- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #49.961
Eğer yaptırmak caizse eşim bir şey demez :)Ayy bende duzeltirmek isterim ama okadar estetik programi izledimki korkuyorum artik ameliyattan. Resmen canli canli gosteriyolar programda. E2 diye kanal var botched isimli program. Esim ise hic izin vermiyo neymis efendim herseyin dogali makbulmus
İçi fosaldı göğüslerin resmen. Uçlar da karardığı için aynı anne goril gibiyim :):):) en son tartıda80dim. Şimdi 60 ım. Eskiye dönmem için Kaldı 4 kilo. Çoğunu ilk ay verdim. Bol su içip tatlıdan uzak durarak.
Kızz deme bunu burda vururlar seni :):):):):):)Ben 56 yla hamile kaldim 61 le doguma girdim 56 yla ciktim suan 49 kiloyum ve gittikce zayifliyorum bu durumdan cok sikayetciyim
Koptum hu yorumuna yaa ;Bebegim iki yasina geldiginde ikinci bebegi dusunmuyorsak hala o zaman goguslerimi toplaticam ben. Zaten cok buyuklerdi bedenime gore simdi iyice buyuyup sarktilar. Evde sutyensiz dolastigimda afrikali kabile reisinin karisi gibisin diyor esim bana :) Bayramdan sonra ise baslicam, ustume basima ne giycem hic bi fikrim yok..
24 yaşında 1.67 boyunda 60 kiloyum:) profil fotomdan olabilir canım sen de bana çıtı pıtı biri gibi geliyosun profil isminden dolayı..:))seker000 canim cok merak ediyorum sen kac yasindasin bana 18 en fazla 20 gibisin geliyor acaba profil fotondan mi oyle dusunuyorum
Ben de çok su içerek zayıfladım sanırım başlarda iştahım da kesilmişti zaten can sıkıntısından bişey yiyemiyodum doğumdan sonraki 10 gün.. hamile kaldığım kiloya düştüm ama pantolanlarım niye olmuyor anlamadım
Ben de çok su içerek zayıfladım sanırım başlarda iştahım da kesilmişti zaten can sıkıntısından bişey yiyemiyodum doğumdan sonraki 10 gün.. hamile kaldığım kiloya düştüm ama pantolanlarım niye olmuyor anlamadım
Kızlar çatlaklarınız ne alemde ben karnım tek çatlar sanıp bebe yağı sürdüm bol bol çok şükür karnımda olmadı ama bacaklarımda oldu yaasanırım ben en çok bacaklardan almışım..bilsem oraya da sürerdim
Kızz deme bunu burda vururlar seni :):):):):):)
Cokta uzak sayilmazmis tahminim :) bende 21 yasinda 1.60 boyunda ve 49 kiloyum sanirsam citipitiyimm :))24 yaşında 1.67 boyunda 60 kiloyum:) profil fotomdan olabilir canım sen de bana çıtı pıtı biri gibi geliyosun profil isminden dolayı..:))
Genel olarak da yazdım cnm. Zeyzey in canbebe kullanıldığını bildiğim için özellikle etiketledim
Tsk ederim cnm.canbebenin beyaz paketlerinin içi aynı mı180 li paketi 49.90
Geçen ay n11 den aynı fiyata almıştım
Ayrıca civilin kukuli ıslak mendilleri de gayet güzel fiyatı da iyi tavsiye ederim
Benmki 7 kilo suan canbebe 3+ guzel oluyo sikmiyo 10 liloya kdr kullabiliyo 3+ (5-10) kilo hepsiburadada var uygndu fiyati 5 paket aldim. 4 beden 7-11 galiba o cok buyuk geloyo bizeKızlar bebek kaç kilo 3 küçük geliyor? 9 kiloya kadar yazıyor üzerinde. 3.5 ve 4 bedenler kaç kilodan başlıyor?
Bn aksamalri evde isik acmiyorum bile :) bebek isikta buyumezKızlar bebeklerinizin resmini flaşsız çekiyorsunuz değil mi?
Parlak ışık zarar verir dikkat edelim
Gözlerini güneşe de baktirmayin retina hücreleri yanar.
Aynı tatlımGenel olarak da yazdım cnm. Zeyzey in canbebe kullanıldığını bildiğim için özellikle etiketledim
Tsk ederim cnm.canbebenin beyaz paketlerinin içi aynı mı
Sut parasi icin sgk ya basvuru yapman gerekiyo 122 tl ziraat bankasina yatiyorKızlar sizlere msj geldi mi.bir de süt parası var onu ald
Ben henüz ilk paketi açtım 4 no.3 küçüktü,4 de büyük.marketlerde hiç görmedim 3+, bezin üzerinde gördüm.geçenlerde indirim vardı hepsi buradada 4 paket aldım.3+ ya da bakmadım, en kısa zamanda bakacağım ama
Sen calisiyosan esin hic bi parayi alamaz canim bide sut parasini ayin 8-14 arasi cekmedysen devlet geri aliyo parayi yeniden basvuru yapiyosn bnm oyke olduYok canım dün eşime dedim başvuralım diye o çoktan başvurmuş meğer :):) temmuzda yatar demişlermiş unutmuş almayı. Eşim benim kimlikle gidip alabilir mi acaba?
taze_anne
Nezamana kadar gecerli peki bu?Kızlar bebeklerinizin resmini flaşsız çekiyorsunuz değil mi?
Parlak ışık zarar verir dikkat edelim
Gözlerini güneşe de baktirmayin retina hücreleri yanar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?