- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #50.581
Canim molfix kullaniyordim primaya gectim ama fayda etmedi bir arkadasim komiliden cok memnun onu denemeyi dusunuyorum. Stoklarim bitsin.Bexy canim antibiyotik kullanırken benim bebegiminde pisigi olmuştu,her alt değiştirmede silmek yerine yikiyordum poposunu,doktorumuz antibiyotik ten pişik olmuş diye krem verdi hiç fayda etmedi.sonra bir arkadaşin bebeği de öyle olmuş bezin markasını değiştirmiş pisigi geçmiş.ben de öyle yaptim prima kullaniyordum şuan Van bebeye geçtim antibiyotige devam ederken pisigimiz geçti.sen de dene istersen bez markası değiştirme yı.
Canım ağır ağır ver, en başından beri anne sütü Aldı ya , tadını beğenmemiş olabilir , birde alerji olacak mı olmayacak mı bir bakmak Lazım , bizde töpfer mama alerji yapmıştıTsk ederm cnm
Bu sabah 60 lik hazirladm ama 20 icti ck agladi ilk kez tanisti diye galiba dayanamadim hemen memeye aldm yada benden mi icnek istemedi acaba anlamadm
Canım Islak mendil yerine , bebek pamukları var ben hem pamuğu ılık duya batırıp siliyorum , hemde kuruluyorum pamukla , o Bölgeyi Islak tutmamak Lazım , birde be değiştirdikten hemen sonra Bağlama bezini bi 2-3 dk hava alsınCanim molfix kullaniyordim primaya gectim ama fayda etmedi bir arkadasim komiliden cok memnun onu denemeyi dusunuyorum. Stoklarim bitsin.
Doktor mantar dedi ama mantar ilaclari bile fayda etmiyorr kullanmagim krem kalmadi vallahi.
Bende yıkıyorum canım gumduzleri. Gece kullaniyorum islak mendil sadece onuda yikiyorum ama oyle direk kullanmiyorum
sudokremi her alt acmada ince yabaka halinde suruyorum canım ve iki daca kalın suruyorum doktor tavaiyesiyle ama yok gecmiyorrPisik için sudocrem tavsiye ederim, İnternette de satılıyor, mothercarede de.
Hafif kızarınca sürüyorum, bir dahaki alt değişmede geçmiş oluyor
Bende her alt acmada kuruluyorum gunde en az bir saat alt açma ortusunde açık bırakıyorum ama yok ise yaramiyor. Doktor kakası normal ishal degil bakteri olsa kotu kokar dedi. Yani kakadanda degil. Mantar kremi travazol, trosyd, troderm kullandim. Simdi tekrar doktor travazol verdi. Artık tek secenek bez degistirmek gibi görünüyor.Canım Islak mendil yerine , bebek pamukları var ben hem pamuğu ılık duya batırıp siliyorum , hemde kuruluyorum pamukla , o Bölgeyi Islak tutmamak Lazım , birde be değiştirdikten hemen sonra Bağlama bezini bi 2-3 dk hava alsın
Ben gebelikten önce unibaby nin 13 lü Islak mendilinden almıştım , çok güzel ama Islak mendili sürdüğümde soğuk geliyordu baya ağlıyordu ,molfixle başlamıştım 10 günlükken pişik oldu Prima premium care e geçtim birde bebek pamuklarıyla sil eye başladım , o zamandan beri birşeyi yok Allah'a şükür
Yazik olmus dondurucuda bekleseydi keske. Medelanin biberonunu denedinmi? Biraz pahalı ama brn yedegini bile aldim anne memesi gibi cektikce süt gelio.
Yazik olmus dondurucuda bekleseydi keske. Medelanin biberonunu denedinmi? Biraz pahalı ama brn yedegini bile aldim anne memesi gibi cektikce süt gelio.
Kızlar otri bebeye çok dikkat etmek gerekiyor. Ben de kullanıyorum ama artık hem az hem de dikkatli kullanıyorum. Bebeklerin burun duvarı çok hassas olurmuş, biz tazyikle çektiğimizde geri dönüşümsüz bir şekilde zarar verebilirmişizDikkatini dagitarak yapiyorum.isikli muzikli bir oyuncagi var ona bakarken fiskirtiyorum.yoksa yikiyo ortaligi aglayinca zaten yapamiyorum.ozellikle banyodan sonra burnuna su cekmis oluyo ozaman yumusuyorr daha kolay cikiyo otri bebe ile.
Kızlar otri bebeye çok dikkat etmek gerekiyor. Ben de kullanıyorum ama artık hem az hem de dikkatli kullanıyorum. Bebeklerin burun duvarı çok hassas olurmuş, biz tazyikle çektiğimizde geri dönüşümsüz bir şekilde zarar verebilirmişiz
Bez değişikliği işe yarar inşallah canımsudokremi her alt acmada ince yabaka halinde suruyorum canım ve iki daca kalın suruyorum doktor tavaiyesiyle ama yok gecmiyorr
Bende her alt acmada kuruluyorum gunde en az bir saat alt açma ortusunde açık bırakıyorum ama yok ise yaramiyor. Doktor kakası normal ishal degil bakteri olsa kotu kokar dedi. Yani kakadanda degil. Mantar kremi travazol, trosyd, troderm kullandim. Simdi tekrar doktor travazol verdi. Artık tek secenek bez degistirmek gibi görünüyor.
