- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #51.661
Ben de o da yok.. 71 gunluk oglum.. Lekelenme bile yok.. 42-43 gun lohusaligim surdu sonra bitti. Daha da birsey yok.Bende adet gormedim 75 gunlük olduk sadece geçen hafta avuç ici kan geldi başkada yok
2,5 3 saatte bir gibi canım. En az iki kere kakaCan'ım peki bebişin kaç saatte bi uyanıyor gece ve ne kadar emiyor ..beslendiğini kaç kez kaka yaparsa anlarız..bizim ki günde 2-3 kez yapma ya başladı..
Canm benim 64 gün sürdü biter azaldkysa ama ağrın varsa ve çoğalırsa dr.a git kesinlikleMerhaba bayanlar bende temmuz annelerınde konu yakınındeydım 29haziranda dogum yaptm hazıran annesı oldum ıkıncı kez sizlere bşr sorum olacak 2ayı gectı hala damla damla kanamam gelıyor sznde bole olan oldumu ben baya skntılıyım sezeryanla dogum yaptm bu arada
Benim oğlum sürekli kustuğu için gece yan yatırıyorum dönmesin diyede arkasına yastık koyuyorum tabi. Ama gün içinde gözum hep üzerinde olduğu için nasıl rahatsa bırakıyorum öyleKızlar bebeklerinizi hala yan yatırıyor musunuz ? Arkasına yastık koyup ?
Bazı bebekler bu aylarda meme ve biberon reddi yapabilirmiş. Daha doğrusu beslenmeyi reddediyormuş bizde yaşadık doktorumuz normal karşıladı. Bir şekilde sakinleştirip besle dedi bende uykuda emzirmeye başladım bazen hala reddediyor baktım çok geçtiyse vakit uyutup emziriyorum yapacak birşey yok bu bir süreç ve yavaş yavaş geçiyor sıkıntı yapmayın hiç. Bizimde gece uykumuz guzel o yuzden uyurken emzirip gazını çıkartıyorum uyumaya devam ediyoruz çok şükür. Bunu da 2.5-3 saat arası yapıyorum. Sure olarak kısa ama ben bunun bir süresi olduğunu düşünmuyorum kimi bebek hızlı emiyor ben yudumlarını takip ediyorum yeterince yuttugunu duyarsam sıķıtı yok bana gore. Ama önsüt çoksa önce sutunu sagıp sonra verebilirsin tabi 2-3 dakika fazla değilKizlarrrr merhaba öncelikle..3 aydan beri yoktum buralarda..nasılsınız bakam..Kızlar okuyorum sizleri hep ne güzel sürekli yardim ediyorsunuz birbirinize..bana da bi el atın..ya biz 28 ağustos da 3 aylık olduk.ilk 2 ay sarılık geçirdi atlatamadı....Çok kilo alamiyoruz..yemeyi sevmiyo benim kizim...su an 5600 kilosu ..3685doğdu ama yemediği için iyi kilo alamadı...size sorum 3 gündür memeyi reddediyo. Sadece 4-5 dk emiyor 3 saatte bir....o da ön süt ..ne yapacağım bilmiyorum..biberon da istemiyo..göğüslerim şiş saatlerce duruyor...gece kaldırıyorum uyanmıyor..gece uykusu mükemmel..siz gece kaç saatte bi kaldırıyorsunuz..ne kadar emiyor..bi yardım edin..
Doktorumuz izah etti. Kaka beslenme göstergesi değilmiş. 3 saatte en az 1 kere çişini yapması yeterli beslendiğini gösterir buna dikkat et dedi.Can'ım peki bebişin kaç saatte bi uyanıyor gece ve ne kadar emiyor ..beslendiğini kaç kez kaka yaparsa anlarız..bizim ki günde 2-3 kez yapma ya başladı..
