2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Evet canim Dr söylemişti yapar diye ama ant niteli 5 gün oldu. Kaka rengi sariya dondu ama kokusu farklilasti.
Antibiyotik yapar canim

Bende 31 yasindayim. Ayni fikre sahibiz seninle kismet olursa kizim 2 yasina gelince çalışmalara baslariz bizde

Kizlar az once oglum ilk donusunu yapti :)) babasiyla oyle kalakaldik.. sirtustu geri dondurduk tekrar dondu.. artik koltuk devri kapandi yani :)
Oyun matlarina bakmaya basladim haliyle de onlar nasil fiyatlar oyle! Bir tanesine 1400 tl demisler, sok oldum. Puzzle oyun matlarindan bakacagim ama, arastiriyorum simdilik.. sizden var mi kullanan bu matlardan??

Ben de senin gibi dusunuyorum canim. Ama yapan arkadaslarim akil ve ruh sagligin icin arada en az 3 yas olsun diyor :) esim de hic yanasmiyo valla. Ben su anda tecrubelerim tazeyken hazir da anne moduna girmisken bir tane daha isterdim. Ama biraz beklicez sanirim :)

Hamileligimde bebek odasina hali ararken ben de bakmistim. Unigo sanirim bu piyasada en cok tutulan. Sen de muhtemelen ona bakmissindir. Ayri ayri hem normal haliya hem buna para vermktense simdiden alsak mi dediydik fiyatlari gorunce tovbe ettik :)

Aynen unigo :) simdi daha uygun bisey var mi diye arastiriyorum.

Benim doktor da başlamadı. 6. Ayda tekrar değerlendiririz dedi.

vorones canım ikinci bebek mevzusunda ben de gitgel yaşıyorum bazen ama ben de hemen düşünenlerdenim. Yani oğlum bir yaşını doldurunca çalışmalara başlıcam bakalım. Çok ara vermek istemiyorum. Belki üçüncüyü bile yaparım :) yani yaşım 27 ara vermek ilerde rahatlama dönemini geciktirecek.

Dimi bir de yaş mevzuu var benim yas 31 é geldi . 2 . Nerden baksan 35 é dayanacak . 3. Bile olmalı diorum. Hani ne bilim şu dunyada yalnız değil dé kalabalık bi aile olmak isterim . Sen 1 yaşında düşünüyorsan 2yi bulur o zaman bebeğin gelmesi. İşte ben bunu pek istemiom yani o dillenip kıskanma bilincine varınca istekleri ihtiyaçlari çok fatklilasinca daha zor gibj olacak. O yüzden ben hemen olsa diom. Ay boyle söyleyince sonra gerçekten . Delimiyim ben diom ama ne bilim nasipp

Ay bak haklı gerekçeler. Anne modundayken herseyi tazecik biliyoken sonra ne bilim hayat zaten kısıtlı iken . ..

Ay hadi hayırlısı. . Burda yazarız gene müjdeler veririz

Ben hamileyken isten ayrildim. Kizin 3-4 yasina gelene kadar calismayi düşünmüyorum. O arada bitane daha mi yapsam hazir ise ara vermişken diyorum :)(
AY senin sebep pek haklı sebep . Valla madem bu bebise tüm zamaninı vercen bi tane daha olsun berbaer buyusunleér

kızlar şu kehribar kolyelerinden alan var mı? bizimki çok huzursuz sürekli eli ağzında herhalde başladı artık diş sıkıntısı

Yuvaya dönmüşüz, ne guzel . Herkese merhaba
septemberlove ben de kehribar kolyelerine bakıyorum bi kaç gündür. Kullanan varsa yorum bekleriz. Ama beni ise yarayıp yaramayacgindan çok tehlike kısmı korkutuyor. Boynuna takacaz Allah korusun ya bisey olursa ?

aslında oğlum 2 yaşına gelirken hamile kalmayı isterim ikinciye.pat diye de olmuyor zaten bekleme süresi vs. bakalım nasipse olur inşallah. biraz da oğlanın yaramazlık durumuna bağlı yaa beni çok bezdirirse naparım bilmiyorum görümcemin 2.5 yaşında oğlu var ve 2.çocuktan neredeyse vazgeçecek :)) ilk çocuğun biraz durulması lazım kafayı yememek için.

cumartesi 5. ay kontrolümüzü olduk. kilo alımı bayağı düşüşte. bu ay 300- 400 gr almış sadece. boyu bile yarım cm uzamış
kusma olayından dolayı artık doktorumuz ilaca başlattı.çok istemesem de başladım çünkü ne yese çıkarıyor artık midesinde bir şey durmaz olmuştu son birkaç gündür.
vegaferonu kullanın dedi. ama benim hala kullanasım yok. içinde paraben varmış ama dedim, birçok ilaçta var zaten dedi o da.
ek gıdalara başlamamıza izin verdi. ilk hafta meyve püresi, sonraki hafta yoğurt, sonraki hafta patates-havuç ve bir mevsim sebzesiyle yapılmış sebze çorbasına başlayacağız

Biz bebeğimiz 6 aylık olunca düşüyoruz ama cesaret edemezsek kızım 1 yaş olunca ona da cesaret edemezsek en gec 1.5 yaşındayken diyoruz

Benim doktorum hamile kalınca sütten kesmene gerek yok dedi ama korkum bulantı yüzünden emzirememek kızıma hamileyken bulantı istifradan ne çektiğimi bi ben bilirim bi de Allah

Ardı ardına 3-4 çocuk sahibi olmak istiyorum ben kısa sürede

Evet PembeLokumum.zaten senden de ötürü düstü aklıma. Zor Mor ama hemen olsun beraber buyurler diorm. .Bi de tabi bu korunma mevzu da etkilio. Hani ben ilaç ya da iğne istemiyorum tabi Spiral faln da..Eşim de bi iki korunsa da. Ikimzde istemedikk attık ne varsa . Yani .ben dé bebek olsa nolur ki die düşüné düşüné bi baktım ister oldum rüyalarima girdı

Kızlar dün yazacaktım, vakit bulamadım. Çok yakın bir arkadaşım eşinden ayrılıyor, ve tek çocuk. Dedi ki, eşimle yapamadım olmadı (kendisi erkek), aile kuramadım. Allah korusun annemle babama birşey olsa sap gibi yalnızım şu dünyada, bir kardeşim olsa bana ömür boyu destek olurdu dedi. Ben de aynısını hep eşime söylemişimdir. Allah sıralı ölüm versin, biz göçüp gittiğimizde hayatta bir başına mı kalsın bu çocuk diye.. İlk başlarda çekimser kalan eşim, arkadaşımızla da konuşunca ikinciyi istemeye başladı. Dediğim gibi yazı bi atlatalım, ufaklık 1 - 1,5 yaşındayken başlarız denemelere. Oldu, doğdu olur 2.5-3 yaşında.. Ben de 34 yaşımda doğurma faslını kapatmış artık hayatımı düzene sokmuş olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…