- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #51.061
Canım ben birkaç kere yatılı misafir olarak gittim babynestini yanımızda götürdüm. Hem yerini yadırgamadı hem rahat oldu nerede yatacak derdi olmadı. Götürebilirsin gönül rahatlığıyla.Ne yapsam bilemedim tatile falan gitmek istemiyorum onu düşün bunu düşün
@nrcnmerPembeLokum @falling_water
:) Kızlar benim eşim de titizlik takıntı halinde.
Bana diyor ki elimde sürekli yaş temizlik bezi olacakmış. Tozları daha sık almaliymisim. Islak mendille koltuk ya da yer silinir miymis? Her an bez yıka sil uğraşacak halim kalmıyor. Oğlumun eli ağzı değse koltuğu, meyve suyu damlatsa yeri ıslak mendille aliveriyorum napayım.
bekarken haftada bir cam silermis. Ev arkadaşı söylemişti. Her pazar cam silmekten kurtuldum yenge demişti:)
Hatta benim komşularım bile temizliğin detaylarini benim kocamdan öğrendiklerini söylerdi. Benim anlattıklarımdan
Eşimle ilk beş sene temizliği beraber yapardık. Camları siler evi süpürurdu. Pazar günleri kahvaltı hazırlardı.
4 senedir ev işlerine yardımı kesti.
Bu sefer de dırdır başladı. Yapmıyor inadından dayanamıyor. 4 sene once kv kaynim ve bir arkadaşı karışma ev işine dedi. Bu da işe yardımı kesti ama dır dır etmeye başladı.
Ne yapsam bilemedim tatile falan gitmek istemiyorum onu düşün bunu düşün
Valla mekan bilmiyorum neresi seni görüyorum baya sıcak konuşuyoruz ben de seni soğuk saniyodum ya ne kadar sicaksin diyorum böyle omuzlarında saçların vardı hafif kumral :) ben de izmirdeyim canim :)hayır olsun inşallah ben ıspartadayım tanışalım inşallah Nasıl bi rüyaydı nerde tanıştık ?
Kizlar bebeginizi nasil uyutiyosunuz? Benimkini cok kotu alistirdik battaniyede sallamadan uyumiyo. Ya bebek arabasinda gezerken uyuo yada esimle salliyoruz. Uyku egitimi 3. Ayliktan itibaren nasil uygulamayi dusuniosunuz?
Cok guzel alistirmissin benimki hayatta o sekilde uyumaz uykuya karsi direnio adeta. Emzigi de tutmadi kac kere denedim almadiYavaş yavaş bıraktırabilirsin diye düşünüyorum Can'ım
Emzik alıyor mu uykudan önce sakinleştirip emzik verirsen uyuyabilir belki
Ben uyku saatinde yatağına koyuyorum karnı tok ise emziğini emerek uyuyakalıyor
Uyku rutini yapabilen var mı her gün uyumadan önce banyo filan? Ben yapamıyorum yaa.
Hadi ya hesap böyle mi cidden az gibi geldi banaCanim kg×100-120/8 bi ogün boyle hesaplanıyor. Asagi yukari bu kadar icer
Bende cok stres olmustum gitmeden once herkes gozumu korkuttu nasil cesaret ediyosuk 2 aylik bebekle diye ama simdi iyi ki gitmisim diyorum yine tatil yapabilsem yine giderimNe yapsam bilemedim tatile falan gitmek istemiyorum onu düşün bunu düşün
Kendi kendine uyuyabilen bebeklere okadar ozeniyorumki. Artik internetten arastirmam lazim nasil uyku egitimi verilir diye bi kac tuyo ogrenmem lazimBenimki oyle agliyor oyle agliyor ki garibim catliyor en sonunda yorgun dusuyor biraz emip uyuyor..
Ama.her aksam banyo yaptiriyordum uyusun diye bir ara
Şu mamayı Bi ben veremedim ya mama verirsem sütüm kesilecekmiş gibi Bi psikolojideyim kızım zayıf ama yine de vermiyorum mama
Suan oteldeyiz diye yapiyoruz mecburen ama evde artik duzene sokmaya calisicam boyle olmaz olmamali yaniVazgeçirsen iyi olur Can'ım çok zor olur size
Kendi kendine uyuyabilen bebeklere okadar ozeniyorumki. Artik internetten arastirmam lazim nasil uyku egitimi verilir diye bi kac tuyo ogrenmem lazim
Bizimki sallanmadan nasil uyicaksa artik. Neyse denicem ama pes ettirmezse iyi benim kizBenim bildigim seyleri soyleyeyim
Her aksam ayni saatte banyo sonra ayni pijamayi giydirmek emzirmek ayni ninniyi soylemek ve bebegi yatirip surekli pis pis pis pis ya da şş şş şş şş diyerek kendi kendine uyumasini bekleme
Dışarı çıkarken anne sütü alıyorum yanıma 3 saat idare esiyor termos çantaya koyuyorum 3 saatten sonra ya emzirmenin bir yolu ya da mecburen mama ağzına biberon girince susuyor benimki maşallah 10cc içip rahatlıyor bırakıyor birkaç saat daha kazandırıyor bana :)Mama ben de vermiyorum, mama vermemek icin ben nereye gidersem cocugumu da oraya goturuyorum ve istedigi her zaman her yerde bi yolunu bulup emziriyorum. Adliyede, kuaforde, cay bahcesinde orda burda her yerde
Tatille ilgili her soruyu sana soracağım o Zaman aklıma geldikçe :))Suan oteldeyiz diye yapiyoruz mecburen ama evde artik duzene sokmaya calisicam boyle olmaz olmamali yani
Sor canim tabiki :)). Cumartesiye kadar tatildeyim. Iyidim boyle yemek temizlik derdi olmadan, keske hic bitmese diyorum bazen :)Tatille ilgili her soruyu sana soracağım o Zaman aklıma geldikçe :))
Bizimki sallanmadan nasil uyicaksa artik. Neyse denicem ama pes ettirmezse iyi benim kiz
Cnm sütü nasıl muhafaza ediyosun disardaykenDışarı çıkarken anne sütü alıyorum yanıma 3 saat idare esiyor termos çantaya koyuyorum 3 saatten sonra ya emzirmenin bir yolu ya da mecburen mama ağzına biberon girince susuyor benimki maşallah 10cc içip rahatlıyor bırakıyor birkaç saat daha kazandırıyor bana :)
Dışarı çıkarken anne sütü alıyorum yanıma 3 saat idare esiyor termos çantaya koyuyorum 3 saatten sonra ya emzirmenin bir yolu ya da mecburen mama ağzına biberon girince susuyor benimki maşallah 10cc içip rahatlıyor bırakıyor birkaç saat daha kazandırıyor bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?