2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benimki de bu seslere uyanıyor bazen tekrar dalıyor bazen de dalamıyor..sen başka odada mı uyutuyorsun? Gece nasıl uyanıyorsun sesine peki?
Evet canim baska odada uyuyo ama cok yakin. Odasi koridorun sonunda ve kapisi bizimkiyle 90 derece komsu bilmiyorum anlatabildim mi:) yatagi da kapinin hemen yaninda. Sesini duymamam mumkun degil kulaklarim asiri hassaslasti artik. Aglamayi birak ih dese duyuyorum kipirdanmalarini inlemelerini.. Eger odamda sesli bisey yapacaksam (stor indirip kaldirmak gibi) odalarin kapilarini cekiyorum uyanmasin diye.

zeyzey3428 Canım aritmadaki suyu kaynatiyirum. Birde fikir olsun diye bir resim paylasiyorum. Iki mama arasindaki renk farkına bakin. Buyuk olan bozuk mama küçük olan yeni mama. Bozuk olan grimsi yeni olan kremsi renkte.

Ayy inanmiyorum fark barizzz. Cok gecmis olsun canim.

Kızlar merhaba kanguru kullanan var mı aranızda ben boba 4g almayı düşünüyorum ama sizin de fikirlerinizi almak isterim
Ben ergo baby original kullaniyorum yeni dogan aparatiyla beraber. 4 ayliktan sonra yeno dogan aparati olmadan kullanacagim. Gayet memnunum.
Kizkardesim kendi bebeginde boba kullandi, o da cok memnundu.

zeyzey3428

sevgili zey,

buyuk oglum dogdugunda tez yaziyordum. oglum 6 aylikken universiteye dondum.
sonrasinda ise basladim, basin mensubuyum. 7 gun calistim. oglum 2 yasinda krese basladi.
hicbir gun "anne sendromu" yasamadi, kimse yogurduna laf etmez ama guzel huylu da bir cocuk

demem su ki... calismaktan korkma.
benim annemin cok saglam kira gelirleri vardi, hayatim boyunca tepemdeydi, calismadi hic. ama ben annesi 7 gun calisan oglum kadar mutlu bir cocuk degildim.

anlatabildim mi?

musterih ol, yolun acik olsun.

9ay bebek çektikçe az da olsa süt mutlaka çıkıyor
Sanırım susuz kalmışım. Bulantıdan içememiştim. Bugün ve dün içtim, hemen arttı. Bence süt zamanla azalmaz. Öyle olsa Kuran'da 2 yıl emzirir yazmazdı. Belki iyi emzirmemekten azalıyordur. Mesela az geleni emmek istemiyor. Etmedikçe tıkanıyor. Biraz çabalamak lazım onu emsin diye

İşte bu çok güzel söyledin

İnşallah azalmayacak

Reactions: 9ay
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…