- 25 Nisan 2012
- 1.094
- 1.105
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #50.781
Tecrubelerimi paylasirim canim yarin gidiyoruz bizBizde bayramda gidiyoruz. Vok tedirginim ama baska iznimiz yok bu yil eşim çok istiyor
Benimki de sabaha karşı 4 5 gibi başlıyor 3 4 saat boyunca gazdan inliyo uykuya dalıyor çok üzülüyorum cikaramiyo
Selam ben eski üyeyim ne zamandır yazmıyordum bakınca gördüm 6ay boyunca sağıp buzlukta bekletip veren kişi olarak bu konunun uzmanı oldum sayılır, günboyu sağlıklarınızı aynı poşete koyup akşama buzluğa atabilirsiniz bebeğim 42 gün küvözde kaldı orada öğrendiğim şekilde yaptım buzluktaki sütü çıkarıp oda sıcaklığında erittim soğukluğu geçmeden buzdolabına koydum o şekilde 3gün bekleyebilir dedi mama mutfağı görevlileri içeceği kadarını biberona koyup sıcak su dolu kasede biberonla ısınmasını bekledim ocağa koyup ısıtmaya gerek yok 5 dk bekleyince bebeğin içeceği kadar hatta bazen fazla bile ısındığı oluyor 3saat içinde kullanılacak içmiyor sa kalanı atacaksınız @history1985_peri_
Doktorun uyarmadimi canim. Benimki hemen bahsetti cunku genelde olmaz diye tedbir alinmiyo ama hamile kalmak icin en uygun zaman dogum sonrasi dediAyy cidden mi inşallah tutmamıştır bugüne kadar olanlar. Adet geçti mi diye bir şey de yok nasıl anlaşılcak. Hemen düşünüyorum aslında da bu kadar hemen değil.
_peri_ bugünkü gaz ıkınmaları erken başladı ve ağladı. Bir saat önce aldım kendi yatağıma. Bir de bacaklarını düz tutuyordu direniyor bacaklarını hareket ettiremedim. Ben de yüz üstü yatırdım tıslaya tıslaya bir sürü bırt bırt. Şimdi mışıl mışıl uyuyor :)
Tamam bende buzluktan diger bolume alip cozdureyimOnce alt dolaba koycaksin 6 saat snra (ben oyle yaptim) acilmis olcak kabinin icindeyken karistir yag ile sut karissin.
Snra parmaginin icinde duracagi sicakliktaa suyun icine biberonun icine sutu koyarak 15 dj beklet
Stres yaptım diye öyle düşündüm..60 günlük olduk biz dahaCanım sen bizim arkamızdan geliyorsun. Terbiye olmuşlardır büyük ihtimal. Benim de öyle olmuştu. Süt azaldı mı meselesini ve doydu mu doymadı mı kafaya takmayı bıraktın mı düZeliyor süt :)
İnşallah canımNe tembeli cnm, bence maşallahı var.ayakları üzerinde durmayı seviyorsa hoppalaya koymanı tavsiye ederim.ik kızımda istiyordu, normalde 4 aylıkken koyuluyor ama biz daha erken koymuştuk ve kızım bacak kasları geliştiği için yaşından önce yürüdü
İlla ki belirti verir cnm, hakkında hayırlısı olsun
Allah yardımcın olsun, kocana da akıl versin,denizi de boşver.Ben de hiç girmedim bu sene.6 aydan önce girilmemeli diye okumuştum bir yerde
Kangurunun markası ne.bir de arkadaşım kameralı kullanıyordu, bir kez dondu diye biliyorum.ekranda bebek uyuyor gözüküyor ama bebek içerde ağlamaktan helak olmuş
Üzülme cnm, benimki de birini emzirirken diğeri akıyordu şimdi öyle değil, terbiye oldular
