2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bu şeyler için büyük bir leğen al canım çok kullanacağız o leğeni. Tüm yıkanamayan oyuncak ve çıngırakları onu içine sirkeli suda bekleterek temizleyebiliriz.derin olsun aşırı geniş olmasın

Bebeğimin 4.ay huysuzluklarının üstüne ben de yeniden adet görmeye başladım. Son birkaç gün çok zor geçti. İnşallah biran önce şu huysuzluklar geçer. Zavallı kuzum uyuyamadıkça yorgun düşüyor. O halini gördükçe içim acıyor..

Dogruuu :) 3. Ay mutlu aydi :) :)

Bu arada kizlar instadan takipleselim istiyorum ama sanirim supersemra dan buluyoruz herkesi de ben daha supersemra yi bulamadim :)

Avatar resmim instadaki profille aynı

Tamamdir :)

Merhaba canim hangi marka kan ilacı aldin? Birde hangi kullanıcı? Sağlık ocağından verilen kan ilacı sikintilimi

Evet arkadaslar bende saglik ocagindan verilen kan ilacını kullanmak istemiyorum icinde ki paraben ne kadar bitkisel densede içime sinmiyor. Ayrica henüz kullanmaya da başlamadım 4. Ay kontrolumuzde verilmisti ...

Merhaba canim hangi marka kan ilacı aldin? Birde hangi kullanıcı? Sağlık ocağından verilen kan ilacı sikintilimi
Meraba canım. İnstagramda carlsonbabyamerica kullanıcısından aldım. Dviti de önce ondan almıştım güvenilir. Sağlık ocağının verdiğinin içeriği sıkıntılı diyorlar ben çok ayrıntılı bilmiyorum. Ayrıca kabızlık yapıyor ve tadı kötü olduğundan kusuyormuş. Bu kan ilacı ahududulu ve kabız yapmıyor.

Tamamdir :)

Evet arkadaslar bende saglik ocagindan verilen kan ilacını kullanmak istemiyorum icinde ki paraben ne kadar bitkisel densede içime sinmiyor. Ayrica henüz kullanmaya da başlamadım 4. Ay kontrolumuzde verilmisti ...
Ben carlsonbabyamerica hesabından novoferrum aldım. Kabız yapmıyor ve ahududulu. Kusmaz yani. Henüz başlamadım ama.

E bizim pilli var ama onu bekltemem sanirim ama digwrlerini bekletiyim ses cikaran seyler bozlr diye atmamistim :)

Olsun canim bebis buyusun aradan cikmis olduniste sen cocukda yaparsin kariyerde yahu.. :)bizimkisi de oyle en azindan gece uyusunlar ama nazar degmesin :) cok uslu bi bebek olmasi gereken zamanda tam tersi olur zaten :)

Aynı durumdayım umarim geçici bişeydir dun sinirden oturup agladim o ağladı ben ağladım kızıma yetemeyecem diye korktum bide calismaya başlamak zorundayım umarım düzelir 2 gün oldu adilarini yapalı

Maşallah bebeği ne :) çorba ne çorbası ve mama olarak başladin .ben de ufaktan tadımlık olarak geceyim diyorum da.fikir olsun.
(patates havuç kabak ve bir çay kaşığı zeytin yağı) ile başladık (4er dilim sebzeleri bir su bardağı su ile haşladım. doktor ilk hafta püre yapmadan verki kabız olmasın dedi. haşladıktan sonra sebzeleri çıkardım içinden yağını ekleyip kaşık ile verdim. bieronla da verme alışsın kaşığa dedi. ve çok sevdi bu çorbayı. Yalnız günde 5 kere kaka yapar oldu. Doktora götürdüm. yağ ve kabak bağırsaklarını çalıştırdığı için öyle oluyo dedi. istersen ya kabağı bir kaç gün verme ya da yağı koyma dedi. 2 hafta sonra püre şeklinde verirsin veya 2. hafta sadece patatesi ezip diğerlerini yine çıkarıp verirsin dedi. 7. aya girene kadar bu sebzeleri vericem. diğer sebzeler karnıbahar vs. de yedir ama gaz yapar çok, sana kalmış dedi.
Kontrolünde doktora sorsana cnm bakalım tırnak batması mı. gerçi baktığında uçları dışarıda mı ilk onu bi kontrol etsene.

Ya bişey sorcam bebişimin kulağı ağrıyor elini kulağına götürüp ağlıyo ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mi
cnm kulak ağrısının şu aylardaki bebeklerde tek nedeni var o da diştir. Doktora götür cnm rahatlatıcı jel verir dişler için. ben geçen hafta gittim aynı nedenden sürekli kulaklarıyla oynuyo vuruyo çekiyo e doğal olarak canını acıtıp ağlıyo diye. doktora da kulaklarının içinin temiz olduğunu, vurmasının ellemesinin iki sebebi var birincisi kaşınıyodur, ikincisi ağrıyodur dedi. her ikisi de dişten kaynaklı olduğunu ve bitkisel bir diş jeli yazdı adını hatırlamıyorum evde değilim bakamıyorum maalesef mor kutulu bir jel. Götür doktora cnm baksın. Bizimkinin alt damağı beyazladı bile 1 aya kadar çıkarmış

Kızlar sağlık ocağı kontrolünde kan ilacı yazdı. 1 yaşına kadar kullan dedi. Ama kan değerlerine vs. bakılmadan yazdılar bu ilacı. Doktor kontrolümüzde artık bir ay sonra. bnm geçen hafta gittiğim doktor hiç bahsetmedi bu ilaçtan. geçengün aşı için gittiğimzde verdiler. 3 gündür kullanıyoruz ama içim rahat değil. tahlil yapılması gerekmez mi. Ya da ilacı bir sonraki kontrole kadar vermesem mi. bebekte bir yan etki olur mu sizce

Sancı gibi geliyordu birden elini kulağına atıp bağırıyordu ağlıyordu. Bu gün bişey yok ama biraz sıcak uyguladım iyi geldi sanırım. Bizimki de doktorlara karşı beni yalancı çıkarıyor sürekli ne gece ne gündüz uyur doktora götürürüm muayenede uyur. Gecen çok gazı vardı ağlıyordu gaz için götürdüm çok ağlıyor falan diyorum.Dr sedyeye uzattı bi kahkaha atmadığı kaldı gülücükler sacıyor etrafa.

Bize de verdi kullandırmadım ben. Kan tahlili yaptırdık ve gerek olmadığı ortaya çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…