2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kakası normal bence de..ben de ek gıda araştırmasındayım..ilk sebzeyle mi başladınız canım? Haşkarken ne kadar su kullandın kaç dk haşlasın? Tuz koydun mu? Ne çok soru sordum:)

Mecbur idare edeceksin canım. Çalışınca onlara mecburuz, dolayısıyla bazı şeylere mecburen susuyoruz :) Ben artık duymamayı öğrendim..

Kızlar bebeğim sanki doymuo mu ne.. 5 ay bitecek yakındà 10 gün va r. Bu ek gıda konusunu nasıl yapcaz. VerSem mi bişiler . Veren var mı . Miktar öğün zamanı ve ne vereçeğim konusu tamamen mechul. Yardım edin

Kakası normal bence de..ben de ek gıda araştırmasındayım..ilk sebzeyle mi başladınız canım? Haşkarken ne kadar su kullandın kaç dk haşlasın? Tuz koydun mu? Ne çok soru sordum:)
Canım ne ile nasıl baslicak san bana da şöyle etiketle benj.ay beraber başlıyalım . Tepkileriné bakalim. Ben sofrada çay kaşığı ucu kadar yoğurt tattirdim sevdi

Canim burda konu hakkinda bilgili arkadaslar mutlaka yardimci olur ama ek gidaya baslama kararini bir doktora danissan daha iyi olmaz mi. Bebegim doymuyor demissin en son ne zaman tartilmisti ona gore doktor yeniden tartar kilo alimina gore nasil baslayacagini sana anlatir. Kitapcik falan veriyor bazi hastaneler.

YA burada çocuk doktoru yok. Gitmek için başka ilçeye gitmek lazım da. 6. Aydan Sonra der muhtemelén ben hani şimdiden öğün öğün değil de denemelik neler yapılabilir die merak ediyorum. Sağlık ocağında kilosunu ölçtuk normal dedi hemşire de. Ne bilim 2 saatte bi meme istio . Emio sanki çok dolu dolu değil . Ben de evham yaptım

Benim kızım da dun 4 aylık oldu 7 kilo olmuş

Ben karar verdim, 6 aylık olmadan başlamayacağım ek gıdaya. Ömür boyu yiyecekler inşallah

Bugün aşılarımızı olduk, ben grip aşısı oğlum da 4 ay aşıları ve rotanın 2. Dozunu oldu. Ben kontrollerini özelde yaptırıyorum ama aşılarını sağlık ocağında. Çok ilgililer ya, inanın o kadar para verdiğimiz hiçbir doktorda bu kadar ilgi görmüyoruz. Bir tatlış doktor ki hamileyken canım çekti diye kadın ağaçtan muşmula toplamıştı bana. Hemşireler de çok tatlı. Oğlumu seve seve okşaya okşaya aşı yapıyorlar.

Sağlık ocağı konusunda ben de çok şanslı hissediyorum kendimi. Çok ilgililer. Biz de dün aşılarımızı yaptırdık. Ben tetanoz aşımı da oldum. Hem doktor hem hemşireler o kadar tatlılar ki pozitif enerji depolayıp çıkıyorum ordan...

Canım dün de yazmıştım. Bebekhastanesi.com adresinde ek gıda ile ilgili detaylar var. Mesela ilk yıl böbrekler zarar görmesin diye tuz kullanılmamalıymış..

Benimki de artik cok dolu dolu emmiyo diye dusunuyordum.. ta ki 4 aylik bebeklerin 2 memeyi toplam 15-20 dk.da bosaltabildigini okuyana kadar :) doyuyordur o merak etme, ac olsa supheye dusmezsin acaba mi diye

28inde 4 aylik olacak oglum, kilosunu cok merak ediyorum. Bu ay gecen aylardaki gibi cok almadi sanirim. Ama boyu bariz uzadi..
Bakalim bizim doktor ne diyecek ek gida konusunda :)2 kasimda da 4.ay asilari var..
Hic istemiyorum ogluma asi yaptirmak cok agliyor minigim.. ama yapacak birsey yok.

Ben karar verdim, 6 aylık olmadan başlamayacağım ek gıdaya. Ömür boyu yiyecekler inşallah
Aslinda cok haklsin. Zaten öyle aman aman bi heyecan duymuyorum . Mamà hazirlamak gibi zahmet gelio çorba vs. Yapmak. 1 ay daha surem memé keyfini yeter ki süt bol olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…