Off cok gecmis olsun ya.. Grip mi oldun canim? Aile hekimini bi arayip sorsan belki emzirirken de yapilabilecek biseyler vardir. Iyice dinlenmene bak ben bugun daha iyiyim ama yataktan cikmiyorum daha hizli iyileseyim diye. Annelerimiz iyi ki var.. Bebegin annenle iyi geciniyosa buna bilakis srvinmelisin hic kiskanclik yapma :) Onda durmasa bu hastalik zamaninda halin nice olurdu. Kime gulerse gulsun onun kalbinde senin yerin baska sen onun annesisin. Herkese guler ama kimseye seni emerken baktigi gibi bakmaz.Kızlar çok hastayım. Sonunda yatağa düştüm. Sadece emziriyorum.falling_water aynen senin gibi canım. Annem acıkınca getiriyor, yanıma yatırıyor, emiyor, geri alıyor hepsi bu Sana da çok geçmiş olsun canım. Bugün annem alışverişe gitti. Bebeğim sürekli onu aradı, ağladı durdu. Zaten benden çok anneme eşime gülüyor. Bu durumda artık canımı sıkmaya başladı
@superselma eşine çok kızdımAslında dinimizce bunların hiç birini yapmak zorunda değilsin. Allah rızası için yap. Sevap. Çok becerikli olmak da iyi değil. Allah sabır versin. Ben ilk günden ben ağır taşıyamam bileklerim ince vs modlarına girdim. Hiç de hoşuma gitmez böyle çıt kırıldımlar ama iyi yapmışı.m Şimdi bizim hanım narin yapamaz diyor
Ben bunu kullanıyorum cokta memnunumKızlar mam emzikler var. Fotodaki dudağa gelen kıısım ince emziğe tepki olarak doğan bebekler için diyor bebeği emzik almayanlar bir de bunu denesin benim soothie 0 3 aydı da küçük geliyor artık durmuyor ağızda emzik araştırması yaparken gördüm Eki Görüntüle 1878408
Ben biraz da mecburiyetten kullanmaya basladim kanguruyu. Belimde 3 tane fitik var, hatta doktorlarin itirazina ragmen normal dogum yaptim.. Bebek arabasini indir kaldir cok agri yapinca gunluk alisverisimi ya da yuruyusumu yapmak icin kanguruyu kullanmaya basladim ve cok rahat ettim. Bebek arabasini sadece esim yanimdayken kullaniyorum artik.Şu kanguruyu bir de ben kullansam aldım duruyır öyle :) kamerayı eşim alırken ne gerek var bir sürü para demiştim. Ama çok iyi oldu cidden
Bence uygun degil gibi gorunuyor, bacaklar asagi sarkiyor. Uygun sekli resimle eklemeye calistim. Oldu mu bilmiyorum.Şimdi bu kanguru uygu değil midir?
Ya da kaç aydan sonra kullanılabilir bunlar da
geçmiş olsun.bir an evvel iyileşirsin inşallah.Yine ishal oldum yine ishal oldum.. iki gundur kolumu kipirdatamiyorum karin agrisi kusma halsizlik ne ararsan var. Annem geldi allahtan emzirip ona veriyorum o yorulunca esim aliyo idare ediyoz.. Bebegimi ozledim resmen kucagima alamiyorum tasiyamiyorum onlar tutarken yattigim yerden izliyorum bana bakiyoher ne kadar cok su icmeye dikkat etsem de vucut bi taraftan asiri su kaybettigi jcin midir nedir sutum azalmis durumda. Arada mama veriyorum onu da bi aliyo bi almiyo ac mi tok mu hic haberim yok. Hastalik cok kotu
Bide cozulen sut bidaha dondurulmazmis canim aklinda olsun biliyosundur belki aklimdayken yaziyim dedim isinan sutu bi daha 3 saat icinde verebilirsin icmezse dokulcek malesef o yuzden az az stokla. 30 50 liTamam bende buzluktan diger bolume alip cozdureyim
valla mecburum bebişle gitmeye canım yaa. yoksa hiç istemiyorum oralara götürmeyi çocuğumu ama bakacak kimse yok. aslında babaannesi var da ondan da hayır yok. neyse dururlar inşallah sıkıntı çıkarmazlar kuzucuklar.Ay cnm bizde de aynı sıkıntı ya bebekle mi gitsem zor olmaz mı nasıl yapicaz bende ücretsiz izin almayi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?