- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #50.241
Bence kg alımı güzel, bebekler hızlı ve güçlü çekerler.tazyikli olup olmadığıni anlayamayızKilo alımı şöyle 2 800 gr doğdu ilk ay 4 kg oldu salı günü 5.500 gr geldi.iki buçuk aylık şuan.
Iyi yani ama bu şekilde savaş veriyor adeta meme yle
Yok tazyikli gelmiyor.
Farketm iyor ikisi de aynı. Bazen çok geliyor çünkü emin boşa lama Digi için doluyor baze az.evet kilo ile ilgili endişe etmiyorum canım ama böyle ugrasmak hem zor oluyor cok hem de gaz yapiyo ona.ilerlryen aylarda nasıl olacak bakalım kilosu.Çok iyi aslında canım. Demek ki emiyor ve endişelenecek bir şey yok. Yavaş da geliyor olabilir. Tek memede mi böyle ikisinde de mi?
Bizde bugün 2. Ay aşımızı olacaz çok tedirginim inşallah sorunsuz atlatırız ateş falan olmaz2 gun ama hemşire havalar sicak yara olmasinn sicak kurusun die 5 gun yikamadim ben dedi. Seninki nasildi cok ateslendimi. Simdiden korku sardi beni. Asi olurkrn ben nasil tutacağım onu cok korkuyorum kiyamam ben ona yaa
Biz gece de birlikte uyuyoruz çok güzel bi duyguBen de gece degil de sabah 6-7 gibi yanima aliyorum oglene kadar 2 kere uyaniyor geri uyutuyorum oglene kdr beraber uyuyoruz acayip guzel oluyor ya bebegim de mutlu oluyor bunu goruyorum
Inşallah. Hiç bir sorun olmaz canım bebislerimiz e.eve gelince bir çay kaşığı Cal pol verebilir siniz demişti bizim ebe.gercekten kizimda biraz ateş ve huzursuz luk oldu bende gece uyuyunca yükselir diye endişe ettim verdim.Bizde bugün 2. Ay aşımızı olacaz çok tedirginim inşallah sorunsuz atlatırız ateş falan olmaz
Bnm annemde hep calisti bnde ailemle cok vakit geciremedim ama calismasaydi beni okutamazlardi hamile kaldigimdan beride hep der iznin bitsin ise don ben bebegine bakicam onun icin caliscaksin artik der dogru diyo bn calismazsam nasil emekli olucam bebegim buyudugunde ona ne birakcam bn bi mal varligi varisi degilim kendim calistm evimi aldm borcunu oduyorum kendim calistim biriktirdim kizimin herseyini aldim bundan snrada byle olmali allah izin verirse calismak beni ondan uzak tutmicakki babasi baba degil mi o ebeveyn degilmi cocugu ustunde hakki yokmu o nasil ise gidiyo ve geri kalan zamanini kiziyla geciriyo O neyse bende oyum bendd kalan vaktimi ise guce degil esi.le kizima adicam Kizimizin gelecegi icin calisicam. Ve cevremde guvendigim insanlar hep calis der. Evladiyla vakit gecirebilecek olana ne mutlu ama geciremeecek olanlar uzulmesin. Bi ara cok yoruldm dusunmekten ama onu en guvenilir ellere birakicam daha nolsun.2 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum canım. Bu sırada bir çocuk daha yapıp bir izin daha şeklinde devam ettirmeyi düşünüyorum :):):) tabi o 2 yaşına geldiğinde dönmek zorundayım. Ya da belki de bırakırım. :) benim annem çalışıyordu şöyle çocukluğumu düşününce hiç annemle bir anı hatırlamıyorum. Annemin işten geldiği anlar geliyor aklıma, bize eve yetişebilmek için geceleri temizlik yaptığı :) her anne oku meslek sahibi ol kendi ayaklarının üzerinde dur der evladına, annem ben sizi gönlümce büyütemedim çocukluğunuzu yaşayamadım, okuyun ama çalışmayın çocuklarınızı kendiniz büyütün der hep :):) ablam onu dinledi bıraktı işini yeğenim 4 yaşına gelene kadar da düşünmüyor.
