- 5 Aralık 2015
- 355
- 461
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #51.781
Tşk ederim bnde bu ay doktora danışacaktım rahatladım birazBenimki de dönmüyor aktif bebek olmasına rağmen,doktora sordum doğduğu andan itibaren dönen bebek de var 6 ay dönmeyen de, gelişimlerin ilgili değil dedi,rahat ol canım
biz de Pazar günü çorba ile başlamıştık. (patates havuç kabak, 1 çay kaşığı zeytin yağı) haşalayıp püre yapmadan sadece ilk hafta suyunu verin demişti. Oğlum maşallah bir kase içecek kadar çok sevdi ama 8 kaşık vermekle yetindim. pazartesi gününden beri de ishal. hala geçmedi. Sizce çorbadan mı oldu. doktor meyve püresi verirsen çorbayı içmez direkt bunla başla zaten bebeğin çok iri hemen alışır dedi. ki dediği gibi de oldu. çorbaya bayıldı. Bana kalsa aslında ishal değil ama annem ishal diyip duruyo. Günde 4 kere kaka yapar oldu Pazartesi gününden beri.(bana göre mukuslu kaka - anneme göre ishal kaka) keyfi yerinde. Cumartesi kontrol var. Pazartesi gününden beri de ek gıdaya ara verdik.canım biz başladık. birkaç sayfa önce yazmıştım doktorun önerilerini bi göz at istersen. çok sevdi bizim oğlan meyve pürelerini şapur şupur yiyor :))) yaa aklıma takılan bir şey var ama. şimdi ilk meyveyle başlıyoruz ya tatlı tatlı seviyo bebişler, daha sonra yoğurt ve sebze çorbasına itiraz etmezler umarım.
Faydalan canım iyice takip et banada söyleKızlar meraba ben temmuz annesiyim hamileyken sizi takip ediyordum yine takip edeceğim ek gıda konusunda deneyimlerinizden faydalanacağım :)
şeker mi bak bunu ilk duydumKizlar ya bu demir ilaci ne nalet bisey. Tadini zaten bebegim hic sevmedi ilk damladan sonra buzuyo agzini bi daha damlatmak ne mumkun. Damlattigimin da yarisini tukurukle cikariyo, elini agzina goturuyo, ben silene kadar agzi yuzu her her kipkirmizi oluyo off.. Yok mu bunun bi cozumu? Bi de icinde seker varmis!
nette kakalı resimler var ne ne diye 4 kere yapması ishal değilbiz de Pazar günü çorba ile başlamıştık. (patates havuç kabak, 1 çay kaşığı zeytin yağı) haşalayıp püre yapmadan sadece ilk hafta suyunu verin demişti. Oğlum maşallah bir kase içecek kadar çok sevdi ama 8 kaşık vermekle yetindim. pazartesi gününden beri de ishal. hala geçmedi. Sizce çorbadan mı oldu. doktor meyve püresi verirsen çorbayı içmez direkt bunla başla zaten bebeğin çok iri hemen alışır dedi. ki dediği gibi de oldu. çorbaya bayıldı. Bana kalsa aslında ishal değil ama annem ishal diyip duruyo. Günde 4 kere kaka yapar oldu Pazartesi gününden beri.(bana göre mukuslu kaka - anneme göre ishal kaka) keyfi yerinde. Cumartesi kontrol var. Pazartesi gününden beri de ek gıdaya ara verdik.
biz iki hafta sonra başlayacağız sebzeye. ay inşaallah itiraz etmez.biz de Pazar günü çorba ile başlamıştık. (patates havuç kabak, 1 çay kaşığı zeytin yağı) haşalayıp püre yapmadan sadece ilk hafta suyunu verin demişti. Oğlum maşallah bir kase içecek kadar çok sevdi ama 8 kaşık vermekle yetindim. pazartesi gününden beri de ishal. hala geçmedi. Sizce çorbadan mı oldu. doktor meyve püresi verirsen çorbayı içmez direkt bunla başla zaten bebeğin çok iri hemen alışır dedi. ki dediği gibi de oldu. çorbaya bayıldı. Bana kalsa aslında ishal değil ama annem ishal diyip duruyo. Günde 4 kere kaka yapar oldu Pazartesi gününden beri.(bana göre mukuslu kaka - anneme göre ishal kaka) keyfi yerinde. Cumartesi kontrol var. Pazartesi gününden beri de ek gıdaya ara verdik.
söylerim canımFaydalan canım iyice takip et banada söyle
Kakası bu şekilde oldu sabah. Annem buna ishal diyor işte dediğim gibi günde 1 kere kaka yaparken ek gıdaya geçince 4 kere yapmaya başladı. Çok takıntılı sinirlerim bozuldu kaka mevzusundan pazartesi gününden berinette kakalı resimler var ne ne diye 4 kere yapması ishal değil
Bu normal kaka mukus vs göremedim benim kızımın 7 gün yapmadığı oluyo du şimdi günde bazen 2 kere yapıyoKakası bu şekilde oldu sabah. Annem buna ishal diyor işte dediğim gibi günde 1 kere kaka yaparken ek gıdaya geçince 4 kere yapmaya başladı. Çok takıntılı sinirlerim bozuldu kaka mevzusundan pazartesi gününden beri
Ben çalışıyorum. Resmini çekip bana yolluyo.
