- 25 Nisan 2012
- 1.094
- 1.105
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #50.761
Sagok canim daha iyiyim ama tam duzelemedim anne destegine devam.Merhaba kızlar
Bugünler stresli geciyor
Eşim perşembe iş başı yapacak ya
Strese sokuyor beni. Obsesif.
Kiloma kafayı takıyor.
Ev temizliğine kafayı takıyor.
Evi b.k götürüyor diyor ya.
Günaşıri süpürüyorum. Wc banyo temizliyorum.
Halı koltuk silemiyorum sorun o.
Oğlumla özel ilgilenmek istemiyor, ona da ben bakmaliyim. Kızımın yaz ödevini ben takip etmeliyim. Bi de üstüne tabldot yemek ve tatlı. Bunları yaparken bebeği 5dkdan fazla tutmak istemiyor. Ütulerini benim yapmamı istiyor. Herşeyini ütuleyecekmisim ki o sadece ütulenenleri giymek zorunda kalmak istemiyormuş.
Oldu. Herşey dahil otel suit oda hizmeti veriyoruz zaten. Hem de bedava.
Ne deniz görüyorum ne yayla.
Burnumun dibinde ikisi de.
Götürmez. Çocuklarla gezmeyi sevmez.
Herşeye susacagim çünkü çalışmıyorum.
Ama susamam ben. Önce susarim da sonra sakinlesince sayarım derdimi.
Anlar, işine gelirse yapıcı olur, değilse inatlikta bir numaradir.
Oğlumun durtusel hareketleri de bizi birbirimize düşürüyor
Geçen yıldan beri yapmıyorum ütüsünu o da eksik kalsın. Mutfakta tastamam herşey. Ev de temiz.
Konserve günü de uyuz olduğum şeyler oldu. Buraya yazarlen sarjim bitti. Bi daha da yazamadim. Ama eşime dedim gelecek yıl evimde yapacağım diye.
Oğlum sabah yanıma gelip emiyor 5-10sn
Sonra da öptüm diyor lezzetli diyor. Kıskançlık ikisinde de var. Bebeğim uyuduğunsa veya Eşim kızım bebekle ilgilendiğinde oğlumla ilgileniyorum.
Kızım da ilgi bekliyor. Gece kabuslar görüyor.
Bi de eşim ilgi bekliyor
9ay anne olduk ya artık hemen büyüyutulerek koskoca anne yerine konuluyoruz. Sorumluluklarını üstümüze atıyorlar. İçimizdeki ilgi bekleyen çocuktan kimsenin haberi yok.
Arada eşi dişisi olduğumuzu hatırlatmak gerekiyor.
Erkekler edilgen olmayı tercih ediyor. Komut vereceksin yapacak.
Etkin olmaya çalışmıyorlar.
Ain't your mama
Ain't your mama
Şu klibi izletsem diyorum o kadar ediyor yani.
Yarın nasıl geçecek bakalım:)
@falling_water geçmiş olsun Canım
Şimdi nasılsın?
Eskisine göre daha iyiye ama bebeğim 40 gr vermiş 2 gündeIlk 17 gun emmegidini bilmiordum bu nedenle zorlaniyorsundur
Ee nasil gidiyor emzirme cabalari cnm?
Cok gecmus olsun cnm dis agrisi dis tedavuleri cok zor..
Cnm resmen benim esim de boyle yani %100 ayni senin esinle uzulme bence
Hatta az once esim wc den sonra isigi acik birakip disari kola almaya gitti kalkip isigi kapatmak durumunda kaldim ben de
Allah basimizdan eksik etmesin cnm onlari, esini kaybeden insanlari dusunup sikayet etmemeye calisalim varliklari yeter
Bebegin usutebilir cnm bnm bebegim de ustunu acmayi oyun haline getirdi ne zmn uyanip baksam ustu acik ve usutuyor surekli
Ben de kucagimdan indirmiyorumsuperselma cocuklari hasta olunca kucak tedavisi yapiyormus ya:) ben de kucagimdan indirmiyorum
Cok gecjis olsun cnm sana muhtac bi evladin varjken hasta olmak daha zor
:
Evet cok pahalilar ama cok uzun sure kullaniliyorlar. Ben bebegimi evin icinde bile onunla uyutuyorum. Cok para verdigime pisman olmadigim iki sey var; goruntulu kamera ve kanguru.Sen yazınca baktım bu kanguruda bebeğin bacakları aşağı sarkıyor yani sağlıksız diye anlatılan cinsten.