Islak mendil kullanıyorsan o da yapabilir canım. Ben oğluma baby&me bebek pamuğu kullanıyorum doğduğundan beri. Sadece iki kere ıslak mendil kullanmak zorunda kaldım, her ikisinde de kızardı poposu. Bir de kaka yaptığında silmiyorum hep yıkıyorum tabi, bir tek sabah erken yaptığı zaman mecburen siliyorum ama o da dediğim gibi ıslattıpım pamuklarlaBenim bebegim bu aralar hep böyle yapıyor. Ve 10 günlükken bakterili ishal olmustu. Sonra antibiyotik pisigi oldu mantarlı. Hala geçiremedim. Pisigide cogaliyor. Acaba yine mi tekrarladı diye düsündüm. Ama devamlı kaka yapmıyor artık. Günde 1 defa falan. Normal degil mi sizin bebeklerde öyle mi.
Insallah kuzum aylik paket almistim onun bitmesini bekliyorumBez değişikliği işe yarar inşallah canım
Bende pamukla deneyeyim bir sure bakalim. Zaten sadece geceleri kullaniyorum islak mendili. Pamuk kullansamda birsey fark etmez canım. Bir zorluk yaratmaz banaIslak mendil kullanıyorsan o da yapabilir canım. Ben oğluma baby&me bebek pamuğu kullanıyorum doğduğundan beri. Sadece iki kere ıslak mendil kullanmak zorunda kaldım, her ikisinde de kızardı poposu. Bir de kaka yaptığında silmiyorum hep yıkıyorum tabi, bir tek sabah erken yaptığı zaman mecburen siliyorum ama o da dediğim gibi ıslattıpım pamuklarla
turkiyede var mi bilmiyorum ama zeytinyagi bir urun var bebek poposu icin. bununla temizlemeseniz bile -ben usenip islak mendil kullaniyorum cunku - krem gb surdugunuzde de mis gb yapiyor.Bende pamukla deneyeyim bir sure bakalim. Zaten sadece geceleri kullaniyorum islak mendili. Pamuk kullansamda birsey fark etmez canım. Bir zorluk yaratmaz bana
cnm ne yaptın? bugün de devam etti mi?Kokusu her zamanki gibi rengi de sarı
Cam nasıl oldu iyileşti mi? anne sütündeki c vitamini sadece olması gereken miktara kadar artıyor, üstüne çıkmıyor. yani eksiğin varsa onu tamamlıyor sadece. direkt c vitamini verebilirsin bebeğe dozunu azar azar arttırarak.Merhaba
Geçen haftasonu bebek gezdirmeye yatılı misafirliğe gittik. Gittiğimiz evin bebeği hastaymış meğer bize söylemediler. Ne kadar dikkat etsemde kızıma da geçmiş. Burun akıntısı ve öksürüğü vardı. Şimdi başgama döndü. Yazık yavrum balgam atıcam diye harap oluyor ve balgamı çıkartamıyor.
Limon suyu içiyorum kendim sütten vitamin geçsin diye. Onun da burnuna bol bol serum fizyolojik damlatıyorum. Sümükleri temizliyorum. Başka ne yapayım akıl verin bana. Çok kötü onun böyle çabalaması ve bir şey yapamamak.
Sütünden damlat canım o zaman serum fizyoloji damlatma. Aynı şey, hatta daha iyi.@biyologmerve serum fizyolojigi verince bebegin cok agliyor mu
Kizim oyle kotu oyle perisan agliyor ki kendimi camdan atasim geliyor cok uzuluyorum
Canim hata veriyor resimturkiyede var mi bilmiyorum ama zeytinyagi bir urun var bebek poposu icin. bununla temizlemeseniz bile -ben usenip islak mendil kullaniyorum cunku - krem gb surdugunuzde de mis gb yapiyor.
gorselini paylasiyorum: http://www.gifrer.fr/EN/wp-content/uploads/2013/12/Liniment_500ml.jpg
Kızlar emzirme hemşiremiz geldi sabahleyin , bebeğim Şansa emeceği tuttu sabah 9:00 da 3 kez emdi kendiliğinden saat 12 de yine acıktı emmek istemedi , baya baya inat etti , hemşirede inat etti mama vermedik sütümü de sağdırmıyor, bebeğim uyuya kaldı asıl seans uyanınca başlayacak bakalım , bana git yat uyu diyor ama nasıl bırakırım kızımı yabancıya , sabah gelecek diye Havuçlu kek yapmıştım oturduk onu yiyoruz:)
buu bilmiyordum canım. çok sağol.ben de banyodan sonra çekiyordum. çekmeyeyim. o zaman hapşırarak çıkarıyorKızlar otri bebeye çok dikkat etmek gerekiyor. Ben de kullanıyorum ama artık hem az hem de dikkatli kullanıyorum. Bebeklerin burun duvarı çok hassas olurmuş, biz tazyikle çektiğimizde geri dönüşümsüz bir şekilde zarar verebilirmişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?