2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kilo alımı şöyle 2 800 gr doğdu ilk ay 4 kg oldu salı günü 5.500 gr geldi.iki buçuk aylık şuan.
Iyi yani ama bu şekilde savaş veriyor adeta meme yle
Yok tazyikli gelmiyor.
Bence kg alımı güzel, bebekler hızlı ve güçlü çekerler.tazyikli olup olmadığıni anlayamayız

Çok iyi aslında canım. Demek ki emiyor ve endişelenecek bir şey yok. Yavaş da geliyor olabilir. Tek memede mi böyle ikisinde de mi?
Farketm iyor ikisi de aynı. Bazen çok geliyor çünkü emin boşa lama Digi için doluyor baze az.evet kilo ile ilgili endişe etmiyorum canım ama böyle ugrasmak hem zor oluyor cok hem de gaz yapiyo ona.ilerlryen aylarda nasıl olacak bakalım kilosu.

2 gun ama hemşire havalar sicak yara olmasinn sicak kurusun die 5 gun yikamadim ben dedi. Seninki nasildi cok ateslendimi. Simdiden korku sardi beni. Asi olurkrn ben nasil tutacağım onu cok korkuyorum kiyamam ben ona yaa
Bizde bugün 2. Ay aşımızı olacaz çok tedirginim inşallah sorunsuz atlatırız ateş falan olmaz

Bizde bugün 2. Ay aşımızı olacaz çok tedirginim inşallah sorunsuz atlatırız ateş falan olmaz
Inşallah. Hiç bir sorun olmaz canım bebislerimiz e.eve gelince bir çay kaşığı Cal pol verebilir siniz demişti bizim ebe.gercekten kizimda biraz ateş ve huzursuz luk oldu bende gece uyuyunca yükselir diye endişe ettim verdim.

Bnm annemde hep calisti bnde ailemle cok vakit geciremedim ama calismasaydi beni okutamazlardi hamile kaldigimdan beride hep der iznin bitsin ise don ben bebegine bakicam onun icin caliscaksin artik der dogru diyo bn calismazsam nasil emekli olucam bebegim buyudugunde ona ne birakcam bn bi mal varligi varisi degilim kendim calistm evimi aldm borcunu oduyorum kendim calistim biriktirdim kizimin herseyini aldim bundan snrada byle olmali allah izin verirse calismak beni ondan uzak tutmicakki babasi baba degil mi o ebeveyn degilmi cocugu ustunde hakki yokmu o nasil ise gidiyo ve geri kalan zamanini kiziyla geciriyo O neyse bende oyum bendd kalan vaktimi ise guce degil esi.le kizima adicam Kizimizin gelecegi icin calisicam. Ve cevremde guvendigim insanlar hep calis der. Evladiyla vakit gecirebilecek olana ne mutlu ama geciremeecek olanlar uzulmesin. Bi ara cok yoruldm dusunmekten ama onu en guvenilir ellere birakicam daha nolsun.

Tazyikten mi acaba, biraz sağıp deneseniz yine mi aynı

Anane babane ile büyümek çok zevkli üstelik hafif şımartıldıklatı için mutlu oluyorlar. Ama 3 yaş aralığında artık yuva şart bence, zira Anane eğitimli olsa dahi çocuğun zihinsel ihtiyaçlarını karşılayamıyor evde. Kendi yaşıtlarıyla sosyal ortam içinde gelişmeleri çok önemli

Hahaha cok iyi yapmissin ya

Bide kendi evinde buyucek kuzum o yndende sansli :)
Binada yasiti bebisler olcak :) ayni sene dogumlu 3 bebekler evimin arkasi kapali bahceli. Ama tabi yasi gelince anaokuku subyan vs gndermek istiyorum

Canım diğer yazımda da dedim eğer maddi olarak ihtiyaç yoksa diye. Eğer ihtiyaç varsa elbette çalışacak bayan.
Bakış açımız farklı biraz. Büyüyünce ona ne bırakacağım diye düşünmüyorum hiç. Herkes varlık içinde büyümüyor ya da anne babasından bir şey kalmıyor. Annem çalıştı ama bana da annem babamdan bir şey kalmadı. Üniversiteyi burslarla kredilerle okudum bitirince kendim ödedim. Evlenirken her şeyimi kendim hallettim. Bunlardan hiç şikayet etmedim. Ellerinde olsaydı ailem de yapardı. Ama Hep az sevilmekten yakındım. Çünkü öyle hissettim hep :) oysa görünürde bakınca öyle bir durum yok ama çocukluğuna inmek lazım diyorlar ya cidden öyle. O zamanlardan aç kalmışım ben :) O yüzden bence Çocuğumun mutlu ahlaklı sorumluluk sahibi bir birey olarak büyümesi benim için daha önemli. Bunlar olduktan sonra Zaten kendi de birçok şeyi halledebilir. Çalışıp didinip ona bir ev bırakmak yerine, evin içinde mutlu olduğu anılar bırakmak isterim. Ama çalışınca çocuk mutsuz olacak demek istemiyorum. Eğer çalışmak bunlara engel olacaksa diyorum, yanlış anlaşılma olmasın :)

Ben de tamamen senin gibi dusunenlerdenim. Benim kendi isim, disimle tirnagimla kurmusum ofisimi, ortagimla beraber ne fedakarliklar yaptik.. Sirketin adini bile ben koymusum, o da bir cocugum gibi isimi nasil birakirim?? Kaldi ki kendi isim oldugu icin haliyle esimden daha fazla kazaniyorum, esim maasla calisiyor. Isi birakmam demek gelirimizin yaridan daha fazla azalmasi demek. Evin kredi borcunun odenememesi demek.. Hem belki yarin bir gun oglum benim isimi devralmak isteyecek.. Bu sansini elinden alamam ki.. Sen sanslisin annen bakarim diyor. Benim annem korkuyor ufak bebekten bakamam diyor. Kayinvalidem cok sosyal hayatta sabit kapanmaz eve, mumkun degil. Bem bakici tuttum, haftaya baslayacak. Allahtan tanidik biri de icim cok rahat.
Ben de isterdim bebegimi kollarimda rahat rahat buyuteyim ama malesef hayat sartlari buna musade etmiyor.

Ben onumuzdeki sene eylulde yani 15-16 aylik olunca yuvaya vermeyi dusunuyorum. Evde bakiciyla yalniz kalacagina orda yasitlariyla ogretmenleriyle daha verimli vakit gecirir diye dusunuyorum.

Is konusunda sen daha sanslisin masallh allah bol kazanc versn o ia nasil birakilir evladinin gelecgi orasi kndi ypmasa bike ona birakcagin bi emek varbakici icinde ins sansli olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…