2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
25 mi ne guzel yaa.. bizim gunduz 30 31 gece 29 derece. Gecenlerde az bi serinledi hava 27ye dustu. Baktim esim elinde yelekle gelmis giydirelim usur diyo :) kisin napacak acaba.

Bizde tam tersi babasindan korkuyo sanki kirli sakali var o yuzden mi diye dusunuyorum. Bide sadece aksamlari goruyo ya acaba unutuyo mu ki aksama kdr

Cekmeceye duzleyeyim diye hepsini actim
Canım saat başı Altını değiştir :))) bazen 2 saat uyumuyorlar , öyle öyle tüketebildipin kadar tüket , ben bilerek internetten almadım 1-2 aylıkken az KULLANILIYOR dedi ablam... Şimdi 3 numarayı sipariş verdim 5 paket :)
Benim evim küçük maalesef Arabanın demir aksamı arabada duruyor puset evde , lavobaya gittiğimde falan taşıyorum 3-5 dk dan fazla durmuyor maalesef, Kıymetli bebek olunca kucağa alıştırdık galiba bazı insanlar doğuştan becerikli oluyor :))) Allahtan eşim yemek ayırmaz , mutfakta ÇOĞU zaman kendisi hallediyordu bebek doğasıya kadar , bebek olduktan sonra ben kızımı özledim deyip bebeğe bakayım sen yemek yap diyor , balık Hariç )) bugun bahçeden gelen 2 çuval Mısır vardı balkonda onları soydu , hepsini haşlafı, Buzluğa yerleştirdi , biberlere de el at, kurutalım dedim ama satamadım onları :)))

Bugun ilk kez oglum babasi ve ben disarda guzel zaman gecirebildik :) arabasinda uyudu biz de arkadasarimizla keyifle sohbet ettik. Uyandiginda onlukle emzirdim ve kucagimizda tatli tatli bizi dinledi, etrafi seyretti :) her zaman kiyametler kopardi, biz de apar topar eve donerdik.. Ilk kez keyif aldik bebegimizle disarda olmaktan. Umarim devami boyle gelir :)

Ailemin evine geldim kızlar
Boşanıyorum..
Canım biraz Kafanı dinle rahatla , eşinle sorunlarınızı aşmaya çalışın , çok küçük bir Bebeğin var ve onun hem dana hem Babasına ihtiyacı var , gerekirse 1-2 ay gitme evine ama Bebeğini al yanına canım , babaannenin Baba'nın bakacağından çok çok daha iyi bakarsın , Herşeyden önemlisi sevgini verirsin ... Allah yardımcın olsun, yuvanı evini kp Kv nin yaptıkları Şeyler Yüzünden bozma canım

Ay o emzirme onlugune ben biturlu alisamadim. Bikere denedim disarda sanki herkes bana bakiomus gibi geldi bana. Rahat edemedim kendi kendime evham yaptim

25 mi ne guzel yaa.. bizim gunduz 30 31 gece 29 derece. Gecenlerde az bi serinledi hava 27ye dustu. Baktim esim elinde yelekle gelmis giydirelim usur diyo :) kisin napacak acaba.
Afyon yazın o yönden çok iyi :))) yayla gibi :))) kışın çok feci ama, jeotermalle ısınıyoruz sözde 9 m2 lik odada gecen kış Yeğenim geldiğinde radyatörü yaktım ... Apalamaya çalışan bebek 9 m2 lik odada bunalıyordu resmen :) inşaallah bu kışa kalmadan evi yenilemeyi düşünüyoruz , 1. Kat evim altımız otopark 5 cm xps yaltırmamıza rağmen soğuk geliyor , kızım kışında oturma evresine geçecek inşaallah,zor olur diye düşündük

Kizlar sadece anne sutu veren varmi? Ve aylik kac kilo alio sizinkiler? Merak ediyorum acaba benimki normal mi diye. Ve anne sutuyle beslenen bebekler belirli bi aydan sonra yavasliomus kilo alimi
Canım ne güzel sadece anne sütü veriyorsun , onun kilosu beynine gidiyor , benim kızım bile mememi çok verdiğimde az mama kullandığım zaman cin gibi BAKIYOR , mamada saflaşıyor sanki kilo alımı ilk 2 ay 600-1200 3-9. Ayda 400-900 diye okumuştum bir yerde

Bebeğimle geldim zaten Can'ım
Nasıl bırakırım onu
Daha çokk küçük

Canim hakkinda hayirlisi. Kendini sakin depresyona surukleme. Devamli sukret.
Ne olduydu anlatmak istersen dinlerim
Bir insanın diğerini köle etme çabası
Kontrol edilemeyen bir öfke be sinire karşı sabır tükenmesi
Herkesi suçlayıp kendini haklı çıkartmaya çalışan biri karşısındaki hayal kırıklık
Düzelmeyeceğine inanma
Tedavi olacağım dese de olacağı yok

Insallah boyle giderde sutum ilk 6ay sadece anne sutuyle beslerim insallah. Zaten kutu kutu humana still tea iciyorum. Sanki onu icmezsem sutum azalir diye korkumdan ona yatirim yapiyorum.

Zaten bir sey kesin oda kimse degismez. Degisirim dese bile inanmamak lazim cunki huylu huyundan vazgecmez. Kendini mutsuzluga suruklemektense boylesi daha iyi canim

Şu onlugu nasıl kullanıyorsun cnm ben denedim.tam bir faciaydi bebegi altına koydum ustumu açayım dedim o arada yaka kısmı aşağı indi bebeğim cekistirdi bas bas bağırdı :/

Cnm hakkında hayırlısı olsun ayrıntıları bilemeyiz tabiki ama uzun uzun düşünün ikinizde Rabbim sabır versin doğru yolu göstersin inşallah

Insallah boyle giderde sutum ilk 6ay sadece anne sutuyle beslerim insallah. Zaten kutu kutu humana still tea iciyorum. Sanki onu icmezsem sutum azalir diye korkumdan ona yatirim yapiyorum.
Ben de sadece anne sütü veriyorum ilk ay kilo alımı çok iyiydi şimdi durma noktasında çünkü yemek istemiyo dolayısıyla mama da vermek istesem almaz ağzını kitliyo bidik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…