2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Maşallah bebeği ne :) çorba ne çorbası ve mama olarak başladin .ben de ufaktan tadımlık olarak geceyim diyorum da.fikir olsun.

7 Haziran dogumlu kızım henuz ek gidaya gecmedim ve 7 aralikta gecmeyi dusunuyorum daha aklima bazi seyler.takilmiyor degil az cok ayni olanlar ne yaptiniz gectiniz ki 1 cay kasigi maksimum vercem sonra 2. 3. ghn artcak 8. ayda tam baslamis olucam ben ayrıca burada bir doktor dahi bulamadim doktorumuz yasadigimiz yerde kaldi :S

Merhaba kızlar
Ben geldim özlemişim valla burayı saatlik takip ederdim nerdeyse 4 aydır hiç bakamadım Nasılsıniz kuzucuk lar nasillar hey gidi zaman geçen sene bu zamanlar aklıma geldi bide şimdi Salıncak ta uyuyan koca meleğim e baktım zaman hızlı gecio gerçekten.
Oglusum buyuyo ve gittikçe ballanio
Hepinizi öpüyorum kuzularida

Canım sanki biraz geç değil mi biz gunde 60 ml kadar mama destekli gidiyorduk doktorumuz başla geç olunca almıyorlar zor oluyor dedi. 6 haziran doğumluyuz bir elma püresini 2 öğunde yiyoruz dünde artık armut yedik birkaç gün armut devam 2 gün sonra sebze püresine geçeceğiz. 3 gün kuralını uygulatıyor bizim doktor alerji ve kabızlık ishal durumlarını denetlemek için çok sükur ek gıdaya geçtiğimizden beri sut ve mamadan daha rahat kaka yapıyor. Bu arada anne sutu ve mama devam sorun yaşamadık şimdilik şap şup yiyor bizimki

Bizim alerji suphemiz var canım ama o olmasada boyle baslamayi dusunurum heralde pure yapmayi düşünmuyorum.sadece anne sutu aliyor.. Üstelik bir cay kaisgi sonra bi tatli kaşığı 3. gun bir yemek kaşığı vericem yapmak zorunda kalirsamda butun kaynaklar boyle.olmasi gerektigini soyluyor erken baslarsam biktirmaktan korkuyorum ayricada sindirim ve bagirsak sistemini olumsuz yonde etkileyecegini.. saglikciyim hep bunu onerdim simdi kendim yogurtla baslamak istemiyorum sap diye bakalim yasayarak gorecegiz galiba :)

Dur ates almaya mi geldin :) zaman geciyor ve sikintilar azaliyor cok şükür :)

Ciddi mesele yoksa hastalk aleejik vs her bebegin doktoru annesidir diye dusunuyorum.

Cok tesekkur ederim canim cevaplarin icin. Ama tırnak batmasi yesil degil irin degil kipkirmizi ve yaklasik 1 aydır var sol basparmakta. Ben tulumlara suc buluyorum. Artik buyuyo ve hareketliayagini uzattikca belki tirnaga baski yapiyo diye dusunuyorum artik normal pant ve corap giydiriyorum hos onuda surte surte cikario cadim

Dur ates almaya mi geldin :) zaman geciyor ve sikintilar azaliyor cok şükür :)
Valla öyle oldu canimcim
Aralıkta doktora yeterlilik sınavım var ve bebeğe ben bakıyorum tabi calisamiyorum ne olcak halim bilmem stres oldum baya oglusum da sagolsun uyumayan bi bebek ilgi istio gezmek istio oyun istio gündüz hepi topu 2 saat uyuyo toplam oda 3 saat ugrasarak. Dertliyim baya
Erken yaptım çocuğu ya kariyerim sallantida

Benim bebiste alt dudagini isiriyor emiyorr, eller zaten hep agizda meme emerken bile parmakları sokuyor :)) 1 haftadir yüzüme saldiriyor resmen bi hirsla yanagimi cenemi isirmaya calisiyor.
Ben asidan sonra 2 gün banyo yaptirmadim nolur nolmaz diye.

aa bizde 7 haziranlıyız :)

Selamunaleyküm herkese. 16 06 2016da 3kg 50cm boyunda normal doğumla yusuf emre yi dünyaya getirdim şu anda oğlum 6800 gr benide watsapp grubuna alırmısınız
canmı hg ben gruptan çıktım ama instagramın varsa supersemra diye arat orda mavi gözlü bebekve kadın resmi var onu ekle dm at numaranı eklesin

Canim tulumu emzirdikten sonra mi giydiriyosun? Tulumla nasil uyutuyosun bebegini sallayarak falan mi yoksa kendi kendine mi uyuyor? Ben de istiyorum ama bu kismi hala cozemedim.

Tulumu uyuduktan sonra giydiriyorum torba seklinde olan zor olmuyor ama pijama şeklinde olanı giydirmek zor oluyor açıkçası

Ben kucağımda gezdirerek uyutuyorum

Playgro Mutlu Orman oyun halısı geldi çok güzel asılacak şekilde 5 oyuncağı var ayrıca iki tane büyük peluş oyuncak var

Oyun halıları yıkanabiliyor ama oyuncaklarda makineye atmayın yazıyor

Hem halıyı hem oyuncakları makinede yıkayan oldu mu?

Elde yıkama programıyla yıkasak olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…