Sağlıklı M oturuşuna sahip kangurular da çok pahalı ama
Once alt dolaba koycaksin 6 saat snra (ben oyle yaptim) acilmis olcak kabinin icindeyken karistir yag ile sut karissin.Tecrubeli annelerrrr :)
Ben 15haziranda süt sagmistim buzlukta ( daha sonradasagdimda en erken tarihli o) 3ay olcak eylulde vereyim diyorum yabana gitmesin ama nasil yapcamki yardim edinnnn
Ay benim kızım o Şarkıyı çok seviyor :) ağlama krizlerinde son ses açıyorum :) aint Your mama:)Merhaba kızlar
Bugünler stresli geciyor
Kiloma kafayı takıyor.
Oğlumla özel ilgilenmek istemiyor, ona da ben bakmaliyim. Kızımın yaz ödevini ben takip etmeliyim. Bi de üstüne tabldot yemek ve tatlı. Bunları yaparken bebeği 5dkdan fazla tutmak istemiyor. Ütulerini benim yapmamı istiyor. Herşeyini ütuleyecekmisim ki o sadece ütulenenleri giymek zorunda kalmak istemiyormuş.
Geçen yıldan beri yapmıyorum ütüsünu o da eksik kalsın. Mutfakta tastamam herşey. Ev de temiz.
Konserve günü de uyuz olduğum şeyler oldu. Buraya yazarlen sarjim bitti. Bi daha da yazamadim. Ama eşime dedim gelecek yıl evimde yapacağım diye.
Sonra da öptüm diyor lezzetli diyor. Kıskançlık ikisinde de var. Bebeğim uyuduğunsa veya Eşim kızım bebekle ilgilendiğinde oğlumla ilgileniyorum.
Bi de eşim ilgi bekliyor
9ay anne olduk ya artık hemen büyüyutulerek koskoca anne yerine konuluyoruz. Sorumluluklarını üstümüze atıyorlar. İçimizdeki ilgi bekleyen çocuktan kimsenin haberi yok.
Ain't your mama
Ain't your mama
Şimdi nasılsın?
Şu kanguruyu bir de ben kullansam aldım duruyır öyle :) kamerayı eşim alırken ne gerek var bir sürü para demiştim. Ama çok iyi oldu ciddenEvet cok pahalilar ama cok uzun sure kullaniliyorlar. Ben bebegimi evin icinde bile onunla uyutuyorum. Cok para verdigime pisman olmadigim iki sey var; goruntulu kamera ve kanguru.
Canım sen bizim arkamızdan geliyorsun. Terbiye olmuşlardır büyük ihtimal. Benim de öyle olmuştu. Süt azaldı mı meselesini ve doydu mu doymadı mı kafaya takmayı bıraktın mı düZeliyor süt :)Meraba kızlar bikaç gündür moralim bozuk canım sıkkın acayip stres yapıyorum elimde değil en ufak şeyleri büyütüyorumve sanki bu durumdan dolayı sütüm azaldı gibi eskiden şişerdi acırdı birini verirken diğeri akardı artık öyle olmuyor
superselma canım senin de moralin bozukmuş..hiç başına geldi böyle bişey.. stresten dolayı mıdır yoksa terbiye mi oldular sence? Böyle olunca daha çok üzülüyorum..
Soft dream olan burada satılıyor ama ultra soft yurt dışından gelecek, yüzü bana dönük olunca sanki bacaklar sarkmıyor, acaba dediğin gibi mi yaSen yazınca baktım bu kanguruda bebeğin bacakları aşağı sarkıyor yani sağlıksız diye anlatılan cinsten.
Sağlıklı M oturuşuna sahip kangurular da çok pahalı ama
Ayynı benim de öyleBenimki de sabaha karşı 4 5 gibi başlıyor 3 4 saat boyunca gazdan inliyo uykuya dalıyor çok üzülüyorum cikaramiyo
Ne tembeli cnm, bence maşallahı var.ayakları üzerinde durmayı seviyorsa hoppalaya koymanı tavsiye ederim.ik kızımda istiyordu, normalde 4 aylıkken koyuluyor ama biz daha erken koymuştuk ve kızım bacak kasları geliştiği için yaşından önce yürüdüKizlar benimkide 3 gundur dönüyo artik.yalniz yuz ustu kaliyo kolu altinda geri de dönemiyo birazcik mizirdaniyo benden ses cikmazsa kafasini yan cevirip oylece yatiyo:) birazcik tembel galiba:)
Bide ayaklari ustunde duruyo ben tutuyorum boyle adim atacak gibi yapiyo.bunlari yaparken bide heyecanlaniyo eller hop havaya :)
İlla ki belirti verir cnm, hakkında hayırlısı olsunAyy cidden mi inşallah tutmamıştır bugüne kadar olanlar. Adet geçti mi diye bir şey de yok nasıl anlaşılcak. Hemen düşünüyorum aslında da bu kadar hemen değil.
Allah yardımcın olsun, kocana da akıl versin,denizi de boşver.Ben de hiç girmedim bu sene.6 aydan önce girilmemeli diye okumuştum bir yerdeMerhaba kızlar
Bugünler stresli geciyor
Kiloma kafayı takıyor.
