2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sagok canim daha iyiyim ama tam duzelemedim anne destegine devam.
Esini dovesim geldi valla. Ama yapacak bisey yok hepsi ayni inan. Etken olamiyolar cunku analari tarafindan edilgen yetistiriliyolar. Insallah biz erkek cocuklarimizi daha duyarli yetistiririz de babalarina benzemezler.
Benimki de yapmaz ama benden de beklemez. Yardim isteyince bosver ne gerek var temizlige der ona gore ayda bi kere islak mendille esyalarin ustunden toz alsak yetermis o ogrenciyken yurtta oyle yapiyomus

Eskisine göre daha iyiye ama bebeğim 40 gr vermiş 2 günde birde mama takviyesini ben 4 yada 5 kez yapıyorum 120-180 Cc aralığında , onu 100 Cc ye düşürdük daha, çok inatçı bir kız. Acıktığında mümkünatı yok almıyor , ağlama krizine girip uyuyor , yatım saat sonra Uyanıyor tekrar memeyş veriyoruz Gözlerimin içine bakıp dudakları büzüp tekrar ağlıyor , mecburen mama veriyorum o durumlarda , sütümün çok arttığını düşünmüyorum açıkçası , sağladığım içinde ne durumda bilmiyorum ,

Sen yazınca baktım bu kanguruda bebeğin bacakları aşağı sarkıyor yani sağlıksız diye anlatılan cinsten.

Sağlıklı M oturuşuna sahip kangurular da çok pahalı ama
Evet cok pahalilar ama cok uzun sure kullaniliyorlar. Ben bebegimi evin icinde bile onunla uyutuyorum. Cok para verdigime pisman olmadigim iki sey var; goruntulu kamera ve kanguru.

Tecrubeli annelerrrr :)
Ben 15haziranda süt sagmistim buzlukta ( daha sonradasagdimda en erken tarihli o) 3ay olcak eylulde vereyim diyorum yabana gitmesin ama nasil yapcamki yardim edinnnn
Once alt dolaba koycaksin 6 saat snra (ben oyle yaptim) acilmis olcak kabinin icindeyken karistir yag ile sut karissin.
Snra parmaginin icinde duracagi sicakliktaa suyun icine biberonun icine sutu koyarak 15 dj beklet

Ay benim kızım o Şarkıyı çok seviyor :) ağlama krizlerinde son ses açıyorum :) aint Your mama:)
Bu arada canım Allah sabır versin , halı koltuk silmekte nedir Allah Aşkına :) önüne bir tas Çorba konuldu mu teşekkür etmeleri lazım

Meraba kızlar bikaç gündür moralim bozuk canım sıkkın acayip stres yapıyorum elimde değil en ufak şeyleri büyütüyorum ve sanki bu durumdan dolayı sütüm azaldı gibi eskiden şişerdi acırdı birini verirken diğeri akardı artık öyle olmuyor

superselma canım senin de moralin bozukmuş..hiç başına geldi böyle bişey.. stresten dolayı mıdır yoksa terbiye mi oldular sence? Böyle olunca daha çok üzülüyorum..

Evet cok pahalilar ama cok uzun sure kullaniliyorlar. Ben bebegimi evin icinde bile onunla uyutuyorum. Cok para verdigime pisman olmadigim iki sey var; goruntulu kamera ve kanguru.
Şu kanguruyu bir de ben kullansam aldım duruyır öyle :) kamerayı eşim alırken ne gerek var bir sürü para demiştim. Ama çok iyi oldu cidden

Canım sen bizim arkamızdan geliyorsun. Terbiye olmuşlardır büyük ihtimal. Benim de öyle olmuştu. Süt azaldı mı meselesini ve doydu mu doymadı mı kafaya takmayı bıraktın mı düZeliyor süt :)

Kızlar çok hastayım. Sonunda yatağa düştüm. Sadece emziriyorum. falling_water aynen senin gibi canım. Annem acıkınca getiriyor, yanıma yatırıyor, emiyor, geri alıyor hepsi bu Sana da çok geçmiş olsun canım. Bugün annem alışverişe gitti. Bebeğim sürekli onu aradı, ağladı durdu. Zaten benden çok anneme eşime gülüyor. Bu durumda artık canımı sıkmaya başladı
superselma eşine çok kızdım Aslında dinimizce bunların hiç birini yapmak zorunda değilsin. Allah rızası için yap. Sevap. Çok becerikli olmak da iyi değil. Allah sabır versin. Ben ilk günden ben ağır taşıyamam bileklerim ince vs modlarına girdim. Hiç de hoşuma gitmez böyle çıt kırıldımlar ama iyi yapmışı.m Şimdi bizim hanım narin yapamaz diyor

Sen yazınca baktım bu kanguruda bebeğin bacakları aşağı sarkıyor yani sağlıksız diye anlatılan cinsten.

Sağlıklı M oturuşuna sahip kangurular da çok pahalı ama
Soft dream olan burada satılıyor ama ultra soft yurt dışından gelecek, yüzü bana dönük olunca sanki bacaklar sarkmıyor, acaba dediğin gibi mi ya
Zaten sling alıcam bi de, aslında once almıştım kullanamadim iade ettim, tekrar denicem

Ne tembeli cnm, bence maşallahı var.ayakları üzerinde durmayı seviyorsa hoppalaya koymanı tavsiye ederim.ik kızımda istiyordu, normalde 4 aylıkken koyuluyor ama biz daha erken koymuştuk ve kızım bacak kasları geliştiği için yaşından önce yürüdü

Ayy cidden mi inşallah tutmamıştır bugüne kadar olanlar. Adet geçti mi diye bir şey de yok nasıl anlaşılcak. Hemen düşünüyorum aslında da bu kadar hemen değil.
İlla ki belirti verir cnm, hakkında hayırlısı olsun

Allah yardımcın olsun, kocana da akıl versin,denizi de boşver.Ben de hiç girmedim bu sene.6 aydan önce girilmemeli diye okumuştum bir yerde

Kangurunun markası ne.bir de arkadaşım kameralı kullanıyordu, bir kez dondu diye biliyorum.ekranda bebek uyuyor gözüküyor ama bebek içerde ağlamaktan helak olmuş

Üzülme cnm, benimki de birini emzirirken diğeri akıyordu şimdi öyle değil, terbiye oldular

Üzülme canım geçecek inşallah, bebeğin gülsüb işte ne güzel, demek ki mutlu.
Nasılsa iyileşince yine hep seninle, sen annesisin, seni unutacak değil ya

Sen harika bir anne ve eşsin, maşallah güçlüsün de, Rabbik mükafatını verir bunların, halik bilmezse malik bilir

Al işte ya hepsi ayni bunların

Şimdi bu kanguru uygu değil midir?
Ya da kaç aydan sonra kullanılabilir bunlar da

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-31-11-11-24-1.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar herkese günaydın annemin bir arkadaşının Amerika da eczanesi var oradan oğlum için d vitamini ve multivamin almış birkaç tane fazla var elimde almak isteyen olursa özelden yazabilir. Herkese sağlıklı Mutlu günler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…