- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #50.601
Bn de komili ile kurtuldum pişik belasındanCanim molfix kullaniyordim primaya gectim ama fayda etmedi bir arkadasim komiliden cok memnun onu denemeyi dusunuyorum. Stoklarim bitsin.
Doktor mantar dedi ama mantar ilaclari bile fayda etmiyorr kullanmagim krem kalmadi vallahi.
Bende yıkıyorum canım gumduzleri. Gece kullaniyorum islak mendil sadece onuda yikiyorum ama oyle direk kullanmiyorum
Canim hata veriyor resim
Canım , hemşire pes etti az önce 60 Cc mama içti kızım :)) Öğlen 20 dk uyudu , hemen uyandı memeyi verdik almadı , 10 dk falan ağladı kızım sonra Aldı memeyi , saat 2:30 gibi tekrar emzirdik bu sefer kendiliğinden Aldı saat 15:40a tekrar verdik memeyi çekiyor Ama çok az süt geldi 2 memeden , bi 10 dk bekletti susar diye ama yok , mecburen 60 Cc Aldı , bende dün saat saat yazmışım sabah ve Öğlen 2 de 50 Cc mama vermişim şimdilik 40 Cc lik karınız var, saat 6 ya kadar duracak hemşiremiz ...Canım hadi hayırlı olsun. İnşallah çözersiniz bu işi. Bebeğin tutuş şeklini değiştirdi mi?
Neden sağmanı istemiyor?
Avrupa yakasında mıydın canım sen? Benim emzirmede sorun yok da sütüm çok az.
Süt arttırma yöntemlerini de sorar mısın müsait olunca? Sanırım ben dahil bir kısmımızın ihtiyacı var :)
evde canbebe 3 numara da var zamaninda almistim. Simdi primanin 2 numarasinin buyugu var 152 tane olandan bugun fark ettim kaka cikmis 2 numarada napsam gidip geri mi versem. Daha hiç açmadım paketide. Gecen hafta almistim. Benim kp de goturmuyor. Biz duzcenin koyundeyiz merkezden almistim bezide. Yarin merkeze gidicem ama koli çok buyuk otobusle tasiyamam yani. Napsam gunduz onu baglayip gece 3 numara canbebe mi taksamCanim benimde aylık bez stogum vardı genedeben degistgirdim.pisigi geçince gündüzleri iki saatlik primayi bagladım ve öyle öyle bitirdim,sende bu şekil yapabilirsin istersenBexy
Keci sutu agir gelir dediler hep zaten bnde o yuzdn hic bulasmadim ona alerji oldugunu nasil anlarim yani nasil bi alerji yapabilir? Bide ben bu sabab 20 cc mama verdm ya ustune anne sutu aldi hemen bi daha su vermedim vermem lazim miCanım ağır ağır ver, en başından beri anne sütü Aldı ya , tadını beğenmemiş olabilir , birde alerji olacak mı olmayacak mı bir bakmak Lazım , bizde töpfer mama alerji yapmıştı
Sut icin sgk ya anne ve bebek kimlugiyle gideceksin (anne veya baba dan herhangi biri sgkli ise veriliyor)Kızlar
Yardım parası nasıl alınıyor bilen var mı?
Anne ve bebej nüfüs cüzdanı yeterli mi?
Cnm gecmis olsun bez deniceksin baska sansin yok hassaslik zor ben artik vucuduna sampuan degil hataydan gelen zeytinyagli sabunla yikiyrm vucudunu sn nyle yikiyorsun bilmiyorum ama ozel bolgesi icin farkli sampuan yada zeytinyaglu sabun deneyebilirsin belki yikanirken hassaslasiyodur bezle birlesince pisik oluypdursudokremi her alt acmada ince yabaka halinde suruyorum canım ve iki daca kalın suruyorum doktor tavaiyesiyle ama yok gecmiyorr
Bende her alt acmada kuruluyorum gunde en az bir saat alt açma ortusunde açık bırakıyorum ama yok ise yaramiyor. Doktor kakası normal ishal degil bakteri olsa kotu kokar dedi. Yani kakadanda degil. Mantar kremi travazol, trosyd, troderm kullandim. Simdi tekrar doktor travazol verdi. Artık tek secenek bez degistirmek gibi görünüyor.
