2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım hastanede Değilim , bizim mene reddi sorunumuz vardı özellikle geçen hafta had safhaya çıkmıştı , emmediği için sağmak zorunda kalıyordum ama bazen bir öğün içerisinde hiç uyumadığından sağamadım 3 kez full mama vermek zorunda kaldım... Öyle olunca Cumartesi günü eşim bi hemşire ile görüşmüş, hastanelerde emzirme hemşireliği falan yapmış 1 hafta da emzittiririm Demiş , bu kadar iddialı olunca merak ettik , bugun ilk günümüzdü , aslında bir nevi emzirme kampına girdik ,

He oylemi bnde bsy oldu sandim alalh korusun insallah duzelirsiniz. Hadi allah yardimciniz olsun.

Cnm blki sikintisi vardir benimkide bazen memede savasiyi benimle ama sut var bliyrm o ara ayaga kalkip ziplatarak veriyrm memeyi oda aglmasini kesiyor suan tam merakli emme donemi etrafa bakiuo emerken meemden cikiyo bi daha zor aliyo

Cnm blki sikintisi vardir benimkide bazen memede savasiyi benimle ama sut var bliyrm o ara ayaga kalkip ziplatarak veriyrm memeyi oda aglmasini kesiyor suan tam merakli emme donemi etrafa bakiuo emerken meemden cikiyo bi daha zor aliyo
Doğru haklsin ben dé poposuna vuruyorum dikati dağılınca susuyor. Ama işte benim ki bıraktı dielim kucağımdan bırakınca ya da kucakta da memeden ayrilinca önce taş gibi sıkıyor kendini sonra aglio ben hiç bebemi ağlarken gormedim desem yeridir bügün aglamalara doyamadi

Kizlar biz bi delilik yapip tatil ayarladik 3 aylik bebisle. Persembe antalyaya yola cikacagiz 4 gece 5 gunduz. Insallah sorunsuz gecer. Bebegim hastalanmaz. Guzel bi tatil olur. Amin :)
İnsallah canm iyi yapmışsın ben cesaret edemem bu sene . Antalya nemli sıcak olur ya dikkat edersiniz bişi olMaz

Kizlar biz bi delilik yapip tatil ayarladik 3 aylik bebisle. Persembe antalyaya yola cikacagiz 4 gece 5 gunduz. Insallah sorunsuz gecer. Bebegim hastalanmaz. Guzel bi tatil olur. Amin :)

Âmin:) biz de mersine gittik haftasonu icin donus yolundayiz su an kv ameliyat oldu da, yolculuklarimizi bebisin uyku saatlerinde yaptik hep oto koltugunda durdu bebisim

Klimalar sknti disari cok sicak klimali mekanlar cok soguk bi mekana girince tayt yelek giydirdim mekandan disari cikinca tayti yelegi cikardim surekli bi giydir bi soyundur mala döndü cocuk

emy0364 cok iyi etmissiniz hemsirene guven ben dogum yaptigimda emzirme kojusunda cok iyi bi hemsire ilgilendi benle onun sayesinde emzirdim 3 gun kalmostik hastanede
İşte maalesef ben araştırma hastanesinde doğum Yaptım , hemşirelere o kadar dil döktük 2 kere geldi 5 Sn mememi tuttu gitti , o gidince memede kaydı yapamamıştık , bi zaten ilk 17 gün hiç ememiştik

Çok iyi yapmışsınız , inşaallah sorunsuz geçer :) iyi yolculuklar şimdiden darısı Başımıza :)

H history1985 canım naptınız? Gittiniz mi doktora , durumu düzeldi MÜ bebeğinin ?
Yok cnm başka doktora gitmedik henüz durumu aynı maalesef bugün dışarı çıkalım dedik mahvolduk resmen emmedi ağladı ağladı.emzirme odasında gördüğüm manzaralar beni kendi adıma üzdü her gelen aciyo memeyi bebek şak diye yapisiyo cak cuk emiyo biz kavga halindeyiz oğlum ağlıyor en başta sağlık versin tabiki Rabbim ama ben de isterdim yani i kadar rahat emzirmek.baktım bi çok kişi ayakta emzirdi eve gelince hala ağlıyordu ayakta denedim biraz içti yarın bakalım aynı numara tutacak mi :)

