2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bugün bir sahile inelim dedik sanki eziyet ettik minnoşa. Böyle bir ağlama yok. Gidişte ve dönüşte ağladı. Sahilde uyudu. Yolda durduk emzirdim, bir daha durduk omzumda uyuttum. Sanırım biz tatile gidemeyeceğiz. Arkadaşım 3 aylık bebeği ile her yere gidiyor. Benim bebiş mi böyle anlamadım. sizler ne durumdasınız?

Kendi arabanizlami gitceksiniz canim biraz uzun tabi yol.Kusadasinda oturuyorum bende ama cok sıkıldim burda karadenize gitmek istiyorum oda uzun yol ucakla daha rahat olur. Bebegimin duzeni bozulurmu diyede korkuyorum ama bizimde cok ihtiyacimiz var zaten kış gelince okadar cıkamicaz soguktu cocuk hasta olur diye. Otel dwgilde belki bi ev kiralariz diye dusunuyorum ben ama bakalim

Arabada neredeydi bebeğin?
İlk cocukta oto koltuğu koyuyorduk ama emzirirken tak çıkar iş yükü, tamam güvenli ama rahat olmuyor

Iki çocuklu olunca ben arka tarafın bi kısmına hurc koydum içi kiyafetlerimizle dolu ve arkayi düzlemiş oldum.

Bebeği orda yan yatarak emzirdim.

Bodrumun havasi cok guzel. Orayi dusunebilirsiniz. Pisman oldum ben esimi dinledigim icin antalyanin havasi cok bunaltici nemli oluyo.

Bizim bura da aynı çok nemli

Ben kayserideyim buraya en yakin yer antalya. Bodrum cok uzak. Mersinin havasini hic sevmem. Antalya gibi dusunuyoruz simdilik

Hatay dörtyoldayiz biz buralar körfez ama tatil için antep maraştan gelen çok
Hatay Arsuz ve
Adana Ayas falan da var.

Karadeniz kıyı turu hayalimde kalacak
Istanbuldayken dedik dedik gidemedik yaa

Canim senin bilgin vardir. Malum otel tatili yapcaz biz. Bebegi tum gun disarda tutmak olmaz demi plajda veya havuz kenarinda? Oglen sicaginda bunalirmiki? Yoksa sadece sabah ve ikindilerimi ciksam plaja ve havuza

Gölge olan yerde durabilir bence.
Bizim buranin antalyadan farki yok sıcaklık nem aynı
İlk gün denersin sıcaktan rahatsız olduğunu düşünürsen 11-14 saatleri arası otelde durursunuz.
Sabah 7-8de bile sıcak gelebilir alışık değilse
Gölgede tut veya başında terletmeyen bi şapkası olsun
Yansimayla dahi güneşten faydalanır Dvitamini açısından da düşünürsek
Benim fikrim bunlar canım

Kızlar ya gündüzleri 1buçuk saat filan uyuyan yavrum birkaç gündür 5 er dk uyuyor dalıyor yatırıyorum 5dk sonra uyanıyor. Bazen kendi kendine tekrar uyuyor yine 5 dk anca sürüyor. Bazen ben pışpışlıyorum yine 5 dk anca uyuyor. Ne oldu bu çocuğa yaa

B
bu konuda da benim merak ettiğim, plajda vs sıcak oluyor belki biraz terliyor çocuk. Sonra otel kapısından girince klimalar açık buz gibi. Nasıl korucaz çocuğu :/

Cok pimpirikli oldunmu oyke oluyo canim.. Dun bende bi topluluga gittim mikrofon sesinden korktu bebegim bisuru bebek var bi benimki korktu ciglik cigliga ama kalkmak zorunda kaldim. Gerci benimki bazen kendi osurugndan korkuyo cok sesli yaparsa :)))
İkinci bebegim olursa hic eve kapatmicam kendimi ayaklandimmi disardayim insallah disarda uyusun alissin

