2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Selam hatirliyorum seni bende eski uyeyim adimi degistirdim. Bebegin nasil simdi erken dogmustu hatirliyorum. Verdigin bilgiler icin tesekkur ederim

Ayy cidden mi inşallah tutmamıştır bugüne kadar olanlar. Adet geçti mi diye bir şey de yok nasıl anlaşılcak. Hemen düşünüyorum aslında da bu kadar hemen değil.
Doktorun uyarmadimi canim. Benimki hemen bahsetti cunku genelde olmaz diye tedbir alinmiyo ama hamile kalmak icin en uygun zaman dogum sonrasi dedi

Benimki hep oyle oluyo mutlaka karnina masaj yapip bacaklarini calistircaksin. Yuzustu cok yatiriyorum ben ama pek cikaramiyo kizip bagiriyo bizimki. Sancisi yoksa guzel yatiyo ama oyle

Canım sen bizim arkamızdan geliyorsun. Terbiye olmuşlardır büyük ihtimal. Benim de öyle olmuştu. Süt azaldı mı meselesini ve doydu mu doymadı mı kafaya takmayı bıraktın mı düZeliyor süt :)
Stres yaptım diye öyle düşündüm..60 günlük olduk biz daha

İnşallah canım

Off cok gecmis olsun ya.. Grip mi oldun canim? Aile hekimini bi arayip sorsan belki emzirirken de yapilabilecek biseyler vardir. Iyice dinlenmene bak ben bugun daha iyiyim ama yataktan cikmiyorum daha hizli iyileseyim diye. Annelerimiz iyi ki var.. Bebegin annenle iyi geciniyosa buna bilakis srvinmelisin hic kiskanclik yapma :) Onda durmasa bu hastalik zamaninda halin nice olurdu. Kime gulerse gulsun onun kalbinde senin yerin baska sen onun annesisin. Herkese guler ama kimseye seni emerken baktigi gibi bakmaz.

Tatili erteleyenler bence hic ertelemeyin. Ben tecrubesiz anne olarak tatilim cok guzel geciyo. Ve kaldigim otelde bi kac tane benim ki kadar kucuk bebegi olup gelenler var. Evde surekli mizmizlanan bebek burda disarda havuz basinda uyuyup kaliyo. Hic zorluk cekmedik. Bunalima birebir geldi tatil. Yemek temizlik derdi 1hafta da olsa olmamasi cok iyi geldi bana.

Ben bunu kullanıyorum cokta memnunum

Şu kanguruyu bir de ben kullansam aldım duruyır öyle :) kamerayı eşim alırken ne gerek var bir sürü para demiştim. Ama çok iyi oldu cidden
Ben biraz da mecburiyetten kullanmaya basladim kanguruyu. Belimde 3 tane fitik var, hatta doktorlarin itirazina ragmen normal dogum yaptim.. Bebek arabasini indir kaldir cok agri yapinca gunluk alisverisimi ya da yuruyusumu yapmak icin kanguruyu kullanmaya basladim ve cok rahat ettim. Bebek arabasini sadece esim yanimdayken kullaniyorum artik.

geçmiş olsun.bir an evvel iyileşirsin inşallah.

Ay cnm bizde de aynı sıkıntı ya bebekle mi gitsem zor olmaz mı nasıl yapicaz bende ücretsiz izin almayi düşünüyorum
valla mecburum bebişle gitmeye canım yaa. yoksa hiç istemiyorum oralara götürmeyi çocuğumu ama bakacak kimse yok. aslında babaannesi var da ondan da hayır yok. neyse dururlar inşallah sıkıntı çıkarmazlar kuzucuklar.
ücretsiz izne de mecbur kaldım. biraz rapor alıp üstüne ücretsiz izni sonra alırım diye düşünüyordum, gözüm gibi baktım rapor haklarıma tüm yıl, harcmadım :)) ama doktorlar kesinlikle rapor yazmıyor artık. Allah büyük bi çıkar yol bulunur elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…