- 25 Nisan 2012
- 1.094
- 1.105
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #49.501
Bizde gitsek diyoruz ama nereye karar veremiyoruzBiz gitcez canim haftaya bebekle tatile bir haftaligina kemere. Bende bilmiyorum yol + otelde nasil olcak ilk defa yasicam. Yazarim ama burda nasil gectigini :)
Biz sana dedik uyandirma diye :))Bu Arada ben 7-8 saat uyuyan bebeğimi uyandırıp emziriyordum ya artık kendi uyanıyorbilginiz olsun sizin de. Uyanıyor ve 1 saat uyumuyor
Bodrumun havasi cok guzel. Orayi dusunebilirsiniz. Pisman oldum ben esimi dinledigim icin antalyanin havasi cok bunaltici nemli oluyo.Bizde gitsek diyoruz ama nereye karar veremiyoruz
Geçmiş olsun Can'ımÇok teşekkür ederim.
Ben kayserideyim buraya en yakin yer antalya. Bodrum cok uzak. Mersinin havasini hic sevmem. Antalya gibi dusunuyoruz simdilikBodrumun havasi cok guzel. Orayi dusunebilirsiniz. Pisman oldum ben esimi dinledigim icin antalyanin havasi cok bunaltici nemli oluyo.
Kayseriye gelmistim bikere nevsehire yakin demi orayi gezerken kayseriye de gitmistik cok fazla gezemedik ama begenmistim orayiBen kayserideyim buraya en yakin yer antalya. Bodrum cok uzak. Mersinin havasini hic sevmem. Antalya gibi dusunuyoruz simdilik
Kendi arabanizlami gitceksiniz canim biraz uzun tabi yol.Kusadasinda oturuyorum bende ama cok sıkıldim burda karadenize gitmek istiyorum oda uzun yol ucakla daha rahat olur. Bebegimin duzeni bozulurmu diyede korkuyorum ama bizimde cok ihtiyacimiz var zaten kış gelince okadar cıkamicaz soguktu cocuk hasta olur diye. Otel dwgilde belki bi ev kiralariz diye dusunuyorum ben ama bakalimKızlar bebeği ile tatilen giden oldu mu?
Biz 600 km istanbul bodrum arası gitmeyi düşünüyoruz.
Bebeğim aşısız ayrıca.
Kararsız kaldım erken mi?
Yan odamda sezaryan diye gelen ama sancısı başlayınca normal doğuma alınan biri vardı. Benim de o sabah düzenli sancım çıktı. Doktorum gelince biraz beklesek belki yan odadaki gibi olur dedim. Meğer onda bebek strese girip kakasını yapmış acil sezaryana almışlar. Öyle olunca gel biz seni planlı alalım dedi, gittim kuzu kuzu :) Eğer o doğurmuş olsaydı yaptırmayacaktım sezaryan. Genel anestezi seçtim ben. Anestezi doktoruna güvenmemiştim. Epidural ince iş beceremez gibi geldi. İyi de olmuş. Boğazıma basit bir tüpü sokamamış. Çok tahriş etmiş. Boğazımın acısından anesteziden uyandığımda yutkunamadım ve panik oldum. Hastanede kaldığım 2 gün konuşamadım. Azalarak geçti öksürüğüm. Ama şimdi yeniden başladı.
Ben evlat imtihanımı verdim zannetmiştim ama bitmemiş demek :) Allah yardımcımız olsun. Eski iş yerim plazanın içindeydi ve mescit yoktu. Öğle arasında yakındaki camiye giderdim. Abdest yeri çok kötüydü. Kirli ve soğuktu. Mendil götürmeyi unutursam kollarım yıkarken ıslanır, buz tutardı. Tüp bebek tedavisi alırken bile soğuk suda ayaklarımı yıkardım, üşenmezdim. Allah'a şükür ki o zaman yapmışım. Ama şu an sıcacık evimde yapamıyorum ya sinir oluyorum. Hep vakitler kaçıyor. Allah affetsin.
Canım sen de mi bendesin. Sarılıyorum sana buradan :)
Allah'a sonsuz kere hamd olsun.
Ayyyy darısı basimaaa iki saatte bi uyanıyoHosgeldin aramizaaEvet canim cok normal. Benimki 7-8 saat uyuyabiliyor. Memeyi almadiysa demek ki o an uykuya ihtiyaci varmis annesi. Kilo problemi yoksa uyuyabilir deniyor.
Bugün bir sahile inelim dedik sanki eziyet ettik minnoşa. Böyle bir ağlama yok. Gidişte ve dönüşte ağladı. Sahilde uyudu. Yolda durduk emzirdim, bir daha durduk omzumda uyuttum. Sanırım biz tatile gidemeyeceğiz. Arkadaşım 3 aylık bebeği ile her yere gidiyor. Benim bebiş mi böyle anlamadım. sizler ne durumdasınız?
