- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #51.701
Antibiyotik yapar canim
Valla ben de ikinciyi dusunuyorum. Ben 31 yasindayim, oyle cok ara vermek istemiyorum en gec 35te dogurma fasli bitsin mumkunse :) bu ilkbahar degil, sonraki ilk bahar calismalara baslamak istiyorum. Oglumla iki yaz tatil yapmak istiyorum cunku, anne babasiyla deniz kum gunes yapmak onun da hakki :) zaten olmasi dogmasi derken oglum 3 yasina gelecek, o kendini kurtarmis olacak kardesi gelince.
Ben de senin gibi dusunuyorum canim. Ama yapan arkadaslarim akil ve ruh sagligin icin arada en az 3 yas olsun diyor :) esim de hic yanasmiyo valla. Ben su anda tecrubelerim tazeyken hazir da anne moduna girmisken bir tane daha isterdim. Ama biraz beklicez sanirim :)Anneler yaa. Bu ikinci bebek mevzunda ne düşünüyorsunuz ben bizim minik yeni yurumeye başlayınca digeri de olsun die geçio aklımdan . Yani neyime güveniosam bilmiiom ama. Hiç korunmak istemiom. Olursa da beraber buyurler diom. Ne bilim zaten annelik hayatım ı aldı yurudu bir degil 2 bebe buyutup çıkayım aradan diorum
Hamileligimde bebek odasina hali ararken ben de bakmistim. Unigo sanirim bu piyasada en cok tutulan. Sen de muhtemelen ona bakmissindir. Ayri ayri hem normal haliya hem buna para vermktense simdiden alsak mi dediydik fiyatlari gorunce tovbe ettik :)Kizlar az once oglum ilk donusunu yapti :)) babasiyla oyle kalakaldik.. sirtustu geri dondurduk tekrar dondu.. artik koltuk devri kapandi yani :)
Oyun matlarina bakmaya basladim haliyle de onlar nasil fiyatlar oyle! Bir tanesine 1400 tl demisler, sok oldum. Puzzle oyun matlarindan bakacagim ama, arastiriyorum simdilik.. sizden var mi kullanan bu matlardan??
Aynen unigo :) simdi daha uygun bisey var mi diye arastiriyorum.Ben de senin gibi dusunuyorum canim. Ama yapan arkadaslarim akil ve ruh sagligin icin arada en az 3 yas olsun diyor :) esim de hic yanasmiyo valla. Ben su anda tecrubelerim tazeyken hazir da anne moduna girmisken bir tane daha isterdim. Ama biraz beklicez sanirim :)
Hamileligimde bebek odasina hali ararken ben de bakmistim. Unigo sanirim bu piyasada en cok tutulan. Sen de muhtemelen ona bakmissindir. Ayri ayri hem normal haliya hem buna para vermktense simdiden alsak mi dediydik fiyatlari gorunce tovbe ettik :)
Benim doktor da başlamadı. 6. Ayda tekrar değerlendiririz dedi.Yine buraya dönülmüş, iyi de olmuş :)
Cuma doktor kontrolüne gittik. Tam kan sayımı yapıldı ve sağlık ocağının verdiği vegaferona gerek olmadığı ortaya çıktı. Kafası karışmış anneler tam kan sayımı yaptırarak doktorun önerisiyle hareket ederlerse daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Dimi bir de yaş mevzuu var benim yas 31 é geldi . 2 . Nerden baksan 35 é dayanacak . 3. Bile olmalı diorum. Hani ne bilim şu dunyada yalnız değil dé kalabalık bi aile olmak isterim . Sen 1 yaşında düşünüyorsan 2yi bulur o zaman bebeğin gelmesi. İşte ben bunu pek istemiom yani o dillenip kıskanma bilincine varınca istekleri ihtiyaçlari çok fatklilasinca daha zor gibj olacak. O yüzden ben hemen olsa diom. Ay boyle söyleyince sonra gerçekten . Delimiyim ben diom ama ne bilim nasippvorones canım ikinci bebek mevzusunda ben de gitgel yaşıyorum bazen ama ben de hemen düşünenlerdenim. Yani oğlum bir yaşını doldurunca çalışmalara başlıcam bakalım. Çok ara vermek istemiyorum. Belki üçüncüyü bile yaparım :) yani yaşım 27 ara vermek ilerde rahatlama dönemini geciktirecek.