Bi de eşim ilgi bekliyor
Ain't your mama
Ain't your mama
Şimdi nasılsın?
Sagok canim daha iyiyim ama tam duzelemedim anne destegine devam.
Esini dovesim geldi valla. Ama yapacak bisey yok hepsi ayni inan. Etken olamiyolar cunku analari tarafindan edilgen yetistiriliyolar. Insallah biz erkek cocuklarimizi daha duyarli yetistiririz de babalarina benzemezler.
Benimki de yapmaz ama benden de beklemez. Yardim isteyince bosver ne gerek var temizlige der ona gore ayda bi kere islak mendille esyalarin ustunden toz alsak yetermis o ogrenciyken yurtta oyle yapiyomus
Kangurunun markası ne.bir de arkadaşım kameralı kullanıyordu, bir kez dondu diye biliyorum.ekranda bebek uyuyor gözüküyor ama bebek içerde ağlamaktan helak olmuşEvet cok pahalilar ama cok uzun sure kullaniliyorlar. Ben bebegimi evin icinde bile onunla uyutuyorum. Cok para verdigime pisman olmadigim iki sey var; goruntulu kamera ve kanguru.
Üzülme cnm, benimki de birini emzirirken diğeri akıyordu şimdi öyle değil, terbiye oldularMeraba kızlar bikaç gündür moralim bozuk canım sıkkın acayip stres yapıyorum elimde değil en ufak şeyleri büyütüyorumve sanki bu durumdan dolayı sütüm azaldı gibi eskiden şişerdi acırdı birini verirken diğeri akardı artık öyle olmuyor
superselma canım senin de moralin bozukmuş..hiç başına geldi böyle bişey.. stresten dolayı mıdır yoksa terbiye mi oldular sence? Böyle olunca daha çok üzülüyorum..
Üzülme canım geçecek inşallah, bebeğin gülsüb işte ne güzel, demek ki mutlu.Kızlar çok hastayım. Sonunda yatağa düştüm. Sadece emziriyorum.falling_water aynen senin gibi canım. Annem acıkınca getiriyor, yanıma yatırıyor, emiyor, geri alıyor hepsi bu Sana da çok geçmiş olsun canım. Bugün annem alışverişe gitti. Bebeğim sürekli onu aradı, ağladı durdu. Zaten benden çok anneme eşime gülüyor. Bu durumda artık canımı sıkmaya başladı
superselma eşine çok kızdım Aslında dinimizce bunların hiç birini yapmak zorunda değilsin. Allah rızası için yap. Sevap. Çok becerikli olmak da iyi değil. Allah sabır versin. Ben ilk günden ben ağır taşıyamam bileklerim ince vs modlarına girdim. Hiç de hoşuma gitmez böyle çıt kırıldımlar ama iyi yapmışı.m Şimdi bizim hanım narin yapamaz diyor
Sen harika bir anne ve eşsin, maşallah güçlüsün de, Rabbik mükafatını verir bunların, halik bilmezse malik bilirMerhaba kızlar
Bugünler stresli geciyor
Kiloma kafayı takıyor.
Bi de eşim ilgi bekliyor
Ain't your mama
Ain't your mama
Şimdi nasılsın?
Al işte ya hepsi ayni bunlarınSagok canim daha iyiyim ama tam duzelemedim anne destegine devam.
Esini dovesim geldi valla. Ama yapacak bisey yok hepsi ayni inan. Etken olamiyolar cunku analari tarafindan edilgen yetistiriliyolar. Insallah biz erkek cocuklarimizi daha duyarli yetistiririz de babalarina benzemezler.
Benimki de yapmaz ama benden de beklemez. Yardim isteyince bosver ne gerek var temizlige der ona gore ayda bi kere islak mendille esyalarin ustunden toz alsak yetermis o ogrenciyken yurtta oyle yapiyomus
Ne tembeli cnm, bence maşallahı var.ayakları üzerinde durmayı seviyorsa hoppalaya koymanı tavsiye ederim.ik kızımda istiyordu, normalde 4 aylıkken koyuluyor ama biz daha erken koymuştuk ve kızım bacak kasları geliştiği için
Aaaa gercekten mi.benimkide 3 aylik oluyo koyabilirim sanirim.cok seviyo ayakta durmayi
Bizde bayramda gidiyoruz. Vok tedirginim ama baska iznimiz yok bu yil eşim çok istiyorKizlar biz bi delilik yapip tatil ayarladik 3 aylik bebisle. Persembe antalyaya yola cikacagiz 4 gece 5 gunduz. Insallah sorunsuz gecer. Bebegim hastalanmaz. Guzel bi tatil olur. Amin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?