2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canm benim 64 gün sürdü biter azaldkysa ama ağrın varsa ve çoğalırsa dr.a git kesinlikle

Bazı bebekler bu aylarda meme ve biberon reddi yapabilirmiş. Daha doğrusu beslenmeyi reddediyormuş bizde yaşadık doktorumuz normal karşıladı. Bir şekilde sakinleştirip besle dedi bende uykuda emzirmeye başladım bazen hala reddediyor baktım çok geçtiyse vakit uyutup emziriyorum yapacak birşey yok bu bir süreç ve yavaş yavaş geçiyor sıkıntı yapmayın hiç. Bizimde gece uykumuz guzel o yuzden uyurken emzirip gazını çıkartıyorum uyumaya devam ediyoruz çok şükür. Bunu da 2.5-3 saat arası yapıyorum. Sure olarak kısa ama ben bunun bir süresi olduğunu düşünmuyorum kimi bebek hızlı emiyor ben yudumlarını takip ediyorum yeterince yuttugunu duyarsam sıķıtı yok bana gore. Ama önsüt çoksa önce sutunu sagıp sonra verebilirsin tabi 2-3 dakika fazla değil

Can'ım peki bebişin kaç saatte bi uyanıyor gece ve ne kadar emiyor ..beslendiğini kaç kez kaka yaparsa anlarız..bizim ki günde 2-3 kez yapma ya başladı..
Doktorumuz izah etti. Kaka beslenme göstergesi değilmiş. 3 saatte en az 1 kere çişini yapması yeterli beslendiğini gösterir buna dikkat et dedi.

Kızlar kızım şimdi sarı kustu sizce doktora gideyşmmi ne yapayım. Emmesi iyi keyfi iyi ateşi yok ama her zaman kusuyodu ilk defa da sarı kustu cok acil. Cvp bekliyorum

Merhaba 40 tan sonra kontrole gitmedinmi? 3 aylıl neredeyse bebişin bence bi git baksın

Canm benim 64 gün sürdü biter azaldkysa ama ağrın varsa ve çoğalırsa dr.a git kesinlikle
saoln kızlar dr a gitmemiştim amaaa gittim hersy yoknda dedı kokunıcın antbytk verdı dr kullandm cıdden sankı koku yok artık lekelenmede btti dr a gitmemi bekliyorms sanki

arkadaşlar gunaydın ben de allah ızın verırse aralıkda dogum yapcam bebek odası dusunuoruz ıcınızde ınternetten bebek odası alan varmı varsa lutfen hangı sayfadan aldıgınızı belırtebılırsınız bızede fıkır olsun sımdıden allah razıolsun

Arkadaslar ize bir sey daniscam eger ben sezeryan olursam gittigim hastane bir gub yatiriyor bir baska hastane var o hastanede sirf sezeryan yapan bir doktor var alaninda iyi orda iki gun kaliniyor simdi 7 ay boyunca bir doktora gozukup sezeryan olcagim kesinlesirse son zamanda doktor degistirmek mantiklimi birde hastanenin iki gun yatirmasi sezeryan icin cok arti biseymi normal dofumdada doktorum eger gece dogumun olursa nobetci kimse o geliyor dedi kafam karsti ama bir normal dogumda sabaha kadar sanci surdugu icin yetisirim dedi ya surmezse bu doktorum konuskan o sezeryanci cok sessiz doktor degistirsemmi degistirmesemmi bilemedim

Değiştir ilk doğum sancısı uzun sürer diyorlar ama hiç belli olmaz, normal doğum yap son ana kadar diret, senin ulaşabileceğin anında doğuma gelecek doktor bul, benim doktor sezeryanla Türkiye'de ilki gerçekleştirip anne karnında kesesi ile çıkartmış videoları var, bana normal doğum yaptırdı ben öyle istedim gece kaç olursa olsun telefona bakar işin ehli idi, aradığım an istediğimde ulaştım, ben 6 ay iken doktorumu değiştirdim, öncekine ulaşamıyordum o yüzden değiştirdim iyi ki değiştirdim, güven çok önemli sen doktoruna inanıp güvenmezsen boşa gitme, gece doğum yaparsan gece doktor gelmeli ne demek başka doktorun doğuma girmesi, devlet hastane usulü gibi olmuş boşa özele gitme o zaman

Nerdesn hangi hastane. Bende sezeryan oldum 1 gece kaldm 2 gece kalıp napcan zaten sıkıcı biyer

Ben normal doğum yapmak istediğim için sezeryana zorlayan drumu 37. haftada değişyirip normal doğum yanlısı bir dra geçerek normal doğum yaptım. Yani dr kabul ediyorsa soan ayda bile sr değiştirilebilir. Nasıl doğum yapmak istesiğinize karar verin. Bir arkadaşımın doğumuna dru yetişemedi başka dr doğum yaptırdı, bir başkasında onun dru izinliydi farklı dr girdi doğuma yani dr garanti olmuyor ama hastanede diğer drlarda işinin ehliyse çok düşünneyin dr yatişebilir mi yetişemez mi diye. Sağlıklı doğum olsun inşallah ikiniz içinde.

Kızlar oğlum Ali'm, bebeğim, miniğim bitanem, kuzum, meleğim, oğlum bugün dört aylık. Çok mutluyum, rabbime ne kadar şükretsem de az. Umutlarımın tükenmeye başladığı günlerde gelen mucizem.
Gelelim dünkü doktor kontrolüne. Öncelikle kafama göre bir doktor bulabildiğimi düşünüyorum.
Oğlum 7500gr. 64cm.miş. Ben 8 olmuştur diyordum ama olmamış. 550 gr almış bu ay. Artık ayda 1 kilo aldığı dönem sona erdi dedi.
Genel durumunu beğendi, sadece anne sütüyle beslendiğini belirttim. Eğer sütünde azalma hissedersen (bunu huysuzlanarak belli eder, anlarsın aç olduğunu dedi) yoğurt, meyva püresi ve baharatsız tarhanaya başlayabilirsin, mama tavsiye etmiyorum dedi. Bunun yanısıra çorbaları yağsız tuzsuz verme, zeytinyağı veya tereyağı ve bir miktar tuz ile hazırla, verdiğin şeyler lezzetli olsun ki reddetmesin dedi. Farklı farklı ekollerden bir sürü doktorun çok farklı görüşleri oluyor tabi ama bana mantıklı geldi. Diş kontrolü yaptı, henüz hiç belirti yokmuş.
Ordan çıkıp hemen çocuk cerrahının ofisine gittik. Bilenler bilir, oğlum 9 gün küvezde kaldığı için yenidoğan sünneti yaptıramamıştık. Bu ay için planladık, yaz tatili bitsin falan diye. Fakat doktor sadece genel anestezi ile uygulama yaptığını ve dört ayda yapmanın çok anlamlı olmadığını, ya 2 taşında ya da 6-7yaşında yapalım dedi. Çok şaşırdım o kadar insan yaptırıyor. Bu aylarda pipileri de şişman oluyor, yapışma falan olabilir dedi. Bu konuda deneyimi olanlardan bilgi bekliyorum. Başka bir cerrahla da görüşmek istiyorum aslında, çünkü bezliyken iyileşme hızlı oluyormuş. İlk ay yaptırsaydım kremle lokal anestezi ile yapıyorlarmış ne güzel kısmet
İşte böyle kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…