Merhaba 40 tan sonra kontrole gitmedinmi? 3 aylıl neredeyse bebişin bence bi git baksın
saoln kızlar dr a gitmemiştim amaaa gittim hersy yoknda dedı kokunıcın antbytk verdı dr kullandm cıdden sankı koku yok artık lekelenmede btti dr a gitmemi bekliyorms sankiCanm benim 64 gün sürdü biter azaldkysa ama ağrın varsa ve çoğalırsa dr.a git kesinlikle
bebislerden sayfaya bakamiyoruz artik.3 bucuk aylik olduk.3 haftadir yuzustu donuyoruz.3 aylik kontrolunde 63 cm 5700 gr olmustuk.sizin bebisler nasil
Değiştir ilk doğum sancısı uzun sürer diyorlar ama hiç belli olmaz, normal doğum yap son ana kadar diret, senin ulaşabileceğin anında doğuma gelecek doktor bul, benim doktor sezeryanla Türkiye'de ilki gerçekleştirip anne karnında kesesi ile çıkartmış videoları var, bana normal doğum yaptırdı ben öyle istedim gece kaç olursa olsun telefona bakar işin ehli idi, aradığım an istediğimde ulaştım, ben 6 ay iken doktorumu değiştirdim, öncekine ulaşamıyordum o yüzden değiştirdim iyi ki değiştirdim, güven çok önemli sen doktoruna inanıp güvenmezsen boşa gitme, gece doğum yaparsan gece doktor gelmeli ne demek başka doktorun doğuma girmesi, devlet hastane usulü gibi olmuş boşa özele gitme o zamanArkadaslar ize bir sey daniscam eger ben sezeryan olursam gittigim hastane bir gub yatiriyor bir baska hastane var o hastanede sirf sezeryan yapan bir doktor var alaninda iyi orda iki gun kaliniyor simdi 7 ay boyunca bir doktora gozukup sezeryan olcagim kesinlesirse son zamanda doktor degistirmek mantiklimi birde hastanenin iki gun yatirmasi sezeryan icin cok arti biseymi normal dofumdada doktorum eger gece dogumun olursa nobetci kimse o geliyor dedi kafam karsti ama bir normal dogumda sabaha kadar sanci surdugu icin yetisirim dedi ya surmezse bu doktorum konuskan o sezeryanci cok sessiz doktor degistirsemmi degistirmesemmi bilemedim
Nerdesn hangi hastane. Bende sezeryan oldum 1 gece kaldm 2 gece kalıp napcan zaten sıkıcı biyerArkadaslar ize bir sey daniscam eger ben sezeryan olursam gittigim hastane bir gub yatiriyor bir baska hastane var o hastanede sirf sezeryan yapan bir doktor var alaninda iyi orda iki gun kaliniyor simdi 7 ay boyunca bir doktora gozukup sezeryan olcagim kesinlesirse son zamanda doktor degistirmek mantiklimi birde hastanenin iki gun yatirmasi sezeryan icin cok arti biseymi normal dofumdada doktorum eger gece dogumun olursa nobetci kimse o geliyor dedi kafam karsti ama bir normal dogumda sabaha kadar sanci surdugu icin yetisirim dedi ya surmezse bu doktorum konuskan o sezeryanci cok sessiz doktor degistirsemmi degistirmesemmi bilemedim
Arkadaslar ize bir sey daniscam eger ben sezeryan olursam gittigim hastane bir gub yatiriyor bir baska hastane var o hastanede sirf sezeryan yapan bir doktor var alaninda iyi orda iki gun kaliniyor simdi 7 ay boyunca bir doktora gozukup sezeryan olcagim kesinlesirse son zamanda doktor degistirmek mantiklimi birde hastanenin iki gun yatirmasi sezeryan icin cok arti biseymi normal dofumdada doktorum eger gece dogumun olursa nobetci kimse o geliyor dedi kafam karsti ama bir normal dogumda sabaha kadar sanci surdugu icin yetisirim dedi ya surmezse bu doktorum konuskan o sezeryanci cok sessiz doktor degistirsemmi degistirmesemmi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?