- 25 Nisan 2012
- 1.094
- 1.105
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #50.821
Benimki hep anne diyor:) eskiden sadece ben benzetirdim simdi herkes farkinda anne diye agladiginin:))Kızlaaaaaar oğlum anne demiş Hemde baya baya demiş kv kp gormcem eşim hepsi duymuş bi ben duymadım mutfaktaydimönce inanmadım ama gerçekten söylemiş tabi istemsiz olmuştur ama bakalım bidaha nezaman dicek :)
Canım hipp mamayı almadıysa sma yıda almaz , bunların TADI gerçekten kötü , balık Yağı ORANI fazla galiba , istersen evolvia mamayı dene , benim Arkadaşımın çocuğu da 1. Aydan sonra küvöze girmişti , o döneme kadar hep anne sütü vermiş , üzüntüden sütü azalınca sma yı denemişler almamış bebek , evolvia denemişler almış , 3-4 gün yattı ama Arkadaşımın sütü azalınca hep mama destekli gitti 4. Aydan sonrada golden goat a geçmişti , şu an bebeği 2.5 Yaşında@9ay canim cok gecmis olsun allah sifa versin herkes bi dertle ugrasiyo bende kiza mama yedirmeye calisiyorum almiyo yemiyo
Ya Bn o yüzden veremiyorum demek ki 88 günlüğüz daha adet yokOlunca kolay kilo veriliyormuş diye duymustum
Ah bnm de keske sotklama sansim olsaydiBiliyorum canim ama yinede soyledigiN için sağol. Öyle stoklamistim önceden bitiremiyodu oğlum şimdi anca yetiyo
Kaynar su olmaz Can'ım elini yakmayacak kadar sıcaklıkta olacak suH history1985 eriyince bi kaseye kay ar su. koyun biberonu içine oturtun sıcaklığını ayarlayıp alın aman boşa vermeyin nimet o :)
anladım cnm. sevdiği mamayı bulana kadar deniceksin başka çare yok o zamanAmacim sut biriktirmeksutum az oldugu icin mamaya karistitmak icin sagipmamaya eklerm sevmez o an ac kalir
Golden goati haftada iki kez onerdi doktor 6 aydan onceki bebelereCanım hipp mamayı almadıysa sma yıda almaz , bunların TADI gerçekten kötü , balık Yağı ORANI fazla galiba , istersen evolvia mamayı dene , benim Arkadaşımın çocuğu da 1. Aydan sonra küvöze girmişti , o döneme kadar hep anne sütü vermiş , üzüntüden sütü azalınca sma yı denemişler almamış bebek , evolvia denemişler almış , 3-4 gün yattı ama Arkadaşımın sütü azalınca hep mama destekli gitti 4. Aydan sonrada golden goat a geçmişti , şu an bebeği 2.5 Yaşında
Oooohh iyi olmaz mı hiç iyi yapmışsın nefes almaya Hakkı'mız varKizlar bugun resmen 10.000 bakimi yaptirdim kendime :) oglumu kaynanama biraktik. Disim cok agriyordu doktora gittik kanallik olmus. Gitmisken yapti hemen. Sonra kuafore gittim aylar sonra. Kaşımi aldırdım. Ağda yaptirdim ohh miss. Kendime geldim resmen ya. Sizede tavsiye ederim. Cok iyi geldi
Insnain yiyesi geliyo pilicleri bide oyle anne dediler mi yaglar eriyoSoyluyodu zaten şimdiki çok belliydi dediler kacirdim ama çocuk benim mutlaka duyarim
Bende golden goatı ek gıdaya geçince vereceğim , gerçekten ağır bir mamaGolden goati haftada iki kez onerdi doktor 6 aydan onceki bebelere
Ama dedign gbi bnlarin icerigi farkli galiba bide keske numune mama dagitsalar evolvia ve nuk biberon denerim artik
Bence ac olan bebe uyumaz cicir bocegi gibi susmaz da.Kızlar bebeğim bugun hep uyudu , acaba Açlıktan mı diyorum , birde bana bildiğiniz küs , emzirirken kafasını okşardım , saçlarını duzeltirdim , şimdi kafasına dokunduğum an ittiriyor , emerken sinirli sinirli çekiyor , ters mi tepti acabagece uykusunu guzel almıştı , gündüz de hep uyudu sevemedim bir türlü , ne yapsam bıraksam mı ben bu emzirme kampını resmen İbrahim Tatlıses'in "o eski halimden eser yok şimdi " diye BAKIYOR uyanık kaldığı an yarım saat onun dışında 2-3 saat uyudu bugun , normalde tam tersi oluyordu gündüzleri , açana büyüme atağında mı ? Hemşirede tırstı
Ates ölcer al mutlaka yanina canim ve bol bol bebise badiler ve bebege ozel gunes kremi eczaneden.Canim tatilde mutlaka yaninda olsun dedigin neler var?
