2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Helvayi her gun yemek de acayip kilo yapiyo ya ben mi ucunu kaciriyorum acaba sen ne kadar yiyosun bi gunde canim? Ben 6 kibrit kutusu falan yiyorum..

Canim burnu tikaninca nasil oluyo hic mi nefes alamiyo yoksa hiriltili mi?

Helvayi her gun yemek de acayip kilo yapiyo ya ben mi ucunu kaciriyorum acaba sen ne kadar yiyosun bi gunde canim? Ben 6 kibrit kutusu falan yiyorum..

1 2 kibrit kutusu kadar yiyorum ben. Bazen canım tatlı çekince abartoyorum ama az önce 2 kutu kadar yemişim sen sorunca baktım.

Bende nasıl olsa bebeğim kilo alıyor boşuna kalori almayayım diye bıraktım ama bu ay az kilo aldı sanki yarın tarttırcam bakalım. Dün gene başladım helvaya.

B biyologmerve serum fizyolojigi verince bebegin cok agliyor mu

Kizim oyle kotu oyle perisan agliyor ki kendimi camdan atasim geliyor cok uzuluyorum

Dikkatini dagitarak yapiyorum.isikli muzikli bir oyuncagi var ona bakarken fiskirtiyorum.yoksa yikiyo ortaligi aglayinca zaten yapamiyorum.ozellikle banyodan sonra burnuna su cekmis oluyo ozaman yumusuyorr daha kolay cikiyo otri bebe ile.

Resmini yukleyebildimmi bilmiyorum ama böyle3 parçalı basligi var igne ucu gibi bi delikten akiyor süt anne memesi gibi. Şimdi awm deyiz ikisini birden aldım kurtarici oldu. Ayni zamanda emzirme odasinda da emdi bayagi.
Çok sağol cnm medela kaşık biberon diye mi geçiyo acaba kutusuna ne yazıyor memeyi biraktirmiyosa ne güzel

İyi aksamlar. Evet arada yapiyolar

Benim bebegim bu aralar hep böyle yapıyor. Ve 10 günlükken bakterili ishal olmustu. Sonra antibiyotik pisigi oldu mantarlı. Hala geçiremedim. Pisigide cogaliyor. Acaba yine mi tekrarladı diye düsündüm. Ama devamlı kaka yapmıyor artık. Günde 1 defa falan. Normal degil mi sizin bebeklerde öyle mi.

Hep oyle yapiyosa onu bilemem benim bebegim 1-2 kere köpüklü aradada sümüksü yapiyo. Her bebek farkli aslinda kimisi bikac gunde bir yapiyo kakasini kimisi hergun bikac defa. Benim oglum 3-4 kere yapiyo ama onceye gotre azaldi tabiki fark var miktarindada. Gecmis olsun buarada insallah cabucak duzelir bebegin

Her mamadan sonrasu biberonu var 5 cc civari veriyorum. Doktorumuz 3 cay kasigi ver demisti brn biberonda hazır tutuyorum
Tsk ederm cnm
Canım ben 60 Cc mama vereceksem 65 Cc hazırlıyorum 2 Kaşık atıyorum mamayı tam dolu atmıyorum günde 3-4 defa oluyor
Bu sabah 60 lik hazirladm ama 20 icti ck agladi ilk kez tanisti diye galiba dayanamadim hemen memeye aldm yada benden mi icnek istemedi acaba anlamadm

Bexy canim antibiyotik kullanırken benim bebegiminde pisigi olmuştu,her alt değiştirmede silmek yerine yikiyordum poposunu,doktorumuz antibiyotik ten pişik olmuş diye krem verdi hiç fayda etmedi.sonra bir arkadaşin bebeği de öyle olmuş bezin markasını değiştirmiş pisigi geçmiş.ben de öyle yaptim prima kullaniyordum şuan Van bebeye geçtim antibiyotige devam ederken pisigimiz geçti.sen de dene istersen bez markası değiştirme yı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…