Yuh ya adama bak. Canbebe mi pisik yapti?Adama gidip degistirelim diyorum. Ben degistirmem kucuk cocugu olan birine ver hayrina diyor. Gerekirse at çope ben gidip degistirmem diyor oda bi cins.
Canım vucudunu chicco nun bebek sabunuyla yıkıyorum. Popo kısmına çok sampuan vs degdirme dedi doktorumuz çok fazla degdirmemeye calisiyorum bende. Elimle soyle bir guzel yikiyorum. Sungerde deymesin dedi. Zeytinyagli sabun hic aklima gelmemisti dogrusu. Dokundugum yer anında kıpkırmızi oluyor vücudunda.Cnm gecmis olsun bez deniceksin baska sansin yok hassaslik zor ben artik vucuduna sampuan degil hataydan gelen zeytinyagli sabunla yikiyrm vucudunu sn nyle yikiyorsun bilmiyorum ama ozel bolgesi icin farkli sampuan yada zeytinyaglu sabun deneyebilirsin belki yikanirken hassaslasiyodur bezle birlesince pisik oluypdur
canım molfix ve prima kullandım psigi iyilesmedi bende onceden aldigim bir canbebe vardi onu deneyecegim geceli gunduzlu bakalımYuh ya adama bak. Canbebe mi pisik yapti?
A101e mehmet aydin adinda geliyo tavsiye ederim kendime de onu kullaniyorum bazn hataydan geliyo onu kullaniyrm ama aynilarCanım vucudunu chicco nun bebek sabunuyla yıkıyorum. Popo kısmına çok sampuan vs degdirme dedi doktorumuz çok fazla degdirmemeye calisiyorum bende. Elimle soyle bir guzel yikiyorum. Sungerde deymesin dedi. Zeytinyagli sabun hic aklima gelmemisti dogrusu. Dokundugum yer anında kıpkırmızi oluyor vücudunda.
canım molfix ve prima kullandım psigi iyilesmedi bende onceden aldigim bir canbebe vardi onu deneyecegim geceli gunduzlu bakalım
Tesekkur ederim canım deneyecegim ilk firsattaA101e mehmet aydin adinda geliyo tavsiye ederim kendime de onu kullaniyorum bazn hataydan geliyo onu kullaniyrm ama aynilar
Merakla bekliyorum sonucu. Ne kadar devam edecek hemsire,Kızlar emzirme hemşiremiz geldi sabahleyin , bebeğim Şansa emeceği tuttu sabah 9:00 da 3 kez emdi kendiliğinden saat 12 de yine acıktı emmek istemedi , baya baya inat etti , hemşirede inat etti mama vermedik sütümü de sağdırmıyor, bebeğim uyuya kaldı asıl seans uyanınca başlayacak bakalım , bana git yat uyu diyor ama nasıl bırakırım kızımı yabancıya , sabah gelecek diye Havuçlu kek yapmıştım oturduk onu yiyoruz:)
Yok canım anne sütü verdiğin için gerek yok suya ... Mamayı 60-90 Cc civarı verdiğinde 5 Cc fazla su koyman yeterli ...Bizde yanağında bir tane irinli sivilce gibi birşey çıktı , 3-4 saat içinde zaten bir kere vermiştik , çöpe gittiKeci sutu agir gelir dediler hep zaten bnde o yuzdn hic bulasmadim ona alerji oldugunu nasil anlarim yani nasil bi alerji yapabilir? Bide ben bu sabab 20 cc mama verdm ya ustune anne sutu aldi hemen bi daha su vermedim vermem lazim mi
:))) bugun diyor ben bu kadar inatçı bir bebek görmedim diye :))) 3-4 günde oturur rayına dedi bakalım artık :)))Merakla bekliyorum sonucu. Ne kadar devam edecek hemsire,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?