Ay bak haklı gerekçeler. Anne modundayken herseyi tazecik biliyoken sonra ne bilim hayat zaten kısıtlı iken . ..Ben de senin gibi dusunuyorum canim. Ama yapan arkadaslarim akil ve ruh sagligin icin arada en az 3 yas olsun diyor :) esim de hic yanasmiyo valla. Ben su anda tecrubelerim tazeyken hazir da anne moduna girmisken bir tane daha isterdim. Ama biraz beklicez sanirim :)
Hamileligimde bebek odasina hali ararken ben de bakmistim. Unigo sanirim bu piyasada en cok tutulan. Sen de muhtemelen ona bakmissindir. Ayri ayri hem normal haliya hem buna para vermktense simdiden alsak mi dediydik fiyatlari gorunce tovbe ettik :)
Ay hadi hayırlısı. . Burda yazarız gene müjdeler veririzValla ben de ikinciyi dusunuyorum. Ben 31 yasindayim, oyle cok ara vermek istemiyorum en gec 35te dogurma fasli bitsin mumkunse :) bu ilkbahar degil, sonraki ilk bahar calismalara baslamak istiyorum. Oglumla iki yaz tatil yapmak istiyorum cunku, anne babasiyla deniz kum gunes yapmak onun da hakki :) zaten olmasi dogmasi derken oglum 3 yasina gelecek, o kendini kurtarmis olacak kardesi gelince.
AY senin sebep pek haklı sebep . Valla madem bu bebise tüm zamaninı vercen bi tane daha olsun berbaer buyusunleérBen hamileyken isten ayrildim. Kizin 3-4 yasina gelene kadar calismayi düşünmüyorum. O arada bitane daha mi yapsam hazir ise ara vermişken diyorum :)(
Bizim ki hep öyle bı de nezle ki yavrum hepten salya sümük. .. ne işe yario ki okızlar şu kehribar kolyelerinden alan var mı? bizimki çok huzursuz sürekli eli ağzında herhalde başladı artık diş sıkıntısı
kızlar şu kehribar kolyelerinden alan var mı? bizimki çok huzursuz sürekli eli ağzında herhalde başladı artık diş sıkıntısı
aslında oğlum 2 yaşına gelirken hamile kalmayı isterim ikinciye.pat diye de olmuyor zaten bekleme süresi vs. bakalım nasipse olur inşallah. biraz da oğlanın yaramazlık durumuna bağlı yaa beni çok bezdirirse naparım bilmiyorumAnneler yaa. Bu ikinci bebek mevzunda ne düşünüyorsunuz ben bizim minik yeni yurumeye başlayınca digeri de olsun die geçio aklımdan . Yani neyime güveniosam bilmiiom ama. Hiç korunmak istemiom. Olursa da beraber buyurler diom. Ne bilim zaten annelik hayatım ı aldı yurudu bir degil 2 bebe buyutup çıkayım aradan diorum
Anneler yaa. Bu ikinci bebek mevzunda ne düşünüyorsunuz ben bizim minik yeni yurumeye başlayınca digeri de olsun die geçio aklımdan . Yani neyime güveniosam bilmiiom ama. Hiç korunmak istemiom. Olursa da beraber buyurler diom. Ne bilim zaten annelik hayatım ı aldı yurudu bir degil 2 bebe buyutup çıkayım aradan diorum
Evet PembeLokumum.zaten senden de ötürü düstü aklıma. Zor Mor ama hemen olsun beraber buyurler diorm. .Bi de tabi bu korunma mevzu da etkilio. Hani ben ilaç ya da iğne istemiyorum tabi Spiral faln da..Eşim de bi iki korunsa da. Ikimzde istemedikk attık ne varsa . Yani .ben dé bebek olsa nolur ki die düşüné düşüné bi baktım ister oldum rüyalarima girdıBiz bebeğimiz 6 aylık olunca düşüyoruz ama cesaret edemezsek kızım 1 yaş olunca ona da cesaret edemezsek en gec 1.5 yaşındayken diyoruz
Benim doktorum hamile kalınca sütten kesmene gerek yok dedi ama korkum bulantı yüzünden emzirememek kızıma hamileyken bulantı istifradan ne çektiğimi bi ben bilirim bi de Allah
Ardı ardına 3-4 çocuk sahibi olmak istiyorum ben kısa sürede
Kızkardeşim kullanıyor çok faydasını gördü. Biz benimkine bileklik aldık ama tombik bileklerine olmadı :)kızlar şu kehribar kolyelerinden alan var mı? bizimki çok huzursuz sürekli eli ağzında herhalde başladı artık diş sıkıntısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?