mı???
Bn 12 kilo aldm 16 kilo verdimKaç kg aldınız kaç kg nuz kaldı kızlar.Ben 12 aldım,8 gitti hemen gerisi kaldı.boy da kısa hic bir kıyafetim olmuyor, sinir oluyorum kendime
Kızımı ayakta sallıyorum şu an ve henüz kahvaltı yapamadım
Bn 12 kilo aldm 16 kilo verdim
Kesinlikle katılıyorum.onu yapma şöyle olur, bunu yapma böyle olur......
İlk kızım almadı (vermek de istemiyordum zaten) ve çok zorlandım.ikinciye vereceğim dedim, aldı şükür.çok da rahat oluyor
Ben bi çok krem denedim sadece arko tüp krem iyi geldi
Evet canım haklısın. Eşinle paslaşarak yapmak en güzeli. Bebeğini büyütmek için işi bırakmanı da takdir ediyorum. İnsan kanaat ettikten sonra hiç bir problem olmaz. Ben de işe döneceğim ama nasıl döneceğim bilmiyorum. Bebeğin annesine çok ihtiyacı var. Başkaları bu ihtiyacı ancak yarım karşılayabilir.Evi temizleyemiyorumki zaten :)
O donencedeyken daginikligi toparlayip cornflex yiyorum.
Ama yemek konusunda istikrarliyim sukur.simdiye kadar hep yaptim hazir yemeyiz zaten biz. Hamilelikte 20 kilo almistim 4 kilom kaldi.
Taze fasulye pilav bulgur corba etsote dolma hepsinide yiyom ustelik.
Oglen yemegim yok cok su iciom ve kusuyemis yiyom badem findik gibi meyve ile gecistiriyom.
Haftasonu esim supurge tutuyo yada o cocukla ilgilenirken ben supuruom haftada bir yani. Ayrica suan temizlikciye ayiricam bir butcem yok ben bebis icin isi biraktim. Esimde tek maasla anca ev kredisi kredi karti ve evi gecindiriyor. Anca donuoz aylik. Temizlikciye vercegim 100 llira ile cocuma 3 kutu mama alirim ben :)
SudocremKızlar bnm kızım pişik olmuş ağlıyor durmuyor o yüzden hangi krem iyi
En iyisini yapmışsın ilaç iyi Bi şey değil ki ben aşılara bile karşıyım aslında ama eşimden yüz bulamıyorum. Yolda bir ömür geçiriyor biçok insan çok yazık gerçekten. Eşimin işi de yarım saat mesafede üzülüyoruz ama çok şükür yani her dk çok kıymetliİlaç hiç vermedim ki. Acı elma yağını de deneyeceğim. Benim İstanbul'da kimsem yok ve iş yerim ile evim arası 35 km. Bazen 3 saat araba kullanıyorumçok iyi durumun cnm çok şükür
En iyisini yapmışsın ilaç iyi Bi şey değil ki ben aşılara bile karşıyım aslında ama eşimden yüz bulamıyorum. Yolda bir ömür geçiriyor biçok insan çok yazık gerçekten. Eşimin işi de yarım saat mesafede üzülüyoruz ama çok şükür yani her dk çok kıymetliİlaç hiç vermedim ki. Acı elma yağını de deneyeceğim. Benim İstanbul'da kimsem yok ve iş yerim ile evim arası 35 km. Bazen 3 saat araba kullanıyorumçok iyi durumun cnm çok şükür
Emzirme ne demekmiş ya çok şaşırdımHer aşıdan sonra banyo yaptırma yada emzirme diyorlar mı? Sebebini bilen var mı?
Maşallah ya,o nasıl oldu.emziriyor musun, diyet falan mı yaptınBn 12 kilo aldm 16 kilo verdim
Hamileyken çok fazla kg vermişsinMaşallah. Ben 87yle hamile kaldım şimdi 83ten fazlayım ama doğumdan sonra 81buçuk geliyordum. 73kgdan fazlası benim hayat kalitemi bozuyor.
Hamileyken79a düşmüstüm
İlk ay aşısında yaptırabilirsin dedi.ikinci ayda 3 gün yaptırmayın dedi.ve kızım çok ağlıyordu hemen emzirdim.neden emzirilmesi ki....Her aşıdan sonra banyo yaptırma yada emzirme diyorlar mı? Sebebini bilen var mı?
Bn özel bişey yapmadım cnm kız hep kucağımda müzik açıyorum onunla oynuyorum öyle uykuya dalıyor birde kahvaltıyı 1 2 gibi ancak yapabiliyorumMaşallah. Ben 87yle hamile kaldım şimdi 83ten fazlayım ama doğumdan sonra 81buçuk geliyordum. 73kgdan fazlası benim hayat kalitemi bozuyor.
Hamileyken79a düşmüstüm
Yok cnm diyet yapmadım hiç emziriyorum ve kızım durmuyor sürekli kucakta ayaktayız müzik açıp kucağımda iken dans ediyorum öyle uykuya dalıyor o şekilde gittiMaşallah ya,o nasıl oldu.emziriyor musun, diyet falan mı yaptın
Hamileyken çok fazla kg vermişsin
İlk ay aşısında yaptırabilirsin dedi.ikinci ayda 3 gün yaptırmayın dedi.ve kızım çok ağlıyordu hemen emzirdim.neden emzirilmesi ki....
Canım ben de aşıları karşıyım eşim de destekliyor Ama bir türlü cesaret edemiyorum ve doktorlarla inatlaşmaktan yoruldum. Hepatit b yaptırmadım. Rota ve ağızdan çocuk felci de yaptırmayacağım. Ama doktor iki gün sonra verem aşısı için çağırdı hem de daha iki ayı dolmadı . Halbuki ilk gittiğimizde önce karma yapıp veremi üçüncü ayı geciktirmeden yaparız diye konuşmuştuk. Bir kutu ilaç açtığında 20 bebeğe birden yapmak zorunda imiş 10'un için bizi çağırıyor. Aşı konusunda azda olsa anlaştığım tek doktor bu olduğu için mecbur gideceğim Ama çok mutsuzum.En iyisini yapmışsın ilaç iyi Bi şey değil ki ben aşılara bile karşıyım aslında ama eşimden yüz bulamıyorum. Yolda bir ömür geçiriyor biçok insan çok yazık gerçekten. Eşimin işi de yarım saat mesafede üzülüyoruz ama çok şükür yani her dk çok kıymetli
Yoktur belki öyle bir şey. Belki ben yanlış anladım çok saçmaEmzirme ne demekmiş ya çok şaşırdım
Anladım canım sağ ol verem aşısı yüzünden banyo yaptırmayın diyorlarmış aşı yerinin üç gün ovulmaması lazım mış 10'un dışında başka bir kısıtlama yok. İkinci ayda kaç tane aşı olduMaşallah ya,o nasıl oldu.emziriyor musun, diyet falan mı yaptın
Hamileyken çok fazla kg vermişsin
İlk ay aşısında yaptırabilirsin dedi.ikinci ayda 3 gün yaptırmayın dedi.ve kızım çok ağlıyordu hemen emzirdim.neden emzirilmesi ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?