2 gün önce benim bebeğimde öyleydi , ben aşıya yorumladım , dün 4. Günüydü yıkadık , 3 saat uyudu gündüz

Kızlar dün yüne mastit oldum bi Ağrı bi Sancı gece 11 de 3 gündür yatılı misafirim vardı , hiçbirşey olmadı onlar gidince başladı o sancıyka dicloflam diye bir Ağrı kesici içmiştim tabi bebişi emzirdiğimden şu an 3.5 saattir baya derin uyuyor :))) bu arada benim bebeğim dönmeye başladı 4 gündür , bildiğiniz 10 dk içinde 90 derece Dönüyor uyku esnasında ...
Dün yatak odamı toparlerken İncili Boncuklu kolyelerim vardı , dikkati dağılsın diye bir kaç kez göstermiştim , sabahtan beri yeni oyuncaklarınız kolyelerimiz :))) bir tanesinide sallanan ana kucağına Astım :))) baya heyecanlanıyor

Kızlar çok yorgunum ya

Biz komşuyla aramizdaki sınıra duvar cektik diye, ortak olan mutfak banyo giderini ayırmamızı istedi komşu. Duvar cekmemizi istememişti bizim evin önünü
Kendinin gibi kullanmaya alışmış yıllar yılı
Kaynim da sesini çıkarmamış
Biz taşınır taşınmaz duvar çekecez deyince bayağı tartışmalar oldu harita mühendisi getirttik falan uğraştık cektik sonunda.

Eşim kaç haftadır 2metre derinliğinde,
gider için kuyu kazmıştı.
Eylül1de görevi başlayacak acele ediyor bitsin işler diye
Bugün de yegenleri, kaynim ve kp ile içini örüyorlar ne zaman kapatacaklar üzerini bilmiyorum.

Sabah 6da oğlum uyandırdı.
Biberon verip altını değiştirdim.
Bebeği eşime verip pizza hamuru mayaladim, o sirada mutfağı topladım. Pizza pişerken elmalı turta harcini ve hamurunu hazırladım. Bebeğimi emzirdim.
Pizzayi arkasina da turtayi pisirirken yine durmadı 8buçukta yine emzirdim. Sonra kahvalti yaptık.
Eşim bugün kuyunun içini öreceklerini söyleyince hemen mutfağa girdim. Yemekler yaptım.
Bi mutfak bi emzir.hiç uzun uyumadi danam.
13gibi yemek yedik.
Şimdi de çay verecegim. Hala işleri bitmedi.
Müstakil ev çok güZel
Sabah oğlum iş başlamadan dışarda yoruldu. Ha bi arada onu yikadim. 12se uyudu yeni uyandı bari ayak dolaşığı olmadi

B

bu konuda da benim merak ettiğim, plajda vs sıcak oluyor belki biraz terliyor çocuk. Sonra otel kapısından girince klimalar açık buz gibi. Nasıl korucaz çocuğu :/

Dışarda ince çıtçıtlı atletle durur klimali yere girerken penye battaniyeye sariverirsin
Ben evde öyle yapıyorum
Ev sabahın 6sında 30derece olunca
Biraz alışınca giydiriveriyorum.

Ha bi de arabada klima çalışsa bile güneş değmesin diye yazma veya çarşaf geçiriyoruz. Eşim dışardan bezi tutuyor. Ben de kapıyı kapatiyorum. Bez dışarı taşmamali yoksa çok rahatsız edici ses yapiyo pat pat pat

Ahahaha hiç güleceğim yoktu ya

Geç kalmış sayilmazsin bence hala alışabilir

2 gün önce benim bebeğimde öyleydi , ben aşıya yorumladım , dün 4. Günüydü yıkadık , 3 saat uyudu gündüz

Bazen benimki de öyle oluyo.
Daha şimdi daldı sabahtan beri 5dk 5dk uyudu ama derin değildi sabahkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…