- 2 Ekim 2015
- 1.800
- 2.028
- 133
- 36
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #50.841
Ah bnm de keske sotklama sansim olsaydi
Insnain yiyesi geliyo pilicleri bide oyle anne dediler mi yaglar eriyo
Nerde yatırıyorsun pekiAtes ölcer al mutlaka yanina canim ve bol bol bebise badiler ve bebege ozel gunes kremi eczaneden.
Evet ne zamandır çekiyorum o Ağrı'yı ama bir şey yokO zaman benim de henuz olmamam normal, 63 gunluguz henuz. Arada adet olacakmisim gibi agrim oluyor ama gelen giden yok.
Dört gözle bekliyoruz; )Tecrubelerimi paylasirim canim yarin gidiyoruz biz
Aynı durumdayim para kadar leke geldi gerisi yokO zaman benim de henuz olmamam normal, 63 gunluguz henuz. Arada adet olacakmisim gibi agrim oluyor ama gelen giden yok.
Haftasonu taktım ben ptesi zayıflamışsın dedilerKızlarr korseyı taksam göbeğimi toparlarmı biraz
Benimki de son 2 gündür sürekli uyuyordu. Biz de hasta mı acaba dedik ama çok şükür bir şeyi yok. Bugün de sürekli emiyor hiç uyumuyor. Bana doğduğu günden beri küs :) belki karnı iyi doyuyor ondan uyuyorKızlar bebeğim bugun hep uyudu , acaba Açlıktan mı diyorum , birde bana bildiğiniz küs , emzirirken kafasını okşardım , saçlarını duzeltirdim , şimdi kafasına dokunduğum an ittiriyor , emerken sinirli sinirli çekiyor , ters mi tepti acabagece uykusunu guzel almıştı , gündüz de hep uyudu sevemedim bir türlü , ne yapsam bıraksam mı ben bu emzirme kampını resmen İbrahim Tatlıses'in "o eski halimden eser yok şimdi " diye BAKIYOR uyanık kaldığı an yarım saat onun dışında 2-3 saat uyudu bugun , normalde tam tersi oluyordu gündüzleri , açana büyüme atağında mı ? Hemşirede tırstı
Slinge sana dönük mü oturtuyorsun cnm?Googlea ultra soft yazdım da baktım. Tabi bu konuda uzman değilim.
Gen de sling kullanıyorum. Çok memnunum. Tek sorun sokakta bağlayacağım saman yere sürtünüyor. Bir tek onu sevmiyorum. Sling rahat oluyor. Kollarım yorulmuyor. Kızım da slingde bakınmayı çok seviyor. Ama slingin kullanım süresi kısıtlı.
Tutunluanne.comda pınar diye bir bayan var yanlış hatırlamıyorsam o 80 liraya kanguru satıyor el
Evet dışarıda zor olur sling ama evde kullansam bile yeterGooglea ultra soft yazdım da baktım. Tabi bu konuda uzman değilim.
Gen de sling kullanıyorum. Çok memnunum. Tek sorun sokakta bağlayacağım saman yere sürtünüyor. Bir tek onu sevmiyorum. Sling rahat oluyor. Kollarım yorulmuyor. Kızım da slingde bakınmayı çok seviyor. Ama slingin kullanım süresi kısıtlı.
Tutunluanne.comda pınar diye bir bayan var yanlış hatırlamıyorsam o 80 liraya kanguru satıyor el
Ikı gundur gunduzleri takıyorum bakalım toparlıcakmıHaftasonu taktım ben ptesi zayıflamışsın dediler
Teşekkür ederim canım inşallah geçer
valla ben kaynar suya koyuyodum :)Kaynar su olmaz Can'ım elini yakmayacak kadar sıcaklıkta olacak su
Ayy yok canım yaaa hiçbir şey demedi. Kullandığım kan iğnelerine doğumdan sonra 6 hafta daha kullanacakmışım onu da pembelokumdan öğrendim. Bir hafta sonra kontrole gittiğimde kendim sordum. Öylelikle öğrendim. Yanii sonrası için hiçbir bilgilendirme yapmadı. Sezeryanını yaptı gitti. O gün hiç uğramadı. Diğer gün sabah geldi. Gıcık oldum kendisine :):)Doktorun uyarmadimi canim. Benimki hemen bahsetti cunku genelde olmaz diye tedbir alinmiyo ama hamile kalmak icin en uygun zaman dogum sonrasi dedi
Canım sana yazayım diyordum bi türlü fırsat bulamadım , çok geçmiş olsun , kendini ihmal etmişsin galiba , inşaallah en kısa zamanda geçer , ben ilk zamanlar kiloyu hemen vereceğim hep kızla ilgileneceğim aman o gaz yapar yemeyeyim derken durduk yere grip oldum , o günden beri herşeyi yiyorum , kilo almadım ama veremedim de hala 11 kilo fazlam var , olsun 6. Aydan sonra veririm , kendine dikkat et öncelikle canım , canım saat 6 dan beri ayaktayız , kuzumun dengesi değişti galibaBenimki de son 2 gündür sürekli uyuyordu. Biz de hasta mı acaba dedik ama çok şükür bir şeyi yok. Bugün de sürekli emiyor hiç uyumuyor. Bana doğduğu günden beri küs :) belki karnı iyi doyuyor ondan uyuyor
Eskisine göre daha iyiye ama bebeğim 40 gr vermiş 2 gündebirde mama takviyesini ben 4 yada 5 kez yapıyorum 120-180 Cc aralığında , onu 100 Cc ye düşürdük daha, çok inatçı bir kız. Acıktığında mümkünatı yok almıyor , ağlama krizine girip uyuyor , yatım saat sonra Uyanıyor tekrar memeyş veriyoruz Gözlerimin içine bakıp dudakları büzüp tekrar ağlıyor , mecburen mama veriyorum o durumlarda , sütümün çok arttığını düşünmüyorum açıkçası , sağladığım içinde ne durumda bilmiyorum ,
PembeLokum Canim pukka dan yatak aldım. Cumaydi sanirim. Daha gelmedi kac gunde geldi seninki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?