2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Masallah canim ogluna :) biz de sunnet yaptirmistik 20 gunlukken. Ama bir aydan sonra mutlaka genel anestezi mi olmaliymis bilmiyodum. Bu olay doktoruna gore de degisebilir bir iki hocayla daha gorus derim. Yazik minicik bebeye genel anestezi vermek cok agir gelir.

Canim cok sevindim kafana gore bir doktor bulabildigine, doktor gercekten cok onemli. Benim oglum artik tamamen sari kaka yapiyor ve o sari kakali bezi ogluma antibiyotik vermeye calisan doktorun suratina yapistirmak istiyorum. Ben bu ayin sonunda goturecegim 4 ay kontrolune bakalim ne cikacak sonuclar.. bana da cok kilo almadi gibi geliyor ama sanirim boyu uzadi baya..

tekrardan hayırlı olsun, huzursuzluğu ağlamaları vs rota virüs aşınında etkisi olduğunu duymuştum, 4. Ay sendromu böyleyse 6. Ay diş çıkarma sendromu Nasıl olur

Anneler yaa. Bu ikinci bebek mevzunda ne düşünüyorsunuz ben bizim minik yeni yurumeye başlayınca digeri de olsun die geçio aklımdan . Yani neyime güveniosam bilmiiom ama. Hiç korunmak istemiom. Olursa da beraber buyurler diom. Ne bilim zaten annelik hayatım ı aldı yurudu bir degil 2 bebe buyutup çıkayım aradan diorum

Masaallah annesi oğluna. Bu ay benim kizda az kilo alacak sanirim. Kizin gecen hafta hasta olmustu Dr goturdugumde 2 haftada 200 gr almis gözüküyordu. Çok uzulmustum. Hahaftaya 4 aylik kontrolü olacak bakalim gelişimi nasil olmuş bu ay?

Ben hamileyken isten ayrildim. Kizin 3-4 yasina gelene kadar calismayi düşünmüyorum. O arada bitane daha mi yapsam hazir ise ara vermişken diyorum :)(

Yine buraya dönülmüş, iyi de olmuş :)
Cuma doktor kontrolüne gittik. Tam kan sayımı yapıldı ve sağlık ocağının verdiği vegaferona gerek olmadığı ortaya çıktı. Kafası karışmış anneler tam kan sayımı yaptırarak doktorun önerisiyle hareket ederlerse daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

Kizlar benim kizim 2 hafta once hasta oldu. Kulagi iltihaplanmisti, oksurup hapsiriyordu. Dr antibiyotik vs verdi. Bu hafta ilaclari bitti ama kakasi çok kokuyor neden olabilir? Rengi hastayken Yeşildi ama simdi sariya dondu.

Sağlık ocağında da bana yoğurt ve meyve suyu verebilirsin demişlerdi fakat doktorum aynı fikirde değil. Havuç falan önerdi başlangıç olarak. Tarhanaya o da tamam dedi. Meyveleri şekerli olduğu için önermiyor. Tuz da yok.

Toplam bir ayda sadece 550 gr, ben mor tabii ama adam hemen çok normal beklenen bu, artık o tempoda gitmeyeceğiz diyince rahatladım

Kizlar benim kizim 2 hafta once hasta oldu. Kulagi iltihaplanmisti, oksurup hapsiriyordu. Dr antibiyotik vs verdi. Bu hafta ilaclari bitti ama kakasi çok kokuyor neden olabilir? Rengi hastayken Yeşildi ama simdi sariya dondu.

Önsütü fazla alıyor olabilir ama yine de doktoruna danış istersen. Bir de salyası çok olup da geri yutarsa ondan olabilirmiş. Ben de bir kaç gün daha takip edip geçmezse doktora danışacağım.

Ayyy o salyalari hic sorma çok fena. Elleri hep agizda. Hatta bizimkileri bile sokuyor bi hirslaniyor. Hatta meme ucunu bile isiriyor
Önsütü fazla alıyor olabilir ama yine de doktoruna danış istersen. Bir de salyası çok olup da geri yutarsa ondan olabilirmiş. Ben de bir kaç gün daha takip edip geçmezse doktora danışacağım.

Valla ben de ikinciyi dusunuyorum. Ben 31 yasindayim, oyle cok ara vermek istemiyorum en gec 35te dogurma fasli bitsin mumkunse :) bu ilkbahar degil, sonraki ilk bahar calismalara baslamak istiyorum. Oglumla iki yaz tatil yapmak istiyorum cunku, anne babasiyla deniz kum gunes yapmak onun da hakki :) zaten olmasi dogmasi derken oglum 3 yasina gelecek, o kendini kurtarmis olacak kardesi gelince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…