2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben de tarihlere sayılara takıntılıyım yaaSen de mi okb lisinn:)

Evet cnm hatta psikiyatr koydu teshisi yani kendim koymadim

Evet cnm benim korkum kizimi bulantilar yuzunden emzirememk yoksa ben de hemen hamile kalirdim yani ama 2 gebeligim bulantili gecince 3. Gecmez diyemiyorum

Yas farki az olunca anlamiyo cocuk ztn noldugu kiskanclik degil de anneyi paylasamama olur ztn cocuklar birbirini degil annelerini kiskanirmis

Ben de boyle dusunuyorum cnm ama dusuncelerimi kimsenin yaninda soylemiyorum abooww topa tutarlar beni:) ben kizima cok duskunum, kizimdan ayrilamuyorum, calismak agir geliyor,,bunyem kaldirmiyor bahaneleri arkasina siginacagim

kizlar bugun tesaduf tartildim, hic tartilmamistim doguma girerken ve sonrasinda.
60 kilo ciktim, nasil zayiflayacagim ben? hamile kaldigim kilo 48

Reactions: 9ay

Allah gönlüne göre versin canım. Ama ben de peş peşe yaptım. Senin gibi isteyerek. Şuan biri 22 aylık bir de işte haziran doğumlu:)

Iyi geceler haziran annislerine:) uzun zamandan beri yazamiyorum ama sizlerin paylasimlarinizi hemen hemen hergün okuyorum. Istifade de ediyorum:) bebis lerimiz 2 aylik oldular bile:) benim bir sorunum var ya.kizim doyasıya hiç em miyor .ben gazı vardır ondan diye düşünüyorum ama acaba gerçekten öyle mi diye düşünüyorum artık. Ve bir de sizlerin bebise de de oluyormuş. Ö g u ru yor memeyi verince bıraz emiyo arada sanki doymuş gibi ö ö yapıyor. Doğru düzgün em miyor yani. Iki Cekiyo bırakır tekrar çek bırak böyle böyle ...gaz oluyor tabi bu şekilde em ince de.ne yapacağım i şaşırdım (

Reactions: 9ay
PembeLokum canım çocuğa Allah'ın Celal sıfatlarını ve cehennemi 12 yalından önce anlatmayın diyor. Anlayamaz çünkü diyor. Sadece olumlu şeyleri güzel bir şekilde anlatın. Mesela birisine yardım etti Peygamber'imiz bunu görseydi seni alnından öperdi gibi şeyler söyleyin diyor. Vakti gelmeden hiç bir şeyi yapmasın diyor. 5. Yaşında babası ile bütün namazları kılan bir çocuğun 9 yaşında artık yapmak istemediğini hatta Allah'a öfke duyduğunu anlattı. Bir şeyi çok istiyorsa yaşına uygun olarak yapsın. Mesela bütün gün oruç tutmasın ama tekne orucu tutsun diyor. O da istiyorsa. En önemlisi iyi örnek olmak. Sizi görsün o bilinçaltına girecek diyor. Daha doğru bilgiler için internete Adem Güneş din eğitimi vs yazarsan radyo programlarının kayıtları çıkıyor. Kendi sitesinde radyoya gelen soruları yazıp cevapları yüklemiş. Yani bütün programı dinlemek zorunda değilsin. İstediğin sorunun cevabını açıp dinleyebilirsin.

Kilo alımı nasıl? Süt çok mu tazyikli geliyor?