Of kızlar ya gece çok nem vardı ondan klimayı açtım. Benden 5-10 dk sonra eşim gelecekti ona da mesaj attım gelince kapatır mısın diye. Sonra da çok uykum vardı uyuyakalmışım. Benimki mesajı görmemiş. Bu saate kadar dondum. Bir kalktım ki bebeğim de üstünü açmış buz gibi olmuş ( hasta olur mu ya? kendime çok kzıyorum ama bu adama da kızıyorum. İnsan bir bakmaz mı kaç derecede diye. Hiç bir şeyi kontrol etmiyor. Ben söylemeden kendi başına hiç bir şey yapamıyor. Örnek olsun diye söylüyorum diyelim ki masadaki tabağı kaldırır mısın dedim onu alıp lavabonun içine koyuyor ama yanında duran bardağı almıyor, çünkü ben sadece tabak dedim. Bardağı da al, şimdi suyu aç, azıcık ıslansın gibi her adımı tek tek söylemeliyim. Kendi beyni yok gibi. Ben söylemeden asla akıl edemiyor. Ben de insanım, unutabilirim. İkinci bir göz olamıyor. O kadar dalgın ki, mesela gece emziriyorum biraz aydınlansın diye banyonun ışığını açmışım gelio banyoya girip kapıyı kapatıyor Bebekle ben zifiri karanlıkta kalıyoruz. O ışığın tek ışığımız olduğunu bakıp idrak edemiyor. Çok kızıyorum. Bir de inatçı, böyle kötü bir huyu var. Bebek uyuyor fısılda diyorum ben fısıldamayı bilmiyorum sesim böyle çıkıyor diyor. Ben de doğru söylüyor zannettim. Hayatımda hiç fısıldayamayan birini görmedim ama hani olabilir, sesini kontrol etmeyi beceremiyordur diye düşündüm. Sonra baktım 1-2 gün sonra fısıldayarak konuşuyor. Hani bilmiyordun bak yapıyorsun dedim istediğim gibi konuşurum diyor. Bu kadar gıcık bir insan. Her şeyi akıl etmeyi bana bırakmış. Bazen katlanamıyorum.

O kadar başım ağrıyor ki şu an. Zaten dolgu yaptırdım ve yüzümüzdeki dişimin olduğu taraf tümden sızlıyor, çenem, elmacık kemiklerim, kulağım, burnum, gözüm... Daha da 10 gün takip edecekmişiz, geçmezse kanal olacakmış. Buna Nasıl dayanacağım bilmiyorum üstüne bir de klima çarptı.

Zayıflamak istiyordum, iki gündür ılık çorbadan başka bir şey yiyemiyorum. Zayıflamak isteyene derin dolgu yapsınlar bence başka bir şeye gerek yok. Sezeryan böyle acıtmadı canımı

Benimki de emerken biri konuşsun hemen bırakıp kafasını bana çevirip kocaman gözlerle bakıyor ben konuşmadım annem hadi devam et vs diyorum kendi dönüp devam ediyor ama böyle böyle bazen 5-6 kere bırakıp yüzüme bakıyor. Çok tatlı aslında ama emmesi uzuyor böyle yapınca :)

Sallanmayı sevmiyor, dışarıya çıkmamız işkenceye dönüşüyor diye sık çıkmıyorum 2. Ay aşısı haftaya, haziranda gelmedi temmuzda doğdu, inşallah aşıdan sonra düzelir canım sağol

Canım ya inşallah bir şey olmaz, ben de bir benim eşim öyle sanıyordum. Inan yazdıklarının pek çoğu bizde de var. Her şeyi düşünüp söylemem lazım

Benim bebegim de nerdeyse temmuzda dogdu, 28 haziran :) biz de disariya cikamiyorduk hic yeni yeni etraf ilgisini cekmeye baslayinca cikar olduk. Arabada cok durmuyor ama ben ergo baby kanguru aldim, biraz uykusu gelince hemen koyuyorum ona disari cikiyorum. Uyuyo icinde.
Bayramdan sonra ise baslayacagim icin ayakta sallamaya alistirmaya calisiyorum, bakici baska turlu uyutamaz cunku. Once ciglik kiyamet agliyor bir kac dakika sonra uyuyor.

Günaydın Can'ım geçmiş olsun
Erkekler çok vicdansız bence
Bn de Karatay diyeti yapmaya çalışacağım gram gram kilo vermek kesmiyor psikolojim bozuk bu kilolarla Nasıl tatile gidilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…