2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ah bnm de keske sotklama sansim olsaydi

Simdi bende yapamamki 15gunlukken bitane göğsümün ucunda iltihap oldu emzirwmedim aciyodu oyuzden doktor sağ onu dedi öyle biriktirdim. Sende keşke küçükken yapsaydın ama varmiydiki fazla sütun ozaman tabi. Ama sagdigim göğsümde daha çok süt oluyo şuandassağmak arttırıyor bence de. Sende bi ögün emzirsen bi ögün sagsan falan onu biberonla versen cogalmazmi acaba. Yada emdiktwn sonra sagmayi dene meme ucu uyarildiktan bikac dakika sonra tekrar süt geliyo çünkü bence dene biraz ugrastirir ama olsun elinden pompayi dusurme

Benimki de son 2 gündür sürekli uyuyordu. Biz de hasta mı acaba dedik ama çok şükür bir şeyi yok. Bugün de sürekli emiyor hiç uyumuyor. Bana doğduğu günden beri küs :) belki karnı iyi doyuyor ondan uyuyor

Slinge sana dönük mü oturtuyorsun cnm?

Evet dışarıda zor olur sling ama evde kullansam bile yeter
Tutumluanneue bakayim bir de

Teşekkür ederim canım inşallah geçer

Doktorun uyarmadimi canim. Benimki hemen bahsetti cunku genelde olmaz diye tedbir alinmiyo ama hamile kalmak icin en uygun zaman dogum sonrasi dedi
Ayy yok canım yaaa hiçbir şey demedi. Kullandığım kan iğnelerine doğumdan sonra 6 hafta daha kullanacakmışım onu da pembelokumdan öğrendim. Bir hafta sonra kontrole gittiğimde kendim sordum. Öylelikle öğrendim. Yanii sonrası için hiçbir bilgilendirme yapmadı. Sezeryanını yaptı gitti. O gün hiç uğramadı. Diğer gün sabah geldi. Gıcık oldum kendisine :):)

Canım sana yazayım diyordum bi türlü fırsat bulamadım , çok geçmiş olsun , kendini ihmal etmişsin galiba , inşaallah en kısa zamanda geçer , ben ilk zamanlar kiloyu hemen vereceğim hep kızla ilgileneceğim aman o gaz yapar yemeyeyim derken durduk yere grip oldum , o günden beri herşeyi yiyorum , kilo almadım ama veremedim de hala 11 kilo fazlam var , olsun 6. Aydan sonra veririm , kendine dikkat et öncelikle canım , canım saat 6 dan beri ayaktayız , kuzumun dengesi değişti galiba

emzik kullananlar hamgi emziği kullanıyorsunuz memnun musunuz? Soothie kullanıyorum oğlumda emzikle uyuyor. Ama sürekli ağzında tutmak zorunda kalıyorum. Düştü mü uyanıyor hemen. Baş kısmı yüzünü kavramadığı için mi öyle acaba? Kullanan varsa sizde durum nasıl?
0 3 aylık olandı değiştircem ne alsam diyorum.
Nuk kauçuk almıştım emmedi onu hiç.

Bir de benimki gündüzleri uzun uyuyamıyor artık 15 20 dk belki anca. Bazen 5 dk. Ama ben yanında yatıp elini tutunca 2 saat uyuyor. Alıştı mı acaba.

Ah cnm benim ne cok ugrastin bebegin icin ya kiyamam ah inatci kuzum benim insaallah cuk cuk cuk emdigi gunleri de gor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…