Biz asidan once saglik ocagnda yarim fitil attik cok rahat atlattik asiyi butun gun uyudu huzursuzlanmadi atesi de yukselmedi hep takipteydimBiz gece de birlikte uyuyoruz çok güzel bi duygu
Tazyikten mi acaba, biraz sağıp deneseniz yine mi aynıÇok enteresan bir şey ya:) bebek dediğin emmeye yapisir cuk cuk emer:) bu bizim bebek lere be olmuş anlamadım. Mesela sabah altı da emdi uyku arasında 3 buçuk saat geçmiş veriyorum acayip hareketler hep süt ler akiyo etrafa. Benim ki kilo aliyo canım böyle böyle uğraşa ugrasa biraz eme eme demek yarıyor yöne de.emse iki katı olacak demek ki.
Anane babane ile büyümek çok zevkli üstelik hafif şımartıldıklatı için mutlu oluyorlar. Ama 3 yaş aralığında artık yuva şart bence, zira Anane eğitimli olsa dahi çocuğun zihinsel ihtiyaçlarını karşılayamıyor evde. Kendi yaşıtlarıyla sosyal ortam içinde gelişmeleri çok önemliBnm annemde hep calisti bnde ailemle cok vakit geciremedim ama calismasaydi beni okutamazlardi hamile kaldigimdan beride hep der iznin bitsin ise don ben bebegine bakicam onun icin caliscaksin artik der dogru diyo bn calismazsam nasil emekli olucam bebegim buyudugunde ona ne birakcam bn bi mal varligi varisi degilim kendim calistm evimi aldm borcunu oduyorum kendim calistim biriktirdim kizimin herseyini aldim bundan snrada byle olmali allah izin verirse calismak beni ondan uzak tutmicakki babasi baba degil mi o ebeveyn degilmi cocugu ustunde hakki yokmu o nasil ise gidiyo ve geri kalan zamanini kiziyla geciriyo O neyse bende oyum bendd kalan vaktimi ise guce degil esi.le kizima adicam Kizimizin gelecegi icin calisicam. Ve cevremde guvendigim insanlar hep calis der. Evladiyla vakit gecirebilecek olana ne mutlu ama geciremeecek olanlar uzulmesin. Bi ara cok yoruldm dusunmekten ama onu en guvenilir ellere birakicam daha nolsun.
Hahaha cok iyi yapmissin yaKızlar yarın nasipse Mevlüt yapıcam hafta ici olduğu için pek çok kişi işi yüzünden gelemicek (
esimle ben ayri memleketten oldugumuz icin iki tarafta da dugun yapılmıştı )laf soktu kV bi kaç defa az kişiyle Mevlüt mü olurmuş bilmem.ne die bide guldu ben de en son dayanamadım sizin de düğün az kişiydi ben bişey dedim mi diye yapistiriverdim cevabı şu an bana triplerde
Canim benimki de oyle. Meme reddi bu olsa gerek. Ama bu hafta siddeti biraz azaldi gibi hissediyorum. Insallah azalarak biter. Memeye dönüş yaparlarYok cnm emmek istemiyor sebebini bilmiyorum hiç sakince o uyanikkenn emzirdigimi hatırlamıyorum
Aaa ne guzel Allah bağışlasın.. Insallah o günleri de görürüz.. Ama benim hedefin 1.5 yil sonra hemen degilAllah gönlüne göre versin canım. Ama ben de peş peşe yaptım. Senin gibi isteyerek. Şuan biri 22 aylık bir de işte haziran doğumlu:)
Bide kendi evinde buyucek kuzum o yndende sansli :)Anane babane ile büyümek çok zevkli üstelik hafif şımartıldıklatı için mutlu oluyorlar. Ama 3 yaş aralığında artık yuva şart bence, zira Anane eğitimli olsa dahi çocuğun zihinsel ihtiyaçlarını karşılayamıyor evde. Kendi yaşıtlarıyla sosyal ortam içinde gelişmeleri çok önemli
Canım diğer yazımda da dedim eğer maddi olarak ihtiyaç yoksa diye. Eğer ihtiyaç varsa elbette çalışacak bayan.Bnm annemde hep calisti bnde ailemle cok vakit geciremedim ama calismasaydi beni okutamazlardi hamile kaldigimdan beride hep der iznin bitsin ise don ben bebegine bakicam onun icin caliscaksin artik der dogru diyo bn calismazsam nasil emekli olucam bebegim buyudugunde ona ne birakcam bn bi mal varligi varisi degilim kendim calistm evimi aldm borcunu oduyorum kendim calistim biriktirdim kizimin herseyini aldim bundan snrada byle olmali allah izin verirse calismak beni ondan uzak tutmicakki babasi baba degil mi o ebeveyn degilmi cocugu ustunde hakki yokmu o nasil ise gidiyo ve geri kalan zamanini kiziyla geciriyo O neyse bende oyum bendd kalan vaktimi ise guce degil esi.le kizima adicam Kizimizin gelecegi icin calisicam. Ve cevremde guvendigim insanlar hep calis der. Evladiyla vakit gecirebilecek olana ne mutlu ama geciremeecek olanlar uzulmesin. Bi ara cok yoruldm dusunmekten ama onu en guvenilir ellere birakicam daha nolsun.