Aynen canım emzir e mezsin. Yaşayan biri olarak söylüyorum:). Kızım 12 aylıkken mecburen biraktirdim

Gecen ben de kitap okudum ama kizim hic tinlamadi resimlere de bakmadi
Olimpiyatlari izliyorum benimki de baya ugrasiyor napip edip tv ye bakiyor
Canım karnı tok ve hala yatakta huzurlu bir şekilde yatarken yanına yatık kitabı açıyorum. Bazen istek üzerine 2 kere okuduğum oluyor :) bazen ilgilenmiyor. Tv ye bakarken onu omzuna alıyorum, arkası dönük oluyor. Ama son günlerde benimki de kafasını çevirmeye çalışıyor. O sebeple açmıyorum artık

Allah gönlüne göre versin canım. Ama ben de peş peşe yaptım. Senin gibi isteyerek. Şuan biri 22 aylık bir de işte haziran doğumlu:)

Memnun oldum sana soracagm cok soru var pisman oldun mu? Ilki 20 aylikken dogum yapmissin yani o 1 yasindayken fln hamile kalmissin :) normal mi dogumlarin sezaryen mi? Cocuklarinin cinsiyeti ne? :) 2 bebekli hayat nasil :)

Cok tesekkur ederim canim

Aynen canım emzir e mezsin. Yaşayan biri olarak söylüyorum:). Kızım 12 aylıkken mecburen biraktirdim

Bunu soracaktim sen yazmissin ztn nden emziremedin bebegin mi reddetti yoksa bulamtilardan mi yoksa doktor mu izin vermedi?

Bu aarada bebegim memeyi ememedigi zaman ben silikon uc ile emziriyorum denedn mi hic?

Bu arada ikinci yi hemen düşünen arkadaş lar n aciz ane tavsiyem. Eğer böyle bakmak istiyorsanız herseyin e çok dikkat edip çok ilgilene rek kesinlikle ikinciyi hemen yapmayın nn.cunku gerçekten çok zor ve birinci gösterdiğiniz öze n maalesef yarı yarıya düşüyor. Zaman bulamıyor sun.tadini çıkar a çıkar a büyütün biraz bence ilkleri:) he bir de küçük ken de kıskançlık oluyor maalesef. Hiç bir zaman gözümü üzerinden ayiramiyorum büyük kizim hemen vuruyor bebeğe. Kac defa yüzünü çizdi ilk haftalar. O da bebek lafta anlayacak yaşta değil ki hicbirsey yapamıyor sun.en zoru da bu sanırım. Öte yandan eğer ev işi ve diger sorumluluk larını z da yardımcınız varsa o kadar zor olmayabilir.benim gibi temizlik , ütü , çocukların her türlü bakımı -ki kizim çok iştahsız yedirmek çok zaman alıyor- size bakıyors a hele o zaman ikinci cocuk fikrini uzun bir süre rafa kaldırın derim:)) ay çok yazdım ya gece gece :)

Yok hiç denemedim biberonla mama vermiştim ilk günler 3 defa toplamda.aradan zaman geçti tekrar sürüm yetersizdi mama denedim kesinlikle biberonu almadı midesi bulandı. Sanırım silikon uçtan da bula n abiler.
Emzir më konusunda ise ben hamile olduğumu öğrenmeden önce bebeğim i emzirirken hani ilk günler acıyor ya (senin çok olmuştu acıları n :) ) ona benzer sizliyo du baya .sonra zaten dayanamadım emzirme ye halsizlik yaptı öyle öyle bir kaç hafta emzir dim. Sonra çok zor oldu kizim çok seviyor du em meyi . Bıraktirdim bir de zaten bulantı lar başladı. Bezini değiştiremez dim kusardim neyse ya gözünü korkutmayayim:)
Sezaryen le doğdu ikisi de canım. Sormak İstediğiniz sor tabi:)

bizim bir hafta evvel bir hastane maceramiz oldu, bir hafta hastanede yattik. o hafta - yani hastaneye yatmadan - sutum sanki az gibi geliyordu bana. hastanede once uzuntuden tamamen gitti, sonra makina ile sagdik ki masallah artti ancak bebegim biberonu almadi. 200 cc sutu cope attik. simdi nedense sutum azmis gibi geliyor. ama sanirim artik bebekler yeni dogan gibi her an meme istemiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…