2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Canim kolay olmaz tabi iki bebekli hayat mutlaka zordur gozumu korkut tabi ciddiyetini anlayayim bu isin

Ikisi de kiz demek Allah bagislasin ztn ardi ardina olunca consiyetler ayni oluyor ben bu tespiti yaptim kendimce :)

Ben inanilmaz bulantili ve istifrali bi hamilelik gecirdim zaten o yuzden o konuda gayet karamsarim

Eveet emz8rirken halen daha cok canim aciyor bi turlu gecmedi :)

Kisa surede iki sezaryeni kaldirabildin mi?
Ben de sezaryen oldum ve resmen yamuldum o kadar cok aci cektim o kadar berbat oldum ki gozum kizimi gormedi acidan baska bir sey hissetmiyordum annelik hssetmiyordm anne olduguma pisman oldum fln ama simdi hepsi gecti tabi

Kucuk kizinin sute alerjisi mi var acaba oguruyo diyorsun?

Hala geçmedi mi yazık ya sana:) uzun sürdü. Bu arada tebrik ediyorum seni avukat anne oldun:)
Olay gerçekten çok ciddi canım :) ama dediğim gibi yardimci n varsa ailen vs tabi daha kolay.

Süt alerjisi olsa sanırım cildine döküntü gibi şeyler olur.
Bu gaz sancıları bitecek aya gelelim hala gelmezse doktora gösteri cem .çok zor bir durum.bir yandan onu emzirme ye çalış diğer yandan öbür çocuk da bana yapılıyor canım yaaa.meme meme diyo :))

Tesekkur ederim canim:)
Sut alerjisi dokuntu yapmiyormus disardan gorunecek bir belirtisi yokmus o nedenle teshisi zormus aklinda olsun

Tandem emzirme diye birnsey var anneler iki cocugunu da emziriyor:)

Kisa surede iki sezaryeni kaldirabildin mi?
Ben de sezaryen oldum ve resmen yamuldum o kadar cok aci cektim o kadar berbat oldum ki gozum kizimi gormedi acidan baska bir sey hissetmiyordum annelik hssetmiyordm anne olduguma pisman oldum fln ama simdi hepsi gecti tabi

Iki sezaryen i mecburen kaldırdım diyeyim. :) aslında ilinde neyse ikincisinde de aynıydı çok fark yoktu yani. Aynı acılar hepsi geçiyor:) sadece ilinde spinal anestezi beni mahvetmist i bunda genel anestezi olmak istiyorum dedim ve öyle oldu. O anlamda rahatti boyun ve baş ağrısı olmadı hiç.

Hm anladim canim zor zor annelik cok zor Rabbim mukafatini versin ya kucaklarimiz bos kalsaydi ne kadar sukretsek az o kadar aciyi hic degilse bebeklerimizin yuzune bakarak kokusunu alarak unuttuk yoksa nasil unutacaktik

Kızlar kızım ishal oldu.. ; (( dun mamadan suphelenmistim ama yinede yedirdim ben tanlus anlıyorum diye... mama dibe çöküyordu suyu yukarda kalıyordu. Yapışyapışti... simdi altini acayim dedim değiştirirken fos dıe isedi cıvık sekilde. Umarim sabaha düzelir cunku sabahta aşısı var... :/ neyseki yedek mama vardi şimdilik onu verdim uyudu kuzum... yaa keşke sadece emzirebilseydimde şu mamalara mecbur olmasaydi kızım. Az meme az mama karışık gidiyoruz şimdilik 61 günlük olduk bugün

benimde yaralar geçmedi hala çok acıyor ne yapcaz yaa. çoxuklar ek gıdaya geçecek. :))

Hemşireleri bilgilendirin, erteleyebilirler.

Cnm gecmis olsun. Hangi mamayi kullaniyorsun.

Aklinda bulunsun mama hazirlarken su cok sicak veya cok soguk oldugundada mamada cozunme olmuyor.
Ben hipp kullaniyorum.su biraz sicak olsun mama cozunmuyor dipte kaliyor bolca calkalamam gerekiyor. Yani tam ilik suya gore ayarlanmislar ilik suda hemen cozunuyor.

Her zamanki gibi yaptim 2 şişeyi içime sinmedi icin attim. Sicakla denedim sogukla denedim. Simdi ilik yaptim yine ayni... sma kullaniyorum cokta memnundum. Yedekte aptamil vardi sekerli diye kullanmiyordum. Geçici olarak onu verdim. Yoksa gece ac kalacakti bebegim. Aşırı sıcaktanmi bozuldu bilemedim. Şimdi tekrar küçük bir kutu daha alacagim yine cozulmezse mama degistirecegim artik

Kilo alımı şöyle 2 800 gr doğdu ilk ay 4 kg oldu salı günü 5.500 gr geldi.iki buçuk aylık şuan.
Iyi yani ama bu şekilde savaş veriyor adeta meme yle
Yok tazyikli gelmiyor.
Çok iyi aslında canım. Demek ki emiyor ve endişelenecek bir şey yok. Yavaş da geliyor olabilir. Tek memede mi böyle ikisinde de mi?

Bugün de ishal gibi mi? İshal olması için günde 3-4 kere su gibi yapması lazımmış. Bence ikinci kakasını da takip et öyle götür aşıya canım

Ebrulii1111 gerçekten bebislerimiz ayniymis benimki bezdiriyo bazen oguruyo memede almak istemiyo halbuki aç biliyorum ama yemiyo ben bezinde susuzluktan pembe lekeler görüyorum ve cok az çiş yapiyo

Ebrulii1111 gerçekten bebislerimiz ayniymis benimki bezdiriyo bazen oguruyo memede almak istemiyo halbuki aç biliyorum ama yemiyo ben bezinde susuzluktan pembe lekeler görüyorum ve cok az çiş yapiyo
Çok enteresan bir şey ya:) bebek dediğin emmeye yapisir cuk cuk emer:) bu bizim bebek lere be olmuş anlamadım. Mesela sabah altı da emdi uyku arasında 3 buçuk saat geçmiş veriyorum acayip hareketler hep süt ler akiyo etrafa. Benim ki kilo aliyo canım böyle böyle uğraşa ugrasa biraz eme eme demek yarıyor yöne de.emse iki katı olacak demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…