2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ben ucretsiz izin alırsam biterz valla. Eşimin full krediye gidio
aynen canım biz de biteriz. dediğin gibi eşimin maaşı olduğu gibi krediye gidiyo. kayınpederim ben desteklerim dedi yüzüme karşı, daha önce de eşime söylemiş. o yüzden böyle düşüncelere girdik yoksa hayatta alamam ücretsiz fln.

Ben de bir dönem izin kullanicam, kimsede durmuyo bebegim, zaten uyku düzeni de yok, Allah yardım eder napalım
durum müsaitse en iyisi izin kullanmak canım. Allah yardımcımız olsun. ben de bebeğimin yanında olmak isterim bir süre. önümüzdeki hafta netleşir artık ne yapacağımız.

geçmiş olsun. Allah şifa versin. bebekle hastalık zor

Reactions: 9ay
Bende aynı durumdayım rapor kimse vermiyor artık

seker000 canım arada olur öyle. Moralini düzelt, bebeğini kokla. Bol su iç.geçer merak etme tamam mı

9ay geçmiş olsun Canım
Bebekler az gördüklerine çok gülebiliyorlar

Zaten sen anne olarak onu koşulsuz seviyorsun
Gülse de gulmese de
Obda en çok seni seviyor
Moralini böyle düşüncelerle bozma tatlım

Bizimki hep diyo ses cikarirken anne der gibi oluyo :) bekle gene syler o

Bide cozulen sut bidaha dondurulmazmis canim aklinda olsun biliyosundur belki aklimdayken yaziyim dedim isinan sutu bi daha 3 saat icinde verebilirsin icmezse dokulcek malesef o yuzden az az stokla. 30 50 li

Biliyorum canim ama yinede soyledigiN için sağol. Öyle stoklamistim önceden bitiremiyodu oğlum şimdi anca yetiyo

Canim tatilde mutlaka yaninda olsun dedigin neler var?

.hoppala sagliklimi siz kullanmışsınız ben hic aaraştırmadimda daha
Ben ilk kızımı koydum ve şu an 5.5 yaşında.çok şükür bir sıkıntı olmadı.hatta faydası oldu bacak kaslarını geliştirdiği için maşallah 10 aylıkken yürüdü.şimdi de bu minik kuşumu koyacağım inş.
Ben faydasını gördüm, gerisi size kalmış
Benim kız ilk zamanlar sürekli söylüyordu ama son zamanlarda söylemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…