Ben de tamamen senin gibi dusunenlerdenim. Benim kendi isim, disimle tirnagimla kurmusum ofisimi, ortagimla beraber ne fedakarliklar yaptik.. Sirketin adini bile ben koymusum, o da bir cocugum gibi isimi nasil birakirim?? Kaldi ki kendi isim oldugu icin haliyle esimden daha fazla kazaniyorum, esim maasla calisiyor. Isi birakmam demek gelirimizin yaridan daha fazla azalmasi demek. Evin kredi borcunun odenememesi demek.. Hem belki yarin bir gun oglum benim isimi devralmak isteyecek.. Bu sansini elinden alamam ki.. Sen sanslisin annen bakarim diyor. Benim annem korkuyor ufak bebekten bakamam diyor. Kayinvalidem cok sosyal hayatta sabit kapanmaz eve, mumkun degil. Bem bakici tuttum, haftaya baslayacak. Allahtan tanidik biri de icim cok rahat.Bnm annemde hep calisti bnde ailemle cok vakit geciremedim ama calismasaydi beni okutamazlardi hamile kaldigimdan beride hep der iznin bitsin ise don ben bebegine bakicam onun icin caliscaksin artik der dogru diyo bn calismazsam nasil emekli olucam bebegim buyudugunde ona ne birakcam bn bi mal varligi varisi degilim kendim calistm evimi aldm borcunu oduyorum kendim calistim biriktirdim kizimin herseyini aldim bundan snrada byle olmali allah izin verirse calismak beni ondan uzak tutmicakki babasi baba degil mi o ebeveyn degilmi cocugu ustunde hakki yokmu o nasil ise gidiyo ve geri kalan zamanini kiziyla geciriyo O neyse bende oyum bendd kalan vaktimi ise guce degil esi.le kizima adicam Kizimizin gelecegi icin calisicam. Ve cevremde guvendigim insanlar hep calis der. Evladiyla vakit gecirebilecek olana ne mutlu ama geciremeecek olanlar uzulmesin. Bi ara cok yoruldm dusunmekten ama onu en guvenilir ellere birakicam daha nolsun.
Ben onumuzdeki sene eylulde yani 15-16 aylik olunca yuvaya vermeyi dusunuyorum. Evde bakiciyla yalniz kalacagina orda yasitlariyla ogretmenleriyle daha verimli vakit gecirir diye dusunuyorum.Anane babane ile büyümek çok zevkli üstelik hafif şımartıldıklatı için mutlu oluyorlar. Ama 3 yaş aralığında artık yuva şart bence, zira Anane eğitimli olsa dahi çocuğun zihinsel ihtiyaçlarını karşılayamıyor evde. Kendi yaşıtlarıyla sosyal ortam içinde gelişmeleri çok önemli
Is konusunda sen daha sanslisin masallh allah bol kazanc versn o ia nasil birakilir evladinin gelecgi orasi kndi ypmasa bike ona birakcagin bi emek varbakici icinde ins sansli olursunBen de tamamen senin gibi dusunenlerdenim. Benim kendi isim, disimle tirnagimla kurmusum ofisimi, ortagimla beraber ne fedakarliklar yaptik.. Sirketin adini bile ben koymusum, o da bir cocugum gibi isimi nasil birakirim?? Kaldi ki kendi isim oldugu icin haliyle esimden daha fazla kazaniyorum, esim maasla calisiyor. Isi birakmam demek gelirimizin yaridan daha fazla azalmasi demek. Evin kredi borcunun odenememesi demek.. Hem belki yarin bir gun oglum benim isimi devralmak isteyecek.. Bu sansini elinden alamam ki.. Sen sanslisin annen bakarim diyor. Benim annem korkuyor ufak bebekten bakamam diyor. Kayinvalidem cok sosyal hayatta sabit kapanmaz eve, mumkun degil. Bem bakici tuttum, haftaya baslayacak. Allahtan tanidik biri de icim cok rahat.
Ben de isterdim bebegimi kollarimda rahat rahat buyuteyim ama malesef hayat sartlari buna musade etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?