2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bn de komili ile kurtuldum pişik belasından

Canım , hemşire pes etti az önce 60 Cc mama içti kızım :)) Öğlen 20 dk uyudu , hemen uyandı memeyi verdik almadı , 10 dk falan ağladı kızım sonra Aldı memeyi , saat 2:30 gibi tekrar emzirdik bu sefer kendiliğinden Aldı saat 15:40a tekrar verdik memeyi çekiyor Ama çok az süt geldi 2 memeden , bi 10 dk bekletti susar diye ama yok , mecburen 60 Cc Aldı , bende dün saat saat yazmışım sabah ve Öğlen 2 de 50 Cc mama vermişim şimdilik 40 Cc lik karınız var, saat 6 ya kadar duracak hemşiremiz ...
Sağmamı bi sonraki emzirmesine az süt kalır sinirlenir , haa böyle Emince az içiyorum , o Yüzden biberon isteyeyim der Bebeğin beyni , amaç menelerindeki sütü artırıp beneğin memeyle vakit geçirmesi dedi , senin sütün çok değil ki sağasın dedi , meme tutuş şeklimiz doğruymuş , fakat pozisyon değiltittiriyor onun en çok seveceği pozisyonu bulacağız dedi ...
Emzirmeden önce 2 bardak ılık su içittiriyır , uyanır uyanmaz , emzirirken 2 bardak daha içiyorum , şu an için ekstra birşey yapmadı , aptamilin çayını önerdi onu alacağız artık , Malt içeceği söyledi , eşim o olmAz dedi glukoz şurubu içeriyor dedi , buzluktan Mısır çıkardım günde 1 tane Mısır yiyeceğim , rezene çayını 2 bardaktan fazla tüketmemeli söyledi , gaz yakar diye onu bunu yenemezlik yapma dedi , ( 1 aydır yiyorum herşeyi ) birde bol protein alımı , enerji için ... Şu an Kızın manayı yiyince ağzı açık ve çok Dalgın uyuyor :)))
Birde ben kızım 1 meneyi bırakınca siperine geçiyordum , kadın masaj yaptırıyor 1-2 dk bekletip aynı memeyi tekrar verdi 3 kez tekrar ettik sonra diğer mene hala doymazsa ki doymuyor tekrar ilk memeye geçiş ama biraz masaj ve su içerek :) aksam bakalım hemşire gidince yapabilecekmiyiz :)
Bu arada afyondayım ben :)

Canim benimde aylık bez stogum vardı genedeben degistgirdim.pisigi geçince gündüzleri iki saatlik primayi bagladım ve öyle öyle bitirdim,sende bu şekil yapabilirsin istersen Bexy
evde canbebe 3 numara da var zamaninda almistim. Simdi primanin 2 numarasinin buyugu var 152 tane olandan bugun fark ettim kaka cikmis 2 numarada napsam gidip geri mi versem. Daha hiç açmadım paketide. Gecen hafta almistim. Benim kp de goturmuyor. Biz duzcenin koyundeyiz merkezden almistim bezide. Yarin merkeze gidicem ama koli çok buyuk otobusle tasiyamam yani. Napsam gunduz onu baglayip gece 3 numara canbebe mi taksam

Adama gidip degistirelim diyorum. Ben degistirmem kucuk cocugu olan birine ver hayrina diyor. Gerekirse at çope ben gidip degistirmem diyor oda bi cins.

Canım ağır ağır ver, en başından beri anne sütü Aldı ya , tadını beğenmemiş olabilir , birde alerji olacak mı olmayacak mı bir bakmak Lazım , bizde töpfer mama alerji yapmıştı
Keci sutu agir gelir dediler hep zaten bnde o yuzdn hic bulasmadim ona alerji oldugunu nasil anlarim yani nasil bi alerji yapabilir? Bide ben bu sabab 20 cc mama verdm ya ustune anne sutu aldi hemen bi daha su vermedim vermem lazim mi

Kızlar

Yardım parası nasıl alınıyor bilen var mı?

Anne ve bebej nüfüs cüzdanı yeterli mi?
Sut icin sgk ya anne ve bebek kimlugiyle gideceksin (anne veya baba dan herhangi biri sgkli ise veriliyor)
Dogum yardimi icin kaymakamlaga dogum belgen bebek kimligi anne kimligi yeterli dogum yaridimi 50 gun snra sut parasi her ayin 8-14 u arasi ziraata yatiyor gunu kacirrsan tekrar basvuru yaoman gerekiyor

Cnm gecmis olsun bez deniceksin baska sansin yok hassaslik zor ben artik vucuduna sampuan degil hataydan gelen zeytinyagli sabunla yikiyrm vucudunu sn nyle yikiyorsun bilmiyorum ama ozel bolgesi icin farkli sampuan yada zeytinyaglu sabun deneyebilirsin belki yikanirken hassaslasiyodur bezle birlesince pisik oluypdur

Canım vucudunu chicco nun bebek sabunuyla yıkıyorum. Popo kısmına çok sampuan vs degdirme dedi doktorumuz çok fazla degdirmemeye calisiyorum bende. Elimle soyle bir guzel yikiyorum. Sungerde deymesin dedi. Zeytinyagli sabun hic aklima gelmemisti dogrusu. Dokundugum yer anında kıpkırmızi oluyor vücudunda.
Yuh ya adama bak. Canbebe mi pisik yapti?
canım molfix ve prima kullandım psigi iyilesmedi bende onceden aldigim bir canbebe vardi onu deneyecegim geceli gunduzlu bakalım

A101e mehmet aydin adinda geliyo tavsiye ederim kendime de onu kullaniyorum bazn hataydan geliyo onu kullaniyrm ama aynilar

Merakla bekliyorum sonucu. Ne kadar devam edecek hemsire,

Keci sutu agir gelir dediler hep zaten bnde o yuzdn hic bulasmadim ona alerji oldugunu nasil anlarim yani nasil bi alerji yapabilir? Bide ben bu sabab 20 cc mama verdm ya ustune anne sutu aldi hemen bi daha su vermedim vermem lazim mi
Yok canım anne sütü verdiğin için gerek yok suya ... Mamayı 60-90 Cc civarı verdiğinde 5 Cc fazla su koyman yeterli ...Bizde yanağında bir tane irinli sivilce gibi birşey çıktı , 3-4 saat içinde zaten bir kere vermiştik , çöpe gitti her Bebeğin alerjisi farklıdır , mesela 3 gün önce sucuk ve Pastırma yemiştim elinde kırmızılık oldu bebeğimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…