2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benimki hep anne diyor:) eskiden sadece ben benzetirdim simdi herkes farkinda anne diye agladiginin:))

@9ay canim cok gecmis olsun allah sifa versin herkes bi dertle ugrasiyo bende kiza mama yedirmeye calisiyorum almiyo yemiyo
Canım hipp mamayı almadıysa sma yıda almaz , bunların TADI gerçekten kötü , balık Yağı ORANI fazla galiba , istersen evolvia mamayı dene , benim Arkadaşımın çocuğu da 1. Aydan sonra küvöze girmişti , o döneme kadar hep anne sütü vermiş , üzüntüden sütü azalınca sma yı denemişler almamış bebek , evolvia denemişler almış , 3-4 gün yattı ama Arkadaşımın sütü azalınca hep mama destekli gitti 4. Aydan sonrada golden goat a geçmişti , şu an bebeği 2.5 Yaşında

Golden goati haftada iki kez onerdi doktor 6 aydan onceki bebelere
Ama dedign gbi bnlarin icerigi farkli galiba bide keske numune mama dagitsalar evolvia ve nuk biberon denerim artik

Oooohh iyi olmaz mı hiç iyi yapmışsın nefes almaya Hakkı'mız var

Kızlar bebeğim bugun hep uyudu , acaba Açlıktan mı diyorum , birde bana bildiğiniz küs , emzirirken kafasını okşardım , saçlarını duzeltirdim , şimdi kafasına dokunduğum an ittiriyor , emerken sinirli sinirli çekiyor , ters mi tepti acaba gece uykusunu guzel almıştı , gündüz de hep uyudu sevemedim bir türlü , ne yapsam bıraksam mı ben bu emzirme kampını resmen İbrahim Tatlıses'in "o eski halimden eser yok şimdi " diye BAKIYOR uyanık kaldığı an yarım saat onun dışında 2-3 saat uyudu bugun , normalde tam tersi oluyordu gündüzleri , açana büyüme atağında mı ? Hemşirede tırstı

Reactions: 9ay
Bence ac olan bebe uyumaz cicir bocegi gibi susmaz da.
Gunduz uykusu dinlendirir onu. Bizimki hic sacini oksatmazdi hep huylanrdi meger sut emerken memeden bebekle sadece konusulurmus huylandirmicakmissin
Oda smdi yeni duzene alisiyor

Çok geçmiş olsun üzüldüm demek ki kendini çok ihmal ettin Can'ım dinlen iyice iyi olacaksın merak etme

Reactions: 9ay
Çok zor günler seni bekliyor eşin işe başlayınca hiçbir şeye elini sürmeyecek anlaşılan

Cnm tokluktan uyuyo olabilir mi ? Bizimki karnı toksa uyur artık büyüdüler aç karnına yatamiyolar oğlum emmek istemeyince uykusu da geliyo en son uyuyakaliyo bakıyorum o kadar derin yatiyo ki ama 15 dk olmadan gözler fal taşı oluyo :) hiç üzülme yoluna girecek hersey o da alısacak zamanla

superselma cidden eşin gıcık etti beni.valla demek benim eşim öyle olsa çoktan bosamisti beni :) yemek yapmıyorum çok nadiren yaparım utu yapmam yapınca çok mutlu olur :) annesi 15 20 gündür bizde daha bugün ikinci kez yemek yaptım ona :) hatta annesi sabah eşime diyo ki ütülerim var bnm kendisi yapamiyo sanki eşim de ben yaparim kendiminkiyle beraber akşam dedi :) fazla güçlü görünmek herseye kosturunca kıymetli olmuyosun ben anladım. Geçen annesi geldiğinin ikinci günü 9raya buraya kosturdum yemek yaptım çocuk baktım mahvoldum resmen akşam eşime bacagim agriyo dedim o da ayakta çok kaldın yoruldun dedi kV de de yoo ayakta kalmadi ki dedi o laf benim.için yetti ogunden beri hiç umrumda değil aç mi tok mu ne ihtiyacı var

Bakiyim araştırayim bende bi

Googlea ultra soft yazdım da baktım. Tabi bu konuda uzman değilim.

Gen de sling kullanıyorum. Çok memnunum. Tek sorun sokakta bağlayacağım saman yere sürtünüyor. Bir tek onu sevmiyorum. Sling rahat oluyor. Kollarım yorulmuyor. Kızım da slingde bakınmayı çok seviyor. Ama slingin kullanım süresi kısıtlı.

Tutunluanne.comda pınar diye bir bayan var yanlış hatırlamıyorsam o 80 liraya kanguru satıyor el

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…