2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Gecmis olsun cnm. Benim bebegimin dogdugundan beri burun tikanikligi yasiyorum.hergun serum fiz.sikip biraz yumusamasini bekleyip otri bebe ile cekiyorum birsuru gugu cikiyor.gun icindede nasomarine die burun spreyi var ondan sıkıyorum daha rahat.mutlaka otri bebe ile cekmelisin.burnu acik olmayinca aktif ememiyor bebekler.tekrar cok gecmis olsun

Herkes oyle diyo ictgm suyun haddi hesabi yok yrn denicem azaz sagmaya bakalim insallah artar

bile

Süt arttırmaya mı çalışıyorsun zeyzey? Bende işe yarayan şey hazır tahin helvası yerken maltana içmek. 1 aydır helva yemeden maltana içiyordum dün helvayla yedim tekrar yarım saatte şişirdi gögüslerimi. Koska helva + ülker maltana bundan sonra hiç şaşmadan hergün tüketicem kızın kilo alımı azaldı sanki bu ay

Geçmiş olsun Canım
Karın üstü yatirirsan rahat nefes alir veya reflu yatağı gibi eğimli yatirirsan iyi olur
Bronşlara inmez bari

Helva yyrm ama bsy yapmiyodu maltaa deniyim bide sut arttirmaya calismak deglde biriktirmeye calisiyrm

Selam kızlar İstanbul Anadolu yakasında önerebileveğinizz iyi bir psikolog var mı
Gunizi danismanlik, sibel hanim. Yeri erenkoyde. Ben 6 sene once gitmistim kendisine, bana cok iyi geldi. Biraz pahaliydi o zamana gore ama su an seanslari ne kadar bilmiyorum. Internetten numarasini bulup ogrenebilirsin istersen.

Maşallah çok güzel kilo almış sadece anne sütü mu alıyor,anne sütünü arttırmak için neler yapıyorsunuz,ilk ay 1500gr almıştı bu ay daha gitmedik bakalım ne kadar almış
Evet canim sadece anne sutu aliyor. Sutu arttirmak icin inan hic birsey yapmiyorum, sadece bol su tuketiyorum. Hatta beslenmem o kadar zayif ki hamilelikte aldigim 21.5 kilonun 20sini vermisim bile o kadar yani.

Teşekkrüler arayacagım canım
Rica ederim, eger gidersen kendisine umarim sana da bana geldigi gibi iyi gelir. Benim cok agir depresyon tedavimi 6 ayda ilk uc ay haftada bir, sonra iki haftada bir seans yapmak seklinde tamamlamistik. Bir daha da hic gitme ihtiyaci duymadim..
Bak simdi eski gunlere dondurdun beni.. :)

Yok cnm, bizim 3.ayımız bitti şükür

Reactions: 9ay
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…