- 19 Şubat 2015
- 1.190
- 1.111
- 83
- 35
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #5.201
Esimle bi konusayim cok sagol cnm bilgilendirdigin icin :) aminnnn :)Doğumu nerde istersen oraya geliyor canım. Bence bi dene zaten gidince vazgeçemeyeceksin :) Benim doğum teminatım var sigortamın, doğumda kullanıcam. Bi kaç hastane var aklımda. Yeşim hanım indirim de alırız dedi o zaman gelsinde yeter ki güzel bi yerde doğururuz inşallah :)
Rica ederim canım ne demek. Hayırlı haberler alırsınız inşallah.Esimle bi konusayim cok sagol cnm bilgilendirdigin icin :) aminnnn :)
Benim bugün 9 a 5 ti ya benim baş dönmem oluyır ve kalp atışlarımı duyuyorum her fırsatta.[/QUOTE]Aynen cnm benim bazen 8e bile dusuyor tansiyonum ztn arada basim da donuyor ama cok rahatsizlik vermediginden onemsemedim
beykente cnm.. hem istiyorum hem istemiyorm duygusala bagladim ev guzel ama bi yanim yinede istemiyo:)) az az yapip kendimi yormamaya calisacam.. zaten yemek yaptigim yok mutfaktan baslicamHaber yok cnm nereye tasiniosnnyorulmamanda lazm
Aynen cnm tansiyon dusunce nabiz yukseliyor tabi. Kizlar bi de bisey daha sorucam bi kac gundur alt karin kaslarimin saga sola donunce agridigini hissediyorum boyle bisey yasayan var mi. Buluttan nem kapar olduk valla :)[/QUOTE]Benim bugün 9 a 5 ti ya benim baş dönmem oluyır ve kalp atışlarımı duyuyorum her fırsatta.
Evet karindan bakti zaten vajinal daha net oluyo bende 13kasimda gidicem esimin dogum gunu guzel haberler veririz birirmze insallahBen çok zayıf olmama rağmen karından gözükmüyor doktor rahmin ters galiba o yüzden karından gözükmüyor hala dedi. Hep vajinal bakılıyor bi sonrakinde karından görünür heralde. 11. haftada gidicem 14 kasımda. Devletin cihazı iyi değildir o yüzden net değildir canım.
Cnm belli belirsiz var gibi iyice netlesir 1haftada icin rahat olsunnKızlarrrr bana deli demeyin ama valla bakın bu gunku ultrason fotosunu yaknlastrdm ve kestim tel da. Bi baksaniz yakndan fotoya ben mi görüyorm sadece :)
Eşim sen delisin dio bana
Benmde ole cnm sag kasikta batma oluyo bazen rahim buyuyo die sanirm[/QUOTE]newmoon142 .!.:Aynen cnm tansiyon dusunce nabiz yukseliyor tabi. Kizlar bi de bisey daha sorucam bi kac gundur alt karin kaslarimin saga sola donunce agridigini hissediyorum boyle bisey yasayan var mi. Buluttan nem kapar olduk valla :)
canım benimde karindan görünmüyor ya acaba böyle bisey mi varki cok bastirirsa ancak görülüyorBen çok zayıf olmama rağmen karından gözükmüyor doktor rahmin ters galiba o yüzden karından gözükmüyor hala dedi. Hep vajinal bakılıyor bi sonrakinde karından görünür heralde. 11. haftada gidicem 14 kasımda. Devletin cihazı iyi değildir o yüzden net değildir canım.
muayene ücretleri nasıl bende özel sağlık sigortası düşündüm ama gebelikten 6 ay once başlarsa dogumu kapsoyor diye yaptiramadik her ay bebek beklediğimiz icinDoğumu nerde istersen oraya geliyor canım. Bence bi dene zaten gidince vazgeçemeyeceksin :) Benim doğum teminatım var sigortamın, doğumda kullanıcam. Bi kaç hastane var aklımda. Yeşim hanım indirim de alırız dedi o zaman gelsinde yeter ki güzel bi yerde doğururuz inşallah :)
Kolay gelsin cnm biz de eylul basinda tasindik. Zor isler umarim yardimci olabilecek birileri vardir.beykente cnm.. hem istiyorum hem istemiyorm duygusala bagladim ev guzel ama bi yanim yinede istemiyo:)) az az yapip kendimi yormamaya calisacam.. zaten yemek yaptigim yok mutfaktan baslicam
bence tam tersi devlette ki cihazlar daha detayli ve net gosteriyor ben egitim arastirmaya da gittim normal ilce hastanesine de ikisininde görüntüleri cok iyiydiEvet karindan bakti zaten vajinal daha net oluyo bende 13kasimda gidicem esimin dogum gunu guzel haberler veririz birirmze insallah
Benim bebek obez olcak ozaman baksana top:)/hahabence tam tersi devlette ki cihazlar daha detayli ve net gosteriyor ben egitim arastirmaya da gittim normal ilce hastanesine de ikisininde görüntüleri cok iyiydi
Soledigin ilaclari bende kullaniorm arti asprin ve folik asitle birlikte benimde kayiplarim oldu tedbir amacli bi zarari olmayan ilaclar igne kani sulandrip bebege rahat kan gitmesini saglio hersey Allahtan tabi ama vesile olr diye kullaniyorum ve ilk defa bukadar ilerledim yinedensen blirsin baska doktarada danis icin rahat etmediyse tabiMerhaba hanımlar. Bir soru, olacak.
2 yıl önce bi gebelik yaşadım 8.hafta kalp atimi olmadığı içi kürtaj oldum.aradan 8 ay gecti gene hamile kaldığını öğrendim ve adet geçilmesini 4. Günü düşük oldu.2 aşilama yaptik tutmadi.bu arada kromozom, kan pihtilaşmasi .... testlerimizi yaptik temiz çikti.suan hamileyim.6+3 bebeği gördük, kalp atimini duyduk çok şükür. Ama benim doktorum bana clexane, sabah öğle akşam 2 ser tane vajinal progestan kullan dedi. 5 ay kullanacakmisin. Sizce bu kadar iğne ilaca gerek var mı. Kafam karıştı, doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.
kiz benimki de oyleydi gecen hafta hatta ben az panik bile oldum ama demekki o an bükülmüş yavrum hareket ederken bi once ki görüntüsü dimdik çünkü :)))Benim bebek obez olcak ozaman baksana top:)/haha
Git bence dktora bi baktır. En hasas dönemdeyiz şu an.İyi akşamlar kıZlar size birşey soracam öglen ve şimdi kahverengimsi gibi kananmam oldu iki kez .acaba sıkıntı olurmu ki pembeye dönmedi sitresten olmuştur diye düşündüm ama bilmiyorum. Öglen kasıklarımada agrı girmiştii ama şimdi gecti
Bencede git progestan icmiyosan verir yada bi igne yapar tedbir amacliİyi akşamlar kıZlar size birşey soracam öglen ve şimdi kahverengimsi gibi kananmam oldu iki kez .acaba sıkıntı olurmu ki pembeye dönmedi sitresten olmuştur diye düşündüm ama bilmiyorum. Öglen kasıklarımada agrı girmiştii ama şimdi gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?