Çok geçmiş olsun üzüldüm demek ki kendini çok ihmal ettin Can'ım dinlen iyice iyi olacaksın merak etmeKızlar çok hastayım. Sonunda yatağa düştüm. Sadece emziriyorum. @falling_water aynen senin gibi canım. Annem acıkınca getiriyor, yanıma yatırıyor, emiyor, geri alıyor hepsi buSana da çok geçmiş olsun canım. Bugün annem alışverişe gitti. Bebeğim sürekli onu aradı, ağladı durdu. Zaten benden çok anneme eşime gülüyor. Bu durumda artık canımı sıkmaya başladı
superselma eşine çok kızdım Aslında dinimizce bunların hiç birini yapmak zorunda değilsin. Allah rızası için yap. Sevap. Çok becerikli olmak da iyi değil. Allah sabır versin. Ben ilk günden ben ağır taşıyamam bileklerim ince vs modlarına girdim. Hiç de hoşuma gitmez böyle çıt kırıldımlar ama iyi yapmışı.m Şimdi bizim hanım narin yapamaz diyor
O zaman benim de henuz olmamam normal, 63 gunluguz henuz. Arada adet olacakmisim gibi agrim oluyor ama gelen giden yok.Ya Bn o yüzden veremiyorum demek ki 88 günlüğüz daha adet yok
Çok zor günler seni bekliyor eşin işe başlayınca hiçbir şeye elini sürmeyecek anlaşılanMerhaba kızlar
Bugünler stresli geciyor
Eşim perşembe iş başı yapacak ya
Strese sokuyor beni. Obsesif.
Kiloma kafayı takıyor.
Ev temizliğine kafayı takıyor.
Evi b.k götürüyor diyor ya.
Günaşıri süpürüyorum. Wc banyo temizliyorum.
Halı koltuk silemiyorum sorun o.
Oğlumla özel ilgilenmek istemiyor, ona da ben bakmaliyim. Kızımın yaz ödevini ben takip etmeliyim. Bi de üstüne tabldot yemek ve tatlı. Bunları yaparken bebeği 5dkdan fazla tutmak istemiyor. Ütulerini benim yapmamı istiyor. Herşeyini ütuleyecekmisim ki o sadece ütulenenleri giymek zorunda kalmak istemiyormuş.
Oldu. Herşey dahil otel suit oda hizmeti veriyoruz zaten. Hem de bedava.
Ne deniz görüyorum ne yayla.
Burnumun dibinde ikisi de.
Götürmez. Çocuklarla gezmeyi sevmez.
Herşeye susacagim çünkü çalışmıyorum.
Ama susamam ben. Önce susarim da sonra sakinlesince sayarım derdimi.
Anlar, işine gelirse yapıcı olur, değilse inatlikta bir numaradir.
Oğlumun durtusel hareketleri de bizi birbirimize düşürüyor
Geçen yıldan beri yapmıyorum ütüsünu o da eksik kalsın. Mutfakta tastamam herşey. Ev de temiz.
Konserve günü de uyuz olduğum şeyler oldu. Buraya yazarlen sarjim bitti. Bi daha da yazamadim. Ama eşime dedim gelecek yıl evimde yapacağım diye.
Oğlum sabah yanıma gelip emiyor 5-10sn
Sonra da öptüm diyor lezzetli diyor. Kıskançlık ikisinde de var. Bebeğim uyuduğunsa veya Eşim kızım bebekle ilgilendiğinde oğlumla ilgileniyorum.
Kızım da ilgi bekliyor. Gece kabuslar görüyor.
Bi de eşim ilgi bekliyor
@9ay anne olduk ya artık hemen büyüyutulerek koskoca anne yerine konuluyoruz. Sorumluluklarını üstümüze atıyorlar. İçimizdeki ilgi bekleyen çocuktan kimsenin haberi yok.
Arada eşi dişisi olduğumuzu hatırlatmak gerekiyor.
Erkekler edilgen olmayı tercih ediyor. Komut vereceksin yapacak.
Etkin olmaya çalışmıyorlar.
Ain't your mama
Ain't your mama
Şu klibi izletsem diyorum o kadar ediyor yani.
Yarın nasıl geçecek bakalım:)
@falling_water geçmiş olsun Canım
Şimdi nasılsın?
Cnm tokluktan uyuyo olabilir mi ? Bizimki karnı toksa uyur artık büyüdüler aç karnına yatamiyolar oğlum emmek istemeyince uykusu da geliyo en son uyuyakaliyo bakıyorum o kadar derin yatiyo ki ama 15 dk olmadan gözler fal taşı oluyo :) hiç üzülme yoluna girecek hersey o da alısacak zamanlaKızlar bebeğim bugun hep uyudu , acaba Açlıktan mı diyorum , birde bana bildiğiniz küs , emzirirken kafasını okşardım , saçlarını duzeltirdim , şimdi kafasına dokunduğum an ittiriyor , emerken sinirli sinirli çekiyor , ters mi tepti acabagece uykusunu guzel almıştı , gündüz de hep uyudu sevemedim bir türlü , ne yapsam bıraksam mı ben bu emzirme kampını resmen İbrahim Tatlıses'in "o eski halimden eser yok şimdi " diye BAKIYOR uyanık kaldığı an yarım saat onun dışında 2-3 saat uyudu bugun , normalde tam tersi oluyordu gündüzleri , açana büyüme atağında mı ? Hemşirede tırstı
Ben ilk kızımı koydum ve şu an 5.5 yaşında.çok şükür bir sıkıntı olmadı.hatta faydası oldu bacak kaslarını geliştirdiği için maşallah 10 aylıkken yürüdü.şimdi de bu minik kuşumu koyacağım inş.
Ben faydasını gördüm, gerisi size kalmış
Benim kız ilk zamanlar sürekli söylüyordu ama son zamanlarda söylemiyor
Soft dream olan burada satılıyor ama ultra soft yurt dışından gelecek, yüzü bana dönük olunca sanki bacaklar sarkmıyor, acaba dediğin gibi mi ya
Zaten sling alıcam bi de, aslında once almıştım kullanamadim iade ettim, tekrar denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?