2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Gerci havadurumuna baktim onumuzdeki hafta icin ortalama 30derece kemer yani istanbulla ayni. Cok disarida kalmadi benim bebis artik deniyip gorcez. Simdi de gezmeye goturuyorum alissin disariya diye

Sendeki şu enerji beni benden alıyor resmen :))) maşallah :))) biz kahvaltımızı 1 de yapabildik :))) bırak pizza hamurunu çamaşırları serecek taakatim yok , kocam markete gitti gelsinde sereyim bari :)) biz tam dışarı çıkalım diyoruz akşam serinliğinde 2 gündür hava bulutlu her an yağmur yağacak gibi , çıkaramıyorum bebişimi :)))

Bende guneydogu ve karadeniz istiyorum bakalim artik nezaman nasip olxak

Gerci havadurumuna baktim onumuzdeki hafta icin ortalama 30derece kemer yani istanbulla ayni. Cok disarida kalmadi benim bebis artik deniyip gorcez. Simdi de gezmeye goturuyorum alissin disariya diye
Canım kemer çok nemlidir İstanbul'a göre , ben sıcaktan değil nemden duramıyordum , tatilde bile saat 12-16 arası otelin içinde geçirirdim :))) bebişi bence Çıkarma o saatlerde ... Bizde tatil yapalım diyoruz ama kurban bayram-ı Sonrasını bulacağız galiba , 2 aylık daha çok minik , Daha tenleri çok hassas havuz suyundan, deniz suyundan gğneşten etkilenebilir , en iyi Güneş kremleri bile kimyasal , o Yüzden biz seneye karar verdik deniz tatiline , bu sene 3-4 günlük kafa dinlemelik stres Atmalık bir yerler bakınıyoruz kapodokya yada Amasra Tarzı bir yer :))

K Kelebekkizzz canım biz 63 günlük olduk dün 3 numara Prima premium care e geçtim , 2 numara geceleri sızdırıyordu idrarını
Oo ben cok gec kalmisim desene benim bebis 82 gunluk ve 2 numara kullaniyoruz bu ara artik kucuk geliyo gibi gelmisti o yuzden bide size sorayim dedim demek ki gercekten kucuk geliyormus bu arada bi surude bezimiz varr uc paket siparis etmistim iki paket var dahaa

Valla bebeğe göre değişiyor benim.bi arkadaşım bebeğini okey masasında büyüttü resmen ne zaman görsek arkadaşıyla karı koca parkta otirup6oyin oynuyordu abartmiyrum gece de dışarda gezerken goruyoduk

Nazar mı değdi acaba sana?

Kac numara bez kullaniyorsunuz kizlar ???

2numara canbebe yeni çıkan sızdırmazlı. 5kiloya yakın bebeğim

Canım erken kalkan yol alır demişler. Oğlum sağolsun 2 yıldır ortalama 5 buçuk ta uyanıyor uz . Öğlen uyumaya ihtiyaç duyuyorum. Ama böyle iş veya misafir olunca uyuyamiyorum. Aksam 20.30 da yatma hazırlığı başlıyor 21deuyuyorum. Dinleninnce uyaniyorumbevi çocukları kontrol edip, gece tekrar uyuyorum sonra.

Bebek annenin yoğunluğunu kabul ediyor
Nerdeysem yanımda oluyor ama durmazsa kızım ve eşim biri oğlumla biri bebekle ilgileniyor yine durmazsa eşim ya da kızım işe bakiyor ben bebeğe..

Şimdi eşim kızım evde okullar başlayınca ne yapacam iki afacanla bakalım

Hep diyorum ya 3 çocuk ilk çocuktan kolay geliyor bana

Havuz suyu zarar veriyor da deniz isiligi geçiriyor

Kızlar Mısır sütü gerçekten artırıyor , ben şimdiye kadar 2 memeden en fazla 70 Cc sağdım , az önce sütümü sağayım dedim 90 Cc çıktı :)) Mısır'a devam :))

Fazla sütten mastit olmasın :)

H history1985 biraz da anne babaya göre degisiyordur
Anne veya baba gezmek istemezse veya gezmekten korkarsa alışmaz
Ne güzel dışarda buyumeli bence. Biz ön bahçeyi duzenleyemedik
Gelecek yaza insallha

Dün sabah şehir dışına ablama gittik. 2buçuk saat yol. Akşam üstü de oradan Ankara'ya. 4 saat. Bir gece orda kaldık şimdi evimize dönüyoruz :) arabada uyuyor da dinleniyor. Yoksa gündüz uykuları 5 er dk. Ablamdayken gündüz uyumadı hiç 5 dk 5 dk. Arabaya binince akşam üstü bir uyudu. Onu gece uykusu yaptı. Oraya gidince uyanırsa diye korkmuştum ama miniğim üzmedi beni. Ama sabah 4 buçukta uyandı :):)

Ayni durumdayiz canim. Disari ciktik mi 20 dk emzirip 20 dk geziyoruz. Yoksa ortaligi yikiyor. Uyursa sansliyiz ama uyumazsa isimiz var. Sirf bu yuzden emzik vermek istedim ama almadi.
3 aylik bebekle 2 aylik bebek arasinda ciddi fark var yalniz. Ben sahsen 3. ayin bitiminde ciddi bir iyilesme bekliyorum. Cok mu sey bekliyorum acaba :) resmen 4. trimester bitmis oluyo bebek level atliyo. O yuzden karsilastirma hic.

Valla bebeğe göre değişiyor benim.bi arkadaşım bebeğini okey masasında büyüttü resmen ne zaman görsek arkadaşıyla karı koca parkta otirup6oyin oynuyordu abartmiyrum gece de dışarda gezerken goruyoduk
Biz de öyleyiz kızlar. 40 çıkmadan geldik annemin yanına yazlığa. Şua anda deniz kıyısındayız, akşamları da çay bahçesindeyim. Evde çıta pıta uyanan çocuk, sokakta saatlerce uyuyor. İstanbula dönünce yalnızım bakalım nasıl olacak. Evdeysek mutlaka klima altındayız gece gündüz, 25 derece sabitledim, erkek çocuk hiç sıcak sevmiyor gerçekten.

superselma evet bahçeli ev çok güzel. Çocuklar için özellikle:) ben gelecek yaza bahçenin bir köşesini kum havuzu gibi yaptırcam eşime. Debelensin içinde :):) çamura bulansın ıslatsın kendini :) çimlere yatsın uyusun :)

Benim bebegim haftaya 3.ayini dolduruyo bakalim o level i nası atlicaz :) insallah olumlu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…