Bodrumun havasi cok guzel. Orayi dusunebilirsiniz. Pisman oldum ben esimi dinledigim icin antalyanin havasi cok bunaltici nemli oluyo.
Ben kayserideyim buraya en yakin yer antalya. Bodrum cok uzak. Mersinin havasini hic sevmem. Antalya gibi dusunuyoruz simdilik
Kendi arabanizlami gitceksiniz canim biraz uzun tabi yol.Kusadasinda oturuyorum bende ama cok sıkıldim burda karadenize gitmek istiyorum oda uzun yol ucakla daha rahat olur. Bebegimin duzeni bozulurmu diyede korkuyorum ama bizimde cok ihtiyacimiz var zaten kış gelince okadar cıkamicaz soguktu cocuk hasta olur diye. Otel dwgilde belki bi ev kiralariz diye dusunuyorum ben ama bakalim
Canim senin bilgin vardir. Malum otel tatili yapcaz biz. Bebegi tum gun disarda tutmak olmaz demi plajda veya havuz kenarinda? Oglen sicaginda bunalirmiki? Yoksa sadece sabah ve ikindilerimi ciksam plaja ve havuza
bu konuda da benim merak ettiğim, plajda vs sıcak oluyor belki biraz terliyor çocuk. Sonra otel kapısından girince klimalar açık buz gibi. Nasıl korucaz çocuğu :/Gölge olan yerde durabilir bence.
Bizim buranin antalyadan farki yok sıcaklık nem aynı
İlk gün denersin sıcaktan rahatsız olduğunu düşünürsen 11-14 saatleri arası otelde durursunuz.
Sabah 7-8de bile sıcak gelebilir alışık değilse
Gölgede tut veya başında terletmeyen bi şapkası olsun
Yansimayla dahi güneşten faydalanır Dvitamini açısından da düşünürsek
Benim fikrim bunlar canım
Cok pimpirikli oldunmu oyke oluyo canim.. Dun bende bi topluluga gittim mikrofon sesinden korktu bebegim bisuru bebek var bi benimki korktu ciglik cigliga ama kalkmak zorunda kaldim. Gerci benimki bazen kendi osurugndan korkuyo cok sesli yaparsa :)))Bugün bir sahile inelim dedik sanki eziyet ettik minnoşa. Böyle bir ağlama yok. Gidişte ve dönüşte ağladı. Sahilde uyudu. Yolda durduk emzirdim, bir daha durduk omzumda uyuttum. Sanırım biz tatile gidemeyeceğiz. Arkadaşım 3 aylık bebeği ile her yere gidiyor. Benim bebiş mi böyle anlamadım. sizler ne durumdasınız?
2 gün önce benim bebeğimde öyleydi , ben aşıya yorumladım , dün 4. Günüydü yıkadık , 3 saat uyudu gündüzKızlar ya gündüzleri 1buçuk saat filan uyuyan yavrum birkaç gündür 5 er dk uyuyordalıyor yatırıyorum 5dk sonra uyanıyor. Bazen kendi kendine tekrar uyuyor yine 5 dk anca sürüyor. Bazen ben pışpışlıyorum yine 5 dk anca uyuyor. Ne oldu bu çocuğa yaa
Kızlar ya gündüzleri 1buçuk saat filan uyuyan yavrum birkaç gündür 5 er dk uyuyordalıyor yatırıyorum 5dk sonra uyanıyor. Bazen kendi kendine tekrar uyuyor yine 5 dk anca sürüyor. Bazen ben pışpışlıyorum yine 5 dk anca uyuyor. Ne oldu bu çocuğa yaa
B
bu konuda da benim merak ettiğim, plajda vs sıcak oluyor belki biraz terliyor çocuk. Sonra otel kapısından girince klimalar açık buz gibi. Nasıl korucaz çocuğu :/
Cok pimpirikli oldunmu oyke oluyo canim.. Dun bende bi topluluga gittim mikrofon sesinden korktu bebegim bisuru bebek var bi benimki korktu ciglik cigliga ama kalkmak zorunda kaldim. Gerci benimki bazen kendi osurugndan korkuyo cok sesli yaparsa :)))
İkinci bebegim olursa hic eve kapatmicam kendimi ayaklandimmi disardayim insallah disarda uyusun alissin
2 gün önce benim bebeğimde öyleydi , ben aşıya yorumladım , dün 4. Günüydü yıkadık , 3 saat uyudu gündüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?