Canım bize sağlık ocağı demir için damla fln demedi dün doktor kontrolü vardı ben unuttum sormadım oda birşey demedi. Biz kullanmıyoruz yani. Bir sakıncası oluyormu ki çocuk doktorlarıniz ne dediKizlar ya bu demir ilaci ne nalet bisey. Tadini zaten bebegim hic sevmedi ilk damladan sonra buzuyo agzini bi daha damlatmak ne mumkun. Damlattigimin da yarisini tukurukle cikariyo, elini agzina goturuyo, ben silene kadar agzi yuzu her her kipkirmizi oluyo off.. Yok mu bunun bi cozumu? Bi de icinde seker varmis!
Nasıl başardınız düzelmesine çok sevindim. Ek gıdaya başladınızBu normal kaka mukus vs göremedim benim kızımın 7 gün yapmadığı oluyo du şimdi günde bazen 2 kere yapıyo
Resmini çekip doktora gönder istersen, doktor söyler ishal mi değil mi. En azından cumartesiye kadar için rahat eder, belki devam edersin ek gıdaya.biz de Pazar günü çorba ile başlamıştık. (patates havuç kabak, 1 çay kaşığı zeytin yağı) haşalayıp püre yapmadan sadece ilk hafta suyunu verin demişti. Oğlum maşallah bir kase içecek kadar çok sevdi ama 8 kaşık vermekle yetindim. pazartesi gününden beri de ishal. hala geçmedi. Sizce çorbadan mı oldu. doktor meyve püresi verirsen çorbayı içmez direkt bunla başla zaten bebeğin çok iri hemen alışır dedi. ki dediği gibi de oldu. çorbaya bayıldı. Bana kalsa aslında ishal değil ama annem ishal diyip duruyo. Günde 4 kere kaka yapar oldu Pazartesi gününden beri.(bana göre mukuslu kaka - anneme göre ishal kaka) keyfi yerinde. Cumartesi kontrol var. Pazartesi gününden beri de ek gıdaya ara verdik.
bana normal göründü kakaKakası bu şekilde oldu sabah. Annem buna ishal diyor işte dediğim gibi günde 1 kere kaka yaparken ek gıdaya geçince 4 kere yapmaya başladı. Çok takıntılı sinirlerim bozuldu kaka mevzusundan pazartesi gününden beri
ne güzel yazmışsın 3-4 çocuk arka arkaya arkadaş gibi büyürler aralarında kuşak çatışması olmadan. bulantı istiframı 6 ay ne çektimBiz bebeğimiz 6 aylık olunca düşüyoruz ama cesaret edemezsek kızım 1 yaş olunca ona da cesaret edemezsek en gec 1.5 yaşındayken diyoruz
Benim doktorum hamile kalınca sütten kesmene gerek yok dedi ama korkum bulantı yüzünden emzirememek kızıma hamileyken bulantı istifradan ne çektiğimi bi ben bilirim bi de Allah
Ardı ardına 3-4 çocuk sahibi olmak istiyorum ben kısa sürede
Kakası bu şekilde oldu sabah. Annem buna ishal diyor işte dediğim gibi günde 1 kere kaka yaparken ek gıdaya geçince 4 kere yapmaya başladı. Çok takıntılı sinirlerim bozuldu kaka mevzusundan pazartesi gününden beri
Kakası bu şekilde oldu sabah. Annem buna ishal diyor işte dediğim gibi günde 1 kere kaka yaparken ek gıdaya geçince 4 kere yapmaya başladı. Çok takıntılı sinirlerim bozuldu kaka mevzusundan pazartesi gününden beri
Canim ben damlaları bebegime verirken bir çay kaşığı na kaç damla vereceksem damlatip bi seferde veriyorum birazını çıkarıyor kaşıkla alıp tekrar ağzına veriyorum yutmak zorunda kalıyor :)Kizlar ya bu demir ilaci ne nalet bisey. Tadini zaten bebegim hic sevmedi ilk damladan sonra buzuyo agzini bi daha damlatmak ne mumkun. Damlattigimin da yarisini tukurukle cikariyo, elini agzina goturuyo, ben silene kadar agzi yuzu her her kipkirmizi oluyo off.. Yok mu bunun bi cozumu? Bi de icinde seker varmis!
Bugun aynisini yaptim ben :) sipa ilk damladan sonra kilitliyor resmen cenesini :)Canim ben damlaları bebegime verirken bir çay kaşığı na kaç damla vereceksem damlatip bi seferde veriyorum birazını çıkarıyor kaşıkla alıp tekrar ağzına veriyorum yutmak zorunda kalıyor :)
Ferrum kullaniyoruz paketin uzerine yazmislar tatlandirici olarak seker vardir diye.şeker mi bak bunu ilk duydum
Canim bence kakasi normal. Benim kizin biraz daha civik yapiyor hatta. Normalde nasildi ki?
bana normal göründü kaka
Doktora bile gönderdim. Doktor ishal değil ek gıdaya devam edin dedi. kadın laftan anlamıyo. kavga edicez olacak olan o. saçımı başımı yolasım geliyo resmen. kendi kendine doktor kesildi resmen şaka gibi.Resmini çekip doktora gönder istersen, doktor söyler ishal mi değil mi. En azından cumartesiye kadar için rahat eder, belki devam